• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Gökçen Erdoğan bilgi ??

Hala memnun musunuz bende ameliyat olcam gökçen hocaya herhangi bi zorluk va bişeyler oldu mu
Tabii kıyaslayabileceğim başka bir doktor yok ama ben onun yaptığından çok memnunum. Zorluğu 2-3 hafta kanama oluyor. Çok acı çektim mi hatırlamıyorum. Çünkü ben ameliyat olalı en az 8 sene oldu. Spor yaparken dahi idrar kaçırmam oluyordu. Cinsel hayatım zaten hem kendim hem partnerim için rezil durumdaydı. Bu yüzden Çok, çok memnunum.

Herkese merhabalar,bir cok konuda buraya danışmak fikir alabilmek iyi oluyor.
Bu sefer ki sorum vajina daraltma-vajinoplasti olan varmi, Gökçen hanima odaklanmis durumdayim hem bu islemde uzmanlasmis olmasi hem de samimiyetini begendim ama acikcasi bana hem uzak hem de ucret zorluyor beni. Yine de en azindan muayeneye gitmek istiyorum gerci bu ara p bile zor.
Bir de bu kadar populer bir doktorun burada nasil yorumlari olmaz ona da şaşırdım.
Bilen ,olan , duyan varsa yazarsa cok sevinirim.
Siz ameliyat oldu uz mu? Olduysaniz kime oldunuz? Memnun musunuz?

Merhaba. Fiyat aldınız mı Gökçen hocadan? Ne aralıkta?
Evet ameliyat oldum kendisine ama burdan fiyat bilgisi verilmiyor galiba. Ben idrar torbası sarkması idrar kaçırma bağırsak sarkması ve vajinoplasti oldum bir ay oldu. Şuan tek korktuğum ilk ilişkiye girerken nasıl olacağı🤣

Evet ameliyat oldum kendisine ama burdan fiyat bilgisi verilmiyor galiba. Ben idrar torbası sarkması idrar kaçırma bağırsak sarkması ve vajinoplasti oldum bir ay oldu. Şuan tek korktuğum ilk ilişkiye girerken nasıl olacağı🤣
Fiyat yazabiliyorsun. Gerçek bir hasta işen doktor ismi de paylaşıyorsun. Reklam yasak.

Merhaba. Fiyat aldınız mı Gökçen hocadan? Ne aralıkta?
Benim arkadaşımın arkadaşı Gökçen hocaya kombin ameliyat olmuş sonuç çok iyi olmuş ama fiyatı duyunca yutkundum keşke insanları düşünseler biraz😔
Bende 4 ay önce başka bir yerde ameliyat oldum ama malesef sonuç tam istediğim gibi olmadı

Benim arkadaşımın arkadaşı Gökçen hocaya kombin ameliyat olmuş sonuç çok iyi olmuş ama fiyatı duyunca yutkundum keşke insanları düşünseler biraz😔
Bende 4 ay önce başka bir yerde ameliyat oldum ama malesef sonuç tam istediğim gibi olmadı
Geçmiş olsun. Siz nerde kime ne ameliyatı oldunuz?
Arkadaşınız ne kadar ödemiş? Korkuyorum ama 😃

Geçmiş olsun. Fiyat verebiliyosunuz. Zaten herkesin ihtiyacında farklılıklar olacağı için fiyat birebir aynı olmaz ama bir aralık oluşturabilmek adına fiyat yazabilirseniz çok sevinirim ☺️
Korktuğunuz bir şey olmaz inşallah. Gökçen hocanın jelleri var yardımcı olacaktır o korkuya😃

Sene 2021'de genel muayene + kan testleri 2000 tl tutmuştu benim. Şimdi nasıl bilmiyorum. Vajinoplasti fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ?

Ya evet bende parayı borç harç toparladım gerçekten iyi birine olmak önemli geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Fiyat verebiliyosunuz. Zaten herkesin ihtiyacında farklılıklar olacağı için fiyat birebir aynı olmaz ama bir aralık oluşturabilmek adına fiyat yazabilirseniz çok sevinirim ☺️
Korktuğunuz bir şey olmaz inşallah. Gökçen hocanın jelleri var yardımcı olacaktır o korkuya😃
Yani ben 4 ameliyat birden olduğum için 180den başlıyor ameliyata göre üstüne ekleniyor değişiyor. Evet jelini normaldede kullanıyordum şimdide önerdi bakalım nolcak

Sizin ne şikayetiniz var hangi ameliyatı olmayı düşünüyorsunuz

Yani ben 4 ameliyat birden olduğum için 180den başlıyor ameliyata göre üstüne ekleniyor değişiyor. Evet jelini normaldede kullanıyordum şimdide önerdi bakalım nolcak
Tuzlu ama gerçekten değiyor. 👍🏻 Ben başka doktorlara yaptıranların yorumunu görüyorum. Çok şikayetler var.

Sizin ne şikayetiniz var hangi ameliyatı olmayı düşünüyorsunuz
Ben 3 normal doğum yaptım ve hepsi zordu ama en sonuncu iri bebeği normal doğuma zorladıkları için hem genişleme hem şekil bozukluğu oldu. Ben vajinoplasti istiyorum ama yanında bence labioplasti ve gençleştirme de yaptırmam lazım.
Markete ekmek almaya gidip dolu poşetle çıkmaya benzedi bu 😃

Back
X