Ankara Gökçen Erdoğan bilgi ??

Herkese merhabalar,bir cok konuda buraya danışmak fikir alabilmek iyi oluyor.
Bu sefer ki sorum vajina daraltma-vajinoplasti olan varmi, Gökçen hanima odaklanmis durumdayim hem bu islemde uzmanlasmis olmasi hem de samimiyetini begendim ama acikcasi bana hem uzak hem de ucret zorluyor beni. Yine de en azindan muayeneye gitmek istiyorum gerci bu ara p bile zor.
Bir de bu kadar populer bir doktorun burada nasil yorumlari olmaz ona da şaşırdım.
Bilen ,olan , duyan varsa yazarsa cok sevinirim.
Bu arada bir şey daha eklemek istiyorum ben oğlumla gitmiştim ameliyata Güle oynaya geze geze bulunduğum şehre döndüm pantolonumu giydim hiçbir ağrım sızım hiçbir şeyim olmadı hafif yanmaın dışında. Hiç ameliyat olmamış gibi normal hayatıma devam ettim sekiz hafta sonra da her şey tamamen normaldiii … adamla görüşme sağlarsanız zaten obsesif takıntılı olduğunu anlarsınız bence hasta değil doktor takıntılı olmalı ki güzel iş çıkarsın.

Gerçekten ihtiyaç varsa bence korkmayın ilk 2 ay zorlu geçiyor arada kolay dönemlerde oluyor ama sonrasında sıkıntı yok ilişkidede korkulcak bişey yokmuş ☺️
Bazı kişiler kedimize eziyet ediyoruz, çok acı veriyo vs yazmışlar. Gerçekten korktum. Ama bir taraftan da geçmeyen enfeksiyon, akıntı, rahim içinden sanki organlarım çıkacakmış hissi de devam ediyo. Yani estetikten ziyade aslında sağlık sorunum var ama sonrasında bu kadar acı verecekse diye korkmaya başlamıştım. Bu mesajınız su serpti 🌸

Bazı kişiler kedimize eziyet ediyoruz, çok acı veriyo vs yazmışlar. Gerçekten korktum. Ama bir taraftan da geçmeyen enfeksiyon, akıntı, rahim içinden sanki organlarım çıkacakmış hissi de devam ediyo. Yani estetikten ziyade aslında sağlık sorunum var ama sonrasında bu kadar acı verecekse diye korkmaya başlamıştım. Bu mesajınız su serpti 🌸
Bendede sağlık sorunu olduğu için ameliyat olmak zorunda kaldım sarkma sorunu olunca gerçekten kötü daha ileri seviyelere gelmeden çözüm olması lazım yani benim o şekildedydi. İnanın ameliyata girmeden bütün kötü mesajları okudum ve kendimi kötü hissettim ilişki yaşamadanda hepsini okudum çok korktum ama hiç korkulcak bişey yokmuş kendinizi kötüye adapte etmeyin☺️ bu doktordan doktora değişen bi durum onların yaşadığınıda gerçektir ama iyi bi doktor araştırması yapıp ameliyat olmak daha güvenli çok şükür bir sıkıntı olmadı.

Bendede sağlık sorunu olduğu için ameliyat olmak zorunda kaldım sarkma sorunu olunca gerçekten kötü daha ileri seviyelere gelmeden çözüm olması lazım yani benim o şekildedydi. İnanın ameliyata girmeden bütün kötü mesajları okudum ve kendimi kötü hissettim ilişki yaşamadanda hepsini okudum çok korktum ama hiç korkulcak bişey yokmuş kendinizi kötüye adapte etmeyin☺️ bu doktordan doktora değişen bi durum onların yaşadığınıda gerçektir ama iyi bi doktor araştırması yapıp ameliyat olmak daha güvenli çok şükür bir sıkıntı olmadı.
Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten aydınlatıcı oldu mesajınız.

Back
X