ANKARA GÖZ KAPAĞI ESTETİĞİ

ayfersuzen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
2
0
1
50
ÇUKURAMBARDA DR MUHARREM DEMİROĞULLARI NA GÖZ KAPAĞIMDAN AMELİYAT OLDUM MORARMAM ÇOK AZ OLDU 1 HAFTA SONRA DİKİŞLERİM ALINDI ÇOK MEMNUN KALDIM KARŞILAMA EKİBİ İLGİLİ VE ALAKALI MUHARREM BEY PROFOSYENEL İŞİNİN EHLİ SAKİN TAVRIYLA İNSANA HUZUR VERİYOR VE RAHATLATIYOR.

Büyük geçmiş olsun atlatmışşın. Bende 15 gün sonra göz kapağı düşüklüğü için Dr Hakan Yüzer’e ameliyat olucam. Doktoruma güveniyorum sağolsun bıkmadan usanmadan tüm sorularımı hep gülümseyerek yanıtladı. Yine de insan biraz tırsmıyor değil. İnşallah bende sorunsuz atlatırım.

ben istanbulda oldum 3.gunum ama simdiden pismanim bence cok cok ihtiyaci olmayan kimse yaptirmasin.gozlerimi zor acip kapatiyorum bantlar cikinca goruntu korkutuyo ya deri fazla kesildiyse belki bosuna evham yapiyorum bilmiyorum ama okadarda kolay bi surec degilmis..bide dr cok onemli benim dr cok ters ne sorsam yada soylesem ki gayet nazik sekilde konusmama ragmen hep tersledi belki daha rahatlaci bilgiler verse istedigimi sorabilsem cevap alabilsem daha kolay atlatabilirdim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…