Bi kere görüştüm ikinci görüşmem varCanım selam gürcan aslanla görüştünmü?
Açıkçası ben kendisini pek sevmedim. Fazla özgüvenli bir doktor. Ve karşısındaki hastayı iyi yorumladığını düşünüyorum . çok fazla doktor araştırdım ve zühtü demiri değerlendiriyorum şuan. Sizede tavsiye edebilirim. En azından güler yüzlü ve sizi iyi dinleyen bir doktor. Zor iş Gerçekten doktor seçimi .ne zaman yaptırmayı düşünüyosun?Bi kere görüştüm ikinci görüşmem var
Açıkçası ben de biraz soğuk buluyorum ama öyle laubali doktorlarla görüştüm ki bu ara inanamadımAçıkçası ben kendisini pek sevmedim. Fazla özgüvenli bir doktor. Ve karşısındaki hastayı iyi yorumladığını düşünüyorum . çok fazla doktor araştırdım ve zühtü demiri değerlendiriyorum şuan. Sizede tavsiye edebilirim. En azından güler yüzlü ve sizi iyi dinleyen bir doktor. Zor iş Gerçekten doktor seçimi .ne zaman yaptırmayı düşünüyosun?
Açıkçası ben de biraz soğuk buluyorum ama öyle laubali doktorlarla görüştüm ki bu ara inanamadımZühtü Demir'i çok işittim Aslında fiyatları hakkında bi bilgin var mı ?
Ha bu yaz mutlaka olucamAçıkçası ben kendisini pek sevmedim. Fazla özgüvenli bir doktor. Ve karşısındaki hastayı iyi yorumladığını düşünüyorum . çok fazla doktor araştırdım ve zühtü demiri değerlendiriyorum şuan. Sizede tavsiye edebilirim. En azından güler yüzlü ve sizi iyi dinleyen bir doktor. Zor iş Gerçekten doktor seçimi .ne zaman yaptırmayı düşünüyosun?
Evet bende ısınamadım doktoru sevmek çok önemli sonuçta yüzümüzün tam ortasındaki bi organı şekillendiricek. Fiyatları 8 bin civarındaAçıkçası ben de biraz soğuk buluyorum ama öyle laubali doktorlarla görüştüm ki bu ara inanamadımZühtü Demir'i çok işittim Aslında fiyatları hakkında bi bilgin var mı ?
Başka hangi doktorlarla görüştün canımEvet bende ısınamadım doktoru sevmek çok önemli sonuçta yüzümüzün tam ortasındaki bi organı şekillendiricek. Fiyatları 8 bin civarında
Sadece Zühtü demirle :)Başka hangi doktorlarla görüştün canım
Burda Zühtü beyle ilgili çok kötü yorumlar var okuyun e miSadece Zühtü demirle :)
Evet araştırdım biraz ama iyi yorumlarda var burun biraz şans işiBurda Zühtü beyle ilgili çok kötü yorumlar var okuyun e mişimdi okudum Da şok korkunçlu bakın bi
Ben şimdiye kadar 4 doktorla bizzat görüştüm bazılarını görüşemeden eledim geriye görüşmek istediğim bi kişi kaldı sonra karar vericem :))Evet araştırdım biraz ama iyi yorumlarda var burun biraz şans işi
Ben şimdiye kadar 4 doktorla bizzat görüştüm bazılarını görüşemeden eledim geriye görüşmek istediğim bi kişi kaldı sonra karar vericem :))
Aslında muhitdin eski çok içime sindi ama maalesef bütçe sıkıntısı var 9 bin dedi onun dışında henüz görüşmediğim bi taşkın yücel var inceledim iyi işler yapmış hastaları da olumlu ama tabi benim görmem şart bi göriyim bakalım ne hissetcem perşembe de Gürcan aslana gidicem tekrar Haldun kamburoğlu da iyi ama fiyatı epey yüksek Eren taştana hiç yanaşamam Tevfik sözenden elektrik alamadım diyelim öyle işte :)Hangi doktorlar aklınıza yattı peki
Aslında muhitdin eski çok içime sindi ama maalesef bütçe sıkıntısı var 9 bin dedi onun dışında henüz görüşmediğim bi taşkın yücel var inceledim iyi işler yapmış hastaları da olumlu ama tabi benim görmem şart bi göriyim bakalım ne hissetcem perşembe de Gürcan aslana gidicem tekrar Haldun kamburoğlu da iyi ama fiyatı epey yüksek Eren taştana hiç yanaşamam Tevfik sözenden elektrik alamadım diyelim öyle işte :)
Benim burnumda tıkanıklık ve eğrilik var estetik açıdan da kemer filan Yok sadece güldüğüm zaman ucu aşağı doğru şekil alıyo onu sevmiyorum o kadar çok büyük bi değişim peşinde değilim :)Sen bu konuda baya tecrübe sahibisin :) haldun kamburoğluna bi arkadaşım ameliyat oldu burnu çok doğal ama büyük duruyor . Tevfik sözdene randevu almayı düşünüyordum . peki senin burnundan ne şikayetin var kemerlimi?
Valla bilemedim ben aldım ama :) neden alınamasın ki ZatenGürcan Aslandan ikinci randevu alınabiliyor mu?
Anladım tatlım inşallah istediğin gibi olur meşakatli bir süreçBenim burnumda tıkanıklık ve eğrilik var estetik açıdan da kemer filan Yok sadece güldüğüm zaman ucu aşağı doğru şekil alıyo onu sevmiyorum o kadar çok büyük bi değişim peşinde değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?