ankara gürgan klinikle ilgili bilgisi olan var mı?

ecem146

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
2
0
36
bu benim 4. denemem olacak ankarada gürgan kliniği önerdiler ama çok bilgi sahibi değilim iyi bir yer olmasını istiyoruz yardımcı olursanız sevinirim

bu benim 4. denemem olacak ankarada gürgan kliniği önerdiler ama çok bilgi sahibi değilim iyi bir yer olmasını istiyoruz yardımcı olursanız sevinirim

canim ben ankarada degilim o merkezede gitmedim..ama sunu diyebilirmki timur gurgan bey icin tup bebegin babasi deniliyir..kendisi surekli yurt disinda seminerlerde ve cok iyi bir dr oldugunu duydum..buradan okudugum kadariyla sanirim 4 yada 5. denemesinde bir arkadas gebelik asisiyle gurgan klinikte ikizlere gebe kaldi..ha bu nasiptir ama kimisi en iyi merkezde nagatif alir kimisi en kotu merkezde pozitif alir...bu isin en iyilerinin bahceci memorial ve gurgan oldugunu dusunurum hep..insallah ama insallah bebisin bu sefer seninledir..birde kesinlikle tedaviye baslamadna once bir merkezi git gor icine sinsin oyle basla..

canım öncelikle sorun nedir yazabilirmisin.bende timur hocada tüp denemem oldu.sonuç negatif.benim tek emriyoydu. fsh çok yüksek erken menepoz tanısı kondu.timur hoca kendi ve ekibi ilgililer emriyolog kendi arayıp sonuç veriyo,hemşireler ilgili.yumurta takibine bayan hoca giriyo,timur hocayla her an bağlantıdalar.transferi timur hoca yaptı.benimki biraz aceleye geldi ilk görüşmeye gitdik 3 gün sonra tüp bebk tedaviisne başlandı.eşim yurt dışında zaman kaybetmek istemedik.nasip bu işler.senin içinde hayırlıısı olsunn...

Ben suan timur hoca sayesinde hamileyimmmmmmm dusuk rezervime ve surekli kalitesiz yumurta, embrio gelisimime ragmenn 3 ay boyunca kontrol altina aldi ve once allah sonra onun sayesinde hamileyimmmmmmmmmmmmm. Melekler onu korusunnnn

Ben suan timur hoca sayesinde hamileyimmmmmmm dusuk rezervime ve surekli kalitesiz yumurta, embrio gelisimime ragmenn 3 ay boyunca kontrol altina aldi ve once allah sonra onun sayesinde hamileyimmmmmmmmmmmmm. Melekler onu korusunnnn

hayırlı olsun hamileliğin. Kontrol altına aldı derken ne yaptı 3 ay boyunca? ben de anatoliada 1 basarısız deneme yasadım. sebepsiz infertilite benim

bende seni arıyordum 4. yü düşünüyorum sorun aynı ama hep gitsem gitmesem senin hamileliğin gerçekleşirse bana gitmem için bir işaret olsun demiştim bana yol görünüyor anlaşılan ama ilk günlerdeki pregestoran değerinde anlamıştım nerde hatırlamıyorum ama bir yere yazmıştın ve baya iyiydi buarada kocaman kocaman hayırlı olsun zaman su gibi akıp geçsin bir bakmışsınki hayırlısıyla bebişlerin kucağında....

hayırlı olsun hamileliğin. Kontrol altına aldı derken ne yaptı 3 ay boyunca? ben de anatoliada 1 basarısız deneme yasadım. sebepsiz infertilite benim

Tesekkur ederim insallah siz de yasarsinz ayni duyguyu. 3 aydan fazla askinda her adetimde gittin ve yumurta takibi yapti benim toplanan yumurtalardan anck 2 tanesi dollenwbiliordu ve tutunmuodu rezervim kotuydu kullandigim vitaminlerle birlikte 3 ay falan takip etti uygun gordugu 1 ay dogal gelisen yumurtami aldi ve dondurdu daha sonra ilacla buyuyen yumurtalari aldi ve ilacsiz gelisenle birlikte transfer etti ben her ay adet olup gittigimde tedaviye baslamk icin gittim ama timur hoca bu gune kadar bekledi. Eveeettt dedigi gibi dogru zaman bu zamanmis iyiki beklemisiz. Co-cultur yapildi embrioya gurgan klinigin co-culturu farkli bildigmz clasik olan degil bu timur hocanin kendine ozgu teknigi. Fiyat olarak diger her yer fazladan 1adim atsalar para istediler ama burda farkli co-culturden extra ucret alinmadi embrio traslamadan da coookk cuzi bi fiyat alindi. Kalan embriom donduruldu 5 kurus talep edilmedi. Bu arada transfer asamasinda sakinlestirici yaptirdim ve ayni gun sadece akapunktura gittim. Ek olarak soyleyecegim corek otu bal tarcini mutlakaaaaaaa kullanmalisinz mutlaka.

Canim hatirladm seni ozel msj kutun dolu. Ozelden bise yazcam. Bosaltinca bana ozelden haber ver insallah bu son olur insallah herkes en az benim gibi sansli olur. Sizn sorun ne idi

Çok tebrikler tekrar işte hasta ve doktor dayanışması örneği ne kadar güzel. Peki bu pozitif denemenizden önce kaç denemeniz oldu ve yine gürgan klinik miydi? Bir de burada rapor geçerli oluyor mu? Toplamda ortalama masraf ne kadar oluyor? Yazabilirsen sevinirim. Dondurmadan da para almaması çok güzelmiş.

Benim bu ay dondurulmuş bir embriyom transfer edildi. Çözünme esnasında diğer bir tanesi öldü Ama doğal siklus ile ilaçsız gelişim izlendi ve transfer oldu. Bu esnada çok güzel gelişen ve çatlayan bir yumurtam oldu onu alıp dölleyebilirlerdi Ben masraftan kaçmıyorum ama doktorum sanırım 1 yumurta için değer görmedi. Benim de 7 yumurtadan 3'ü döllenmişti. offfff çok canım sıkılıyor bu dondurulmuştan da ümidim yok zaten %15-20 şans verdi doktorum sağolsun

Çörek otu bal tarçını yumurta büyürken yiyeceğiz transferden sonra yasak değil mi? tekrar hayırlı olsun gebeliğin. Allah kucağına almayı nasip etsin...

inşallah seninde tutar yaa cnm ben de bu trasnferde çok ümitsizdim hatta kesin tutmadı diye 3.gün eşimle çoookkk uzzaklara 5 günlük gezmeye gittik orda da hep sabahtan akşama kadar gezindik durduk öyle ki ayakkabılar ayaklarımı mahvetti hatta bigün de eşimle iddialaştık kaldığımız otelden uzakta biryerelere gittik taksiyle ve dönüşte yürüyerek döndük sanırım 3 saate yakındı. ayrıca transfer günü eşimle çok büyük bi tartışma yaşadık bunlardan dolayı asla tutmaz dedim ama tuttuuuuuuu :))) dr.umla dayanışmamız güzeldi evet bende de rezerv azlığı var senin gibi benim 2 başarısız 1 de iptal deneyimim oldu yani toplam 3 başarısız diyebiliriz bundan önceki deneyimim de gürganda olmuştu ama o zaman gebelik aşısı yapılmamıştı ve co-cültür ayrıca embrio traşlama da yapılmamıştı. aslında o zamanda tutmuştu sonradan değerlerim çok hızlı düştü. hatta 6.7.8 günler evdeki testte hep pozitif çıkmıştı neyse bu defa hoca daha emin adımlar attı ve kontrol için gittiğim ay benim de önerimle gelmişken doğal gelişen yumurtayı alalım dedi donduralım transfere kadar dedi iyiki yaptık çünkü dondurulmuşları deneyenlerin şansı daha yüksek oranla pozitifi görüyo benim izlenimlerime göre. ayrıca bu bana yapılan işlemlerin tamamı için 5,500 civarında biey ödedik ki normal tüp bebek fiyatı zatn bu ve 3 ay boyunca da özel olarak tedavi oldum exrta olarak. başka yerlerden aldığım fiyat 11/12bin tl idi bende cimrilik yapmadım ama nerdeyse konuştukları kelime başına bile para isteyecek duruma gelmiş klinikler.. ben her konuda çok rahattım ilk defa bu ay fazladan artan embriolarım donduruldu :))

Canım ya valla hakikaten çok şey yaşamışsın bana göre. Yaşın kaç bu arada? Benim 32 ve 2 . denemem. rezerv azlığım yok ama doktor da şaşırdıö bu kadar az tepki vermesini beklemiyordum yumurtaların dedi. Sen anladığım hem taze hem dondurulmuş koydurdun. 2 tanede her zaman daha çok şans var. Kaç hücreliydiler. Bir de gürgan klinik kaçıncı gün transfer yapıyor. Her merkezin farklı uygulamaları? Tekrar tebrikler. Allah kucağına almak nasip etsin

arkadaşım merhaba ben de timur hocamın hastasıyım 2 aşılama 1 tüp bebek geçirdim malesef olmadı haftaya dondurulmuş transferim var sebep erkek morfolojisi sormak istediğim sana akapunktur için kime gidiyorsun ben de düşünüyorum ama bu işi profesyonel birilerinin yapmasından yanayım..tavsiyelerin nelerdir?bir de transfer sonrası banyo olayını nasıl yapıyrsunuz arkadaşlar havalar malum ılık su diyorlar ama ben ilk transferimde ılık su ile donmuştum ekim ayında

İnsallah bu defa tutar transfer sirasinda sakinlestirici yaptir cunku o arada rahat olman gerekiyor ben bunu beceremiyordum biturlu sakinlestirici ile uyuttular hiiiccc anlamadim. Akapunktur cin de cankaya ya cikarken solda biyeri tunali civarinda hemsirelere sor onlar yonlendirirler timur hocanin hastalari hep oraya gidiyormus. Dus konusuna gelince bu denememde hic bir kurala uymadigim gibi ilik dus kuralina da uymadim 3. Gun normal dusumu aldim sadece ayakta alma sartini uyguladim. İlk gunden itibaren buyuk bardakla ihlamur cayi bol limonla ictim. Dondurulmusta sansin daha yuksek olduguna inaniyorum bir de 3 aydir omega3 kullandim halen daha kullaniyorum

Walla arkadasim isini sansa birakmak istemiosan benim gibi 1ay dogal gelisen( ki bunu japonyada daha cok yapiyorlar ilacsiz tup bebek ve onlarin istatistiklerine gore en cok basariyi bu durum veriyormus) yumurtani dondur sonraki ay da ilacla gelisenleri toplattir timur hoca bu yontemi zatn az sansi olanlara uyguluyormus. Arada coookkk az fark var zaten artanlari da donduruyorlar ucret bile talep etmiyorlar biraz sabret ben 3 aydan fazla sabrettim bu ay benim yas 31 olck embriolarim 3. Gun hatta dogal gelisen yumurtadan olan embriom 2. Kalitedeydi. Bu arada seninde rezervin dusuk olmali elinizde dondurulmus kalmadigina gore

Bu a transfere kadar fosur fosur sigara ictim diyorum ya sansim yok denecek kadar azdi. Transfer sirasinda rahim duvari kalinligim 12.5 civariydi gebelik asisi sayesinde. Duydugum kadariyla gebelik asisini sadece timur hoca yapiyor. Rezervi dusuk arkadslara soyleyebilecegim en onemli sey 2 ay zamn versinler kendilerine ve dogal gelisen yumurtalariyla ilacla gelisen yumurtalariyla ortaya karisik yaptiriinnn bu sekilde yaptirip da tutmayan kimseyi tanimiyorum (hepsini gurganda tanidim hatta onceki tedavimde bu yontemi uygulamadigima pisman olmustum))
1-gebelik asisi
1-corekotu bal tarcin
3-dha25
4-omega3
5-bogurtlen koku suyu
5-nar suy
6-b12 vit.
7-sogan kuru
8-civan percemli cay
9-aslanpencesi vs. Karisik karisim
10-Q10
11-kisa bi sure l-argin
12-unlu bi aktardan aldigim cay ve toz karisim
12-folik acid
13-corasprin
Offff bi sayayim dedim de 3 ay boyinca bos durmamisim hic

canım şimdi kliniği aradım hemşireler bilmiyormuş akapunkturcuyu sen gittiysen doktorun adı vs.yok mu acaba hazır 2 haftam varken yaptırayım ben de birde bu yazdığın 10 maddelik kürleri timur hoca mı verdi kafana göre mi yaptın?

benim ikinci tedavim daha önce başka bir merkezde bir tüp bebek ve birde dondurulmuş embriyor tranferim oldu başarısız şimdi bir aydır timur hocayla başladık bu gün ultrasyonum vardı gelecek ay adetimle gebelik aşı denilen bi yöntem le başlıyoruz hayırlısıyla hamile arkadaşlardan bol bol dua bekliyorum

İnsaallllahh tutar bu defa sen yinede isi saglama al ve benim biraz yukarda paylastiklarimdan kullanabildigin kadar kullan ozellikle corek otu bal tarcin. Tavsiyem; bu ay dogal gelisen yumurtani dondurtman ve transfer asamasinda onun da transferini talep etmn

Kaydetmisim noyu canim
426 82 86 ankara no biliosun alan kodu yazmadim. Bu arada timur hocanin kontrolunde kullandim bu saydiklarimi hiiicc bi yan etkisi olamaz cunku hepsinin farkli farkli ozellikleri var ve hepsinin tek ortak yonu kaliteli yumurta uretimi, rahim guclendirici ve vucuttaki toksitlerden arindirma ozellikleri mevcut genel olarak. Bilincsiz bisey zatn kullanmam ben basak burcuyum kili kirk yararim :))

canım benim çoook teşekkür ederim.timur hoca bana yalnız coraspin üzüm çekirdeği folic acid verdi gerçi bizde sorun erkek morfolojisi.umarım ocak ayı içinde ben de güzel haberleri verip hamileyim diye yazarım sen yeni annesin bana da dua eder misin ismim pelin.tanıştığıma çok memnun oldum bana da umut oldun donmuşlar için.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…