Ankara güven hastanesi!!!!

pozitif29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
161
10
96
Konya
merak edyorum ankara güven hastanesinin tüp bebek geçmişi ne durumda?benim doktorum gen art da sarp özcandı ama oraya geçmiş.endişelendim bi an.acaba nasıl birmerkez bilen var mı??

hala bi ceap yazan yok.acaba güven hastanesi iyi bi hastane deil mi.?bu arada devlette çalışıp emekli sandığına bağlı olanlar için devlet 3.cü tüp bebeği ödüyo mu yoksa sadece 2 mi?

merhaba güven hastanesinin tüp bebek bölümüyle ilgili bilgim yok ama devlat sadece 2 tüp bebeği karşılıyor o da oldukça cüzzi bir miktar...

pozitifcim benim de doktorum Sarp Özcan.kendisi güvene geçtiği için benim 2.denemem de güvende oldu canım.ben çok memnun kaldım zaten Sarp bey herşeyimle kendisi birebir ilgilendi sağolsun.orada sevgi hemşire de çok güler yüzlü ve ilgiliydi.benim malesef sonucum negatif ama 3.deneme içinde aynı yeri düşünüyoruz biz.ağustosta tekrar görüşücez bakalım.

çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.ben 1 kere açık ameliyat oldum 2 kere tüp bebek denedk negatif.gen art da oldu tedavim şimdiye kadar.dün sarp beyle görüştük güven hastanesinde.bana bu kadar pozitif yaklaşan tek doktor diyebilirim.yeniden ameliyat olucam temmuzun ortasında.sonra da tüp bebek denicez.bakalım hayırlısı ne olcak

rica ederim canım belikde aynı döneme denk gelir tedavimiz.ben de çok memnunum sarp beyden gerçekten çok mütevazi biri.o yüzden değiştirmeyi düşünmedim bende doktorumu.hakkımızda hayırlısı olsun inş...

başka tedavi gören varmı acaba güven hastanesinde?tüp bek merkezi yeni kuruluyomuş sanırım.o biraz beni endişelendirdi açıkçası.

sanırım senle aynı zamanda tüp bebek tedavim olmayacak çünkü ben temmuz ortasında ameliyat olucam sonra 2 ay baskılama sonra kasımda falan tüp bebek.umarım bu son olur 3.tüp bebekte başarı sağlarız.sarp beyden başkasını düşünemyorum.zaten alanında uzman olmasaydı güven hastanesinin tüp bebek bölümüne başkan olarak getirilmezdi diye düşünyorum.inşallah allah dualarımızı kabul eder..

güven hastanesiyle ilgili sanırm çok fazla başarı yok ya da burda ben rastlayamadım.umarım iyi bi hastanedir.

güven hastanesiyle ilgili sanırm çok fazla başarı yok ya da burda ben rastlayamadım.umarım iyi bi hastanedir.

merhaba canım güven hastanesinin tüp bebek geçmişini tam olarak bilmiyorum ama ben tavsiye üzerine gittim ve Sarp hocayla tanıştım işinde gerçekten çok iyi.insana güven veriyor bence bu çok önemli.benim 1.tüp bebek olumsuz sonuçlandı nasip değilmiş diye düşünüyorum eylülde tekrar gideceğim buarada bana dhea kullanmamı söyledi ve 4 gündür kullanıyorum ayrıca elevit ve coraspirinde kullanıyorum.umarım eylüldeki denememizden olumlu sonuç alırım Allah isteyen herkese hayırlısını versin.

aynı ilaçları ben de kullanıyorum sarancım.benimde sanırım eylülde olacak 3.denemem.ben de çok memnunum sarp hocadan :)

Back
X