Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek

Ben varım güzelim aman diyim sakın bulaşma.. Pazar yeri gibi, giren çıkan belli değil, hormon tahlilleri falan asla yapılmıyor herkese aynı tedavi uygulanıyor, ekmek kuyruğu gibi ultrason sırası oluyor ve embiryologlar çok başarısız bizzat yaşadım. Ankaradaysan Başkente git aynı paraya daha iyi sonuç alırsın...

Ciddenmii ;( ne zama yptirdin sen. Evet ankaradayim. Bnn kartagener snedromu var bronsektazi falan orda takipteyim diye baska hastaneye gitmeyim butun hersey tekrar yapılmasın diye. Doktorun kimdi ;(

Gürkan Bey'di. Evet o işin uzmanı ama maalesef her aşamayı farklı doktor götürdüğü için sonuç olumsuz oldu. Gidip de hamile kalan o kadar az ki.. Parana yazık, zamanına yazık, her şeyden önemlisi umutlarına yazık.. 5 ay önce yaptırdım. Donuş yumurtalarımı da çözerken dejenere ettiler tamamen.. Bu zamanda bu teknolojiyle en iyi kalitede dondurulan embiryo çözündüğünde birsürü hücresi ölmüş dendi!

Canım zaten ilki direk yapıldı 2.si dondurulmuşlarla oldu yaklaşık 2 ay sonra başlarsın dosya açıldıktan sonra bende rezerv azlığı var.

Bu böyle uzar gider :) sonuç olarak ben tövbe ettim, Allah senin yardımcın olsun...

Canım başkentte başladın mı tedaviye? Ne durumdasin nasılsın :)

Hemen başlamadı canım 2 ay vitamin kullandırdı eşime ve bana kromozom tahlilleri, pıhtılaşma testleri falan da yapıldı bitti işte önümüzdeki salı ya da çarşamba iğneler başlıyor, yeni tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla :) Sen ne yaptın canım?

Bende varisleri hallettim canım geçen hafta perşembe tıkattırdım bi kaç gün sonra adet oldum bidahaki adetle tekrar gitcem tupbebege ultrasonla bakılacak duruma göre uygun görürse gürkan hoca başlıycaz

Bende varisleri hallettim canım geçen hafta perşembe tıkattırdım bi kaç gün sonra adet oldum bidahaki adetle tekrar gitcem tupbebege ultrasonla bakılacak duruma göre uygun görürse gürkan hoca başlıycaz

Rabbim yardımcın olsun artık zor süreçler geçirdin Allah ilk seferde güldürsün yüzünü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…