- 22 Nisan 2015
- 160
- 2.130
- 33
- Konu Sahibi name of love
-
Ilki niye tutmamis ki ?bnmd yumurta sayim az ve tüplerim tikaliymisCanım zaten ilki direk yapıldı 2.si dondurulmuşlarla oldu yaklaşık 2 ay sonra başlarsın dosya açıldıktan sonra bende rezerv azlığı var.
Canım başkentte başladın mı tedaviye? Ne durumdasin nasılsın :)Bu böyle uzar gider :) sonuç olarak ben tövbe ettim, Allah senin yardımcın olsun...
Hangi aşamadasın canım başladın mı tedaviye? Benimde gelecek ay ultrasonla bakılıp uygun görülürse başlanılacak Tedaviye ☺Senin embriyoyu dondurmuslarmida ? Neden donduruyolar ki pk bilgim yok ondan soruyorum. Benimde gürkan bey bu arada.
Canım başkentte başladın mı tedaviye? Ne durumdasin nasılsın :)
Bende varisleri hallettim canım geçen hafta perşembe tıkattırdım bi kaç gün sonra adet oldum bidahaki adetle tekrar gitcem tupbebege ultrasonla bakılacak duruma göre uygun görürse gürkan hoca başlıycazHemen başlamadı canım 2 ay vitamin kullandırdı eşime ve bana kromozom tahlilleri, pıhtılaşma testleri falan da yapıldı bitti işte önümüzdeki salı ya da çarşamba iğneler başlıyor, yeni tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla :) Sen ne yaptın canım?
Bende varisleri hallettim canım geçen hafta perşembe tıkattırdım bi kaç gün sonra adet oldum bidahaki adetle tekrar gitcem tupbebege ultrasonla bakılacak duruma göre uygun görürse gürkan hoca başlıycaz
Amiiinnnnn canım hepimizin yüzünü güldürsün rabbim, kaç aydır radyoloji bölümünde süründüm inşallah tekrarlamaz da yeniden başlarımRabbim yardımcın olsun artık zor süreçler geçirdin Allah ilk seferde güldürsün yüzünü :)
Amiiinnnnn canım hepimizin yüzünü güldürsün rabbim, kaç aydır radyoloji bölümünde süründüm inşallah tekrarlamaz da yeniden başlarım
Canım yoruldum ama yinede acele etmem varisler küculmediyse acele etsem belki daha kötü olacak hersey onun için bende akışına bıraktım artık geç olsun da güç olmasınHemen başlasalar bari ya ısrar et bıktım yoruldum artık beni bu aya sıkıştırın de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?