Ankara Hacettepe Üniversitesinde iyi kadın dogum doktoru PKO ve infertilitede uzman ?

Leblebitozu19

🌹
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.342
448
Slm kızlar bende pko hasimato troid var.infertilite ve pko da uzman hacettepe üniversitesinde hangi doktoru önerirsiniz bebek sahibi olmak için.yardım ederseniz sevinirim.doktorum üniversite hastanesine gitmemi önerdi.doktor secimi için yardım ederseniz sevinirim....:53::53::53:

Son düzenleme:
Slm kızlar bende pko hasimato troid var.infertilite ve pko da uzman hacettepe üniversitesinde hangi doktoru önerirsiniz bebek sahibi olmak için.yardım ederseniz sevinirim.doktorum üniversite hastanesine gitmemi önerdi.doktor secimi için yardım ederseniz sevinirim....:KK53::KK53::KK53:
Canım konuyu açalı baya olmuş ama eger daha gitmedinse Gürkan Bozdağ tavsiyem...

hacettepeye gitmedim canım Allaha sükür gitmeye gerek kalmadı aslında.ama o doktoru cok duydum aklımda.Allah razı olsun canım

Canimmm nasılsın özelden msj attım sana cvp gelmedi geçenlerde. .neyse iyimisin tatlım nasıl gidiyor gebelik. .ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSİN INŞALLAH ☺ AMINNN

Slm kızlar bende pko hasimato troid var.infertilite ve pko da uzman hacettepe üniversitesinde hangi doktoru önerirsiniz bebek sahibi olmak için.yardım ederseniz sevinirim.doktorum üniversite hastanesine gitmemi önerdi.doktor secimi için yardım ederseniz sevinirim....:KK53::KK53::KK53:
canım birebir aynı rahatsızlıklar bende de var 2 kez kımyasal gebelık yasadım sonuncusunu yaşıyorum halen bugun dr hacettepe üniversitesine git dedi. sen gitmişmiydin tadaviylemi gebe kaldın kendiliğinden mi

canım birebir aynı rahatsızlıklar bende de var 2 kez kımyasal gebelık yasadım sonuncusunu yaşıyorum halen bugun dr hacettepe üniversitesine git dedi. sen gitmişmiydin tadaviylemi gebe kaldın kendiliğinden mi
Merhabalar,ben de 2 gebelik kaybı yaşadım,testler için hacettepe ye gitmeyi düşünüyorum ben de,siz kime gittiniz acaba ?

Back
X