Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde 8+6 bulantı cok erken basladı bende hala devam edıyor sabah zofran hapının yarısını ıctım mecbur kaldım artık. bu arada ankaradayız galıba hangı hastanede doğum düşünüyoruz nerelerden alışveriş düşünüyoruz paylaşalımmı bayanlar markaları arastıranınız oldumuKızlar 18+1haftalık hamileyim halsizlik bulanti hala geçmedi sizin hamilelik nasıl gidiyor bir birimizle paylaşalım
Neden orayı tercih etin iyideğildiyolar orası içinBende Ankara'dan hamişim. Zamanım doldu 37 oldum hala gelen giden Yok beklemedeyim. Alışveriş işini e bebek ve jokerden halletttim her şeyi hazır. Doğum da Zekai tahir Burak da olacak. Ve sezeryan epidural. Ve çok çok korkuyorum
Bulantı o haftalarda olması normal. Kızlar biz 39. Bekliyoruzz :))
Neden orayı tercih etin iyideğildiyolar orası için
Belki birbirimizi görüyoruzdur orda bende oradayım ve Dr lardan uzmanlardan ebelerden cihazlardan çok memnunum :))Ben çok memnunum oradan. Ankara'da diğer hastanelerde bir sorun yaşayınca ilk sevk edilen hastane burası.
Ben çok memnunum oradan. Ankara'da diğer hastanelerde bir sorun yaşayınca ilk sevk edilen hastane burası.
Belki birbirimizi görüyoruzdur orda bende oradayım ve Dr lardan uzmanlardan ebelerden cihazlardan çok memnunum :))
Hastanedeki Dr lar çok iyi ben ilk gebeliğimde özelin kazığını yediğim için ve orda Doğum yaptığım için gidiyorum . Hangi Dr a gidiyorsun en çok?Bende çok memnunum canım ilk gebeliğim gerçi henüz Doğum da yapmadım 38 haftalık oldum ne zaman gelir bilmiyorum ama sezeryan olacağım inşallah pişman olmam bu hastaneyi tercih ettiğim için. Şimdilik çok memnunum.
Yasemin sert sadece ona gidiyorum başından beri. Ama Doğuma denk gelir mi bilmiyorum bu ay sonu Doğum görünüyor benim onun nöbetine denk gelir miyim bilmiyorum gelemezsem diye korkuyorumHastanedeki Dr lar çok iyi ben ilk gebeliğimde özelin kazığını yediğim için ve orda Doğum yaptığım için gidiyorum . Hangi Dr a gidiyorsun en çok?
Ben Aytekin beye gidiyorum genelede Doğuma ya nasip canım ya kime denk gelirse o yapıyor o iş biraz sıkıntı işteYasemin sert sadece ona gidiyorum başından beri. Ama Doğuma denk gelir mi bilmiyorum bu ay sonu Doğum görünüyor benim onun nöbetine denk gelir miyim bilmiyorum gelemezsem diye korkuyorumsenin kaç haftalık
Ben Aytekin beye gidiyorum genelede Doğuma ya nasip canım ya kime denk gelirse o yapıyor o iş biraz sıkıntı işte
37 haftalığım hafif sancılarım var artık be zaman gelirse :)) sen kaç haftadınNe kadar kaldı Doğuma?