Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr göğşen önalan a gidecem de gidenler den sormak istedimVar canım ben gittim kime gitceksin sen maltepede
Peki ne aşamalar dan gectinizBen hulusi beye gittim çok memnun kaldım içine kim siniyorsa olmasada elinden geleni yaptı eminim diyebileceksen ona git bence yani yanlışmı bilmiyorum ama öyle düşünüyorum
Hangi hastaneye gittiniz de tup bebek e basladinizarkadaşlar biz göğşen hocadan memnun kalmadık hem ilgi alaka hemde yaptığı teşislerden. başka hastaneye gittik sorunun kan pıhtılaşması olduğunu ve histeroskopi olmam gerektiğini söyledi ameliyat oldum ve geçen süre zarfında tüp bebeğe başladık. şu an hamileyim. tabiki Allah nasip ettiyse olur ama göğşen bizi kesinlikle hayal kırıklığına uğrattı. çok yoğun olduğundan ilgilenmiyor ve her seferinde bişeyleri atlıyor. genelde geri dönüş yapıyorduk. biz keşke gitmeseydik dedik umarım sizdede aynısı olmaz. mutlaka Allah en doğrusunu bilir.
Inşallah olumlu sonuç alirsinizTransfer yapıldı şuan beklemedeyim inş rabbim nasip eder ilk tüp bebek denemem şuan herşey olumlu çok şükür
Transfer denilen şey asilama mi o ne oluyorTransfer yapıldı şuan beklemedeyim inş rabbim nasip eder ilk tüp bebek denemem şuan herşey olumlu çok şükür