Ankara HSG (Rahim filmi)

Cilek95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
767
En iyi cevaplar
1
1.047
43
Kızlar merhaba, Ankara’da nerede HSG çektirmeliyim? Çektirdiği yerden memnun kalanlar yazarsa; tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Kızlar merhaba, Ankara’da nerede HSG çektirmeliyim? Çektirdiği yerden memnun kalanlar yazarsa; tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Merhaba, bu başlığı yeni görünce yazmak istedim. Daha doğrusu günlerdir yorum okuyorum eğer iyi geçerse yazarım kötü geçerse yazmam demiştim :) Bugun 10.30 gibi Ankara Zübeyde hanım da hsg filmi çektirdim. Yaklaşık 3 yıl önce başka bi hastanede doktor istemişti fakat internette yorumları okuyunca gidip çektirmemiştim. Bu süreçte bebek falan olmayınca tekrar kontrollere gittim kaçınılmaz son hsg istediler. Kendi kendimi dolduruşa getirdim bebek için acırsa acısın bi kaç dakika sıkarım dişimi falan diye. Randevu aldım o gün bugündü. bende bir korku nefes darlığı titreme o kadar eziyet ettim ki kendime. İçeri çağırdılar korktuğumu kendimi iyi hissetmediğini söyledim kadın doğum doktoru ve radyoloji sorumlusu ikiside erkekti oda da 3 kişiyiz o kadar güzel yaklaştılarki anlatamam çok ilgilendiler. Spekulum takarken canım acıdı ama çok değil sadece rahatsızlık hissi verdi fakat sorun bendeydi kilodan dolayı biraz yukarıda kalıyor dedi. alet durmadı dışarı çıktı sürekli. Bi kaç denemeden sonra oldu ilaç gönderdiğinde inanın hafif bi yanma sanki adet olcakmışsın gibi yada mideyi bozmuşsun tuvalete gitmen gerek gibi. Hatta ilk yolladığı ilacı neredeyse hissetmedim ilacı verdiniz mi diye sormuştum. Sonrasına gelirsek benim 1-2 damla dışında hiç kanamam olmadı sadece akıntı oldu biraz şeffaf su gibi ilaç o sanırım. Rahat bi şekilde yatıyorum oturuyorum yürüyorum. İnanın hiç birşey yok gerçekten. Herşey çok güzeldi. Boş yere anestezi almayın. Ekstra sorunuz olursa candan cevaplarım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Cevabınız için teşekkür ediyorum Özelden yazdım size bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…