Kalp şeklinde rahim /septum yada perde

Merhabalar benim rahim şeklim de böyleydi 2 aşılamada hiç pozitif görmedim, doğal yolla hamile kaldım eşimde morfoloji ve ileri hızlı hareket sorunu vardı. Bana bu rahim şekliyle ilgili tekrarlayan düşük olursa operasyon gerekir demişlerdi. Ben gebe kaldığımda 18. Haftalarda rahim ağzı kısalığı başladı farketmedim, sonra tesadüfen farkedip serklaj yapıldı aşağıdan dikiş yani, mesajınızı görünce yazmak istedim. Gebeliğe engel değil, sadece hamile kaldığınızda doktorunuza bunu söyleyin mutlaka erken dikiş daha rahat oluyor çünkü belki bunları ilişkilidir🌸 inşallah en kısa sürede en güzel haberi alırsınız🙏🏻
Peki eşiniz bişey kullandı mı bu süreçte yoksa kendiliğinden mi hamşle kaldınız

Benim bir yakinim ayni seyleri yasadi hafif kalp sekildinde dendi histereskopi ile düzeltildi dendi ama 8 yildir ugrasiyor hala bebegi olmadi 6 7 düşük yaşadı sonra tekrar bidaha histereskopi oldu yine dusuk yapti bu arada 2 ay olmadan düşüyor bebekler Turkiyenin en iyi tup bebek merkezine en iyi doktorlarina gitti bir ev parasi harcadi bi çare bulamadi sebepsiz diyor doktorlar kader tabiki biyerden sonra elimizde olan bisey degil...ama insallah siz en kisa zamanda kavuşursunuz bebeginize herkeste farkli oluyor böyle seyler
İşte sebep ne tam olarak bilinmiyor ki doktor demedi zaten yüzde yüz bu engel oluyordur diye hatta ben sordum o kadar doktora gittim niye kimse demedi diye önemsiz görmüşlerdir dedi.
Sebebi bu olsa keşke ameliyatla filan düzeltilir bi şekilde

Peki eşiniz bişey kullandı mı bu süreçte yoksa kendiliğinden mi hamşle kaldınız
Evet canım keçi boynuzu pekmezi, koenzim q10 düzenli kullanıyordu, ben de yürüyüş ve diyetle 8 kilo kadar vermiştim, pkosta vardı bende, bide tiroid için ilaç başlamıştım bide bide Combinol vitamin kullandım🤩 inşallah sen de en güzel haberi alırsın ennn kısa zamanda😍💖

Evet canım keçi boynuzu pekmezi, koenzim q10 düzenli kullanıyordu, ben de yürüyüş ve diyetle 8 kilo kadar vermiştim, pkosta vardı bende, bide tiroid için ilaç başlamıştım bide bide Combinol vitamin kullandım🤩 inşallah sen de en güzel haberi alırsın ennn kısa zamanda😍💖
İnşallah ya dua et bana nolur 2 yıldır bekliyorum 🥹🤲🏼
Eşimde solgar e vitamini + koenzim q10 kullanıyor keçi boynuzu pekmezi günlük kullanmasa da kullanmaya çalışıyor çiğ kuryemiş filan.
Bende kilo versem iyi olacak

İnşallah ya dua et bana nolur 2 yıldır bekliyorum 🥹🤲🏼
Eşimde solgar e vitamini + koenzim q10 kullanıyor keçi boynuzu pekmezi günlük kullanmasa da kullanmaya çalışıyor çiğ kuryemiş filan.
Bende kilo versem iyi olacak
Ediyorum canım her gördüğüm posta yazmaya çalışıyorum🙏🏻 e vitamini de çok iyi, kilo vermek çok önemli canım benim diğer aylardan ayrı olarak tek yaptığım şey buydu, bide Combinol vitaminini ilk defa kullanmıştım😍

Back
X