Ankara hsg

ayseningunlugu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Selam kızlar.. aranızda ankarada özelde hsg çektiren var mı haftaya bende gideceğim anestezisiz olucak nasil geçicek cektirenler merak ediyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar.. aranızda ankarada özelde hsg çektiren var mı haftaya bende gideceğim anestezisiz olucak nasil geçicek cektirenler merak ediyorum
özele 30 40 bin vermene gerek yok ben geçen hafta bilkent şehir hastanesinde yaptırdım işlem 5 dk ya sürüyor ya sürmüyor doktorlar hemşireler çok iyi

İlkini özelde 12 bine çektirmistim 2 sene önce. O dönem için çok güzel paraydi. Geçen ay etlik şehir hastanesinde anestezisiz çektirdim. 2 sene önce boşuna para vermişim. 5 dakika süren bir işlem. Suanki aklım olsa özelde yaptirmazdim

canım bende martta lokman hekim Sincan da çekilmiştim anestezisiz çekildim benim ÖSS vardi o karşıladı ama fiyatı 13 bindi anestezili de 18bin demişlerdi
Hsg yi kendi doktorum çekti yaklaşık 5dklık bir işlem hiç ama hiç ağrı sızı fenalık geçirme gibi şeyler yaşamadım azıcık regl sancısı hissettim 3 4 saniye okadarcık ayrıca tek tüpüm kapalı olmasına rağmen gayet memnun şekilde ayrıldım

Hastaneye giderken ne götüreyim kızlar kanama oluyor mu işlem sonrasi
Pet ve iç çamaşır al canım. İlacı hastane kendisi veriyor radyoloji bölümüne gönderiyor. Kısacık süren bir işlem. Bundan üç sene önce 10 bin verdim. Bu senede anestezisiz yaptım verdiğim paraya acıdım valla

Pet ve iç çamaşır al canım. İlacı hastane kendisi veriyor radyoloji bölümüne gönderiyor. Kısacık süren bir işlem. Bundan üç sene önce 10 bin verdim. Bu senede anestezisiz yaptım verdiğim paraya acıdı
Cok tesekkur ederim verdiğin bilgiler için canim :)

Hsg çekilirken verilen sıvıyı eczaneden biz mi alıyoruz peki
Hayır hayır sen sıvı vs almiyorsun giderken yanına ped al ya da tak git nasıl istiyorsan okadarcık hatta istersen işlemde 1 saat önce ağrı kesici de içebilirsin doktorum bana söylemişti ama ben unutmuştum içmeyi
İşlem sonra 3 günlük bi antibiyotik yazıyorlar genelde reçete edip onu alıyorsun

Hayır hayır sen sıvı vs almiyorsun giderken yanına ped al ya da tak git nasıl istiyorsan okadarcık hatta istersen işlemde 1 saat önce ağrı kesici de içebilirsin doktorum bana söylemişti ama ben unutmuştum içmeyi
İşlem sonra 3 günlük bi antibiyotik yazıyorlar genelde reçete edip onu alıyorsun
Tamamdir cok tesekkur ederim canimm inşallah rahat geçer biraz stresliyim :((

Hanımlar bu hsg normal devlet hastanesinde de çekiliyor mu? Bulunduğum il küçük , şehir hastanesi falan yok

Hiç stres olmaz Allah ın izniyle su gibi geçecek çıktıktan sonra bu muymus hsg yaa diyeceksin ☺️
Insallah bitanem ya sali günü sabah 9 buçukta aldim hsg randevuusunu ankarada özel bi hastanede olucak anestezi istemedim acaba ameliyat hane de mi yapıyorlar yoksa odada mı

Hanımlar bu hsg normal devlet hastanesinde de çekiliyor mu? Bulunduğum il küçük , şehir hastanesi falan yok
Ever devlet hastaneleri çekiyor Bende kuucuk şehirde yaşıyorum burda istemediğim için ankaraya gideceğim bulunduğum şehire 2 saat uzaklıkta olduğu için 🙏

Insallah bitanem ya sali günü sabah 9 buçukta aldim hsg randevuusunu ankarada özel bi hastanede olucak anestezi istemedim acaba ameliyat hane de mi yapıyorlar yoksa odada mı
Benimkini röntgen mi mr mı bişey çekilen yer var ya orada hatta bende önce bir bebiş vardı kolu için sanırım röntgen masası oluyor o çıktı o masaya ben uzandım ayaklarım yanda normal muayene gibi dediğim gibi kafamda hiç büyütme sakin ol çok kısa bir işlem 💕

Back
X