ankara hsg

lady gonca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
502
209
48
merhabalar
etlik deva tıp merkezi nde hsg çekilen varı aranızda arkadaşalar ?

Arkadaşlar yok mu Ankara'da hsg çektiren?? özellikle güven hastanesi ve başkent hast. Hakkında yorum yapabilecek olan???

valla ben gittiğim yerde öldüm. iğrenç bir yerdi işlem yarıda kaldı zaten. ben hacettepeye prof. serdar beye gidiyorum her ay para vermekten bıktım ve bunu ucuza getireyim dedim ama pişman oldum. birdahaki aya medicana düşünüyorum anestezili, ama dr. ücreti de alınıyor. hem serdar beye hem medicanaya nasıl para yetiştircem bilmiyorum. ya serdar beyi bırakıcam yada denge tıp merkezi varmış. 650 anestezili onu söylediler bana. sen niye çekiliyosun canım ? ben dış gebelik yaşadım öncesindede bir kürtajım var.

Arkadaşlar bişey sorucam ben 4 ay önce HSG(rahim filmi) çektirdim ikiside açık çıktı acaba 4 ayda tüplerde tıkanma oluşmuş olabilirmi. Hsg ne kadar sürede bir çekilir değişiklik olup olmadığını saptamak için bilginiz varmı?

Arkadaşlar yok mu Ankara'da hsg çektiren?? özellikle güven hastanesi ve başkent hast. Hakkında yorum yapabilecek olan???
Ben ankara cebecide yaptrdım ve berbattı kesinlikle...4 ay önce ve dr tekrar ister die korku yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…