Ya benden küçüksün ben 28 daha yaslarimiz çok küçük ya olmama ihtimali yoookkk :)))25 sizin kaç
Keşke kafama da bunu böyle güzelce anlatabilsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benden küçüksün ben 28 daha yaslarimiz çok küçük ya olmama ihtimali yoookkk :)))25 sizin kaç
Sizde sorun çıktı mı istanbul da yaşıyorsanız nerede çektirdinizHsg çektirilmeli gerekir çünkü tüplerde bir tıkanıklık varsa bu başka bir şekilde çıkmıyor ne yazık ki ben de çektirmiştim
Hayır çıkmadı canım istanbulda değilimSizde sorun çıktı mı istanbul da yaşıyorsanız nerede çektirdiniz
Ben bird25 sizin kaç
İnşallah bende de çıkmaz çok korkuyorum. Gittiğim hiçbir kadın doğum doktorun sorun yok dedi. Hatta Marmariste gittiğimde çabuk hamile kalırsın sen diye bir cümle de kullandı. Ama olmuyor olmuyor olmuyorHayır çıkmadı canım istanbulda değilim
Kadiköy sonomed hep yazdım buraya yine yazarım mükemmel bir yer acısız sıfır ağrı çek çık girmen çıkman en fazla 5-10 dkMerhabalar arkadaşlar,
2 yıldır denememize rağmen çocuk sahibi olamadık. Bende bir sonraki regl dönemimde hsg filmi çektirmeyi kafama koydum. İstanbul anadolu yakasında bu işlemi yaptırıp memnun olanlar var mı ?
Lütfen benimle iletişime geçsin.
Öyle mi yarın görüşeceğim bende kadıköy de yaşıyorum. Dönüşünüz için minnettarım.Kadiköy sonomed hep yazdım buraya yine yazarım mükemmel bir yer acısız sıfır ağrı çek çık girmen çıkman en fazla 5-10 dk
Doktor yapıyor evet eğer yanlış hatırlamıyosam iclal hanım vardı doktor , eğer doktor cevat beyde çekilirsen fiyat farkı koyuyolar ikisi de aynı işlemi yapıcak inan bana hiç ağrı hissetmiyosun jinekologda muayene gibi geçiyorÖyle mi yarın görüşeceğim bende kadıköy de yaşıyorum. Dönüşünüz için minnettarım.
Doktorlar mi çekimi yapıyor peki bir de işlem yapılırken sorun olup olmadığını canlı canlı söylüyorlar mi bunu da çok merak ediyorum açıkçası
Ben bir kez gebelik yaşadım ama sonlandı sonrasında ovülasyon takibiyle denedik ve olmadı hsg çektirmeli miyim sizce korkuyorumHsg çektirilmeli gerekir çünkü tüplerde bir tıkanıklık varsa bu başka bir şekilde çıkmıyor ne yazık ki ben de çektirmiştim
Bir jinekologa başvururarak bilgi almanız daha doğru olur kaybınız için çok üzgünüm Rabbim tez zamanda yerini doldursunBen bir kez gebelik yaşadım ama sonlandı sonrasında ovülasyon takibiyle denedik ve olmadı hsg çektirmeli miyim sizce korkuyorum
Merhaba Kadıköy sonomedde ne kadara çektirdiniz rahim filminiKadiköy sonomed hep yazdım buraya yine yazarım mükemmel bir yer acısız sıfır ağrı çek çık girmen çıkman en fazla 5-10 dk
Merhaba gecen sene nisanda 3.500 TL civarinda ödedim simdi zamlanmis olabilir ama değer eğer imkanın varsa başka yerde yaptırma derim sonuçta sağlık bu.Merhaba Kadıköy sonomedde ne kadara çektirdiniz rahim filmini
Yok canım yanlış bilgi doktor istemeden de çektirebiliniyor. Radyologlar çekiyor özel hastahane de sadece ilk başlat kadın doğuma muayene olmanız gerekiyor ondan sonra doktor çekecek diyorlar eğer dış merkez için çektireceğim dersen hiç muayene olmadan doktor yönlendirmeden çekinebiliyorsundoktorunuzun istemesı lazım kendı kafanıza gore gıdıp çektiremıyorsunuz bıldiğim kadarıyla
Heryerde aynı işlem yapılmıyor mu aslında çok önemi var mı yaptırdığımız yerinMerhaba gecen sene nisanda 3.500 TL civarinda ödedim simdi zamlanmis olabilir ama değer eğer imkanın varsa başka yerde yaptırma derim sonuçta sağlık bu.
Heryerde aynı işlem olmuyor çünkü C kollu cihaz sayesinde acı olmuyor yine de sizin bilceğiniz iş ben sadece önerdim. Herhangi bir hastanede yada devlette yaparsan sancı çekmen çok olası durum. Burda da okuyabilirsin araştırdığındaHeryerde aynı işlem yapılmıyor mu aslında çok önemi var mı yaptırdığımız yerin
Bende çektirmek istedim önüme bi sürü taş koydularYok canım yanlış bilgi doktor istemeden de çektirebiliniyor. Radyologlar çekiyor özel hastahane de sadece ilk başlat kadın doğuma muayene olmanız gerekiyor ondan sonra doktor çekecek diyorlar eğer dış merkez için çektireceğim dersen hiç muayene olmadan doktor yönlendirmeden çekinebiliyorsun
Ben de iki kere bu şekilde çekindim. Olabilen bişeyi niye zorlaştırıyorlar acabaBende çektirmek istedim önüme bi sürü taş koydular![]()