hsg çekim yardımı

Merhabalar arkadaşlar,

2 yıldır denememize rağmen çocuk sahibi olamadık. Bende bir sonraki regl dönemimde hsg filmi çektirmeyi kafama koydum. İstanbul anadolu yakasında bu işlemi yaptırıp memnun olanlar var mı ?

Lütfen benimle iletişime geçsin.
Kadiköy sonomed hep yazdım buraya yine yazarım mükemmel bir yer acısız sıfır ağrı çek çık girmen çıkman en fazla 5-10 dk

Kadiköy sonomed hep yazdım buraya yine yazarım mükemmel bir yer acısız sıfır ağrı çek çık girmen çıkman en fazla 5-10 dk
Öyle mi yarın görüşeceğim bende kadıköy de yaşıyorum. Dönüşünüz için minnettarım.

Doktorlar mi çekimi yapıyor peki bir de işlem yapılırken sorun olup olmadığını canlı canlı söylüyorlar mi bunu da çok merak ediyorum açıkçası

Öyle mi yarın görüşeceğim bende kadıköy de yaşıyorum. Dönüşünüz için minnettarım.

Doktorlar mi çekimi yapıyor peki bir de işlem yapılırken sorun olup olmadığını canlı canlı söylüyorlar mi bunu da çok merak ediyorum açıkçası
Doktor yapıyor evet eğer yanlış hatırlamıyosam iclal hanım vardı doktor , eğer doktor cevat beyde çekilirsen fiyat farkı koyuyolar ikisi de aynı işlemi yapıcak inan bana hiç ağrı hissetmiyosun jinekologda muayene gibi geçiyor

Hsg çektirilmeli gerekir çünkü tüplerde bir tıkanıklık varsa bu başka bir şekilde çıkmıyor ne yazık ki ben de çektirmiştim
Ben bir kez gebelik yaşadım ama sonlandı sonrasında ovülasyon takibiyle denedik ve olmadı hsg çektirmeli miyim sizce korkuyorum

Ben bir kez gebelik yaşadım ama sonlandı sonrasında ovülasyon takibiyle denedik ve olmadı hsg çektirmeli miyim sizce korkuyorum
Bir jinekologa başvururarak bilgi almanız daha doğru olur kaybınız için çok üzgünüm Rabbim tez zamanda yerini doldursun

Back
X