Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar.. Bende Başkent hastanesine gittim ve bu konuyu en azından biraz bilginiz olması açısından sizinle paylaşmak istedim.. İlk tüp bebek denememi özel bir doktorda bir yığın para ödemem karşılığında yaptırdım ama sonuç negatifti.. Bana yeteri kadar güven vermediği için o doktoru bıraktım.. Hangi dr a gideceğim diye kıvranırken internetten bu siteden hulusi bülent zeyneloğlunun adını gördüm ve paylaşımlar dikkatimi çekti.. Hemen arayıp randevu aldım ve dr ile ilk görüşmemde bana gerçekten çok güven verdi. Geçmiş değerlerime baktığında yumurta kalitemin çok düşük olduğunu istesemde hemen tüp bebek yapamayacağımı söyledi. Ayrıca TSH da çook yüksekmiş.. Bana en az 3-4 ay tedavi görmem gerektiğini söyledi.. Bir yığın vitamin verdi.. Tabiri caizse bazı kocakarı ilaçları önerdi.. Avakado, buğsay ruşeymi, kuruyeviş vs bir yığın yemem gereken şeyler söyledi.. İlaçlarımı aylarca içtim.. Söylediklerini yemeye özen gösterdim.. Çok şükür ocak ayında ikinci denememizi hulusi hocada yaptık.. Transferim oazara denk geldi izin isteyip 2 saat hiç kalkmadan yattım.. Evdede 12 bıyunca yattım.. Sadecw wc için kalktım.. Günlerce dul bile almadım.. Çok şükür 11. gün değerim 50 çıktı ve gün geçtikçe yükseldi.. Henüz kese gmrülmedi ama değerim 1000 i geçti Elhamdülillah.. Bu arada şartlarım uygun olduğu için dr raporda çıkardı.. Özele oranla çok uygun oldu.. 3000 lira dr.700 lira ilk etapta ilaç parası verdik.. Hala ilaç ve iğne alıyoruz onların ücreti ve aldığım vitaminlerin parası hariç...
Çok sevindim sizin adınıza bende hulisi hocanın hastasıyım inş sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi hulisi hocanın ilk tüp denemesinde mi tuttu çok merak ettimMerhaba arkadaşlar.. Bende Başkent hastanesine gittim ve bu konuyu en azından biraz bilginiz olması açısından sizinle paylaşmak istedim.. İlk tüp bebek denememi özel bir doktorda bir yığın para ödemem karşılığında yaptırdım ama sonuç negatifti.. Bana yeteri kadar güven vermediği için o doktoru bıraktım.. Hangi dr a gideceğim diye kıvranırken internetten bu siteden hulusi bülent zeyneloğlunun adını gördüm ve paylaşımlar dikkatimi çekti.. Hemen arayıp randevu aldım ve dr ile ilk görüşmemde bana gerçekten çok güven verdi. Geçmiş değerlerime baktığında yumurta kalitemin çok düşük olduğunu istesemde hemen tüp bebek yapamayacağımı söyledi. Ayrıca TSH da çook yüksekmiş.. Bana en az 3-4 ay tedavi görmem gerektiğini söyledi.. Bir yığın vitamin verdi.. Tabiri caizse bazı kocakarı ilaçları önerdi.. Avakado, buğsay ruşeymi, kuruyeviş vs bir yığın yemem gereken şeyler söyledi.. İlaçlarımı aylarca içtim.. Söylediklerini yemeye özen gösterdim.. Çok şükür ocak ayında ikinci denememizi hulusi hocada yaptık.. Transferim oazara denk geldi izin isteyip 2 saat hiç kalkmadan yattım.. Evdede 12 bıyunca yattım.. Sadecw wc için kalktım.. Günlerce dul bile almadım.. Çok şükür 11. gün değerim 50 çıktı ve gün geçtikçe yükseldi.. Henüz kese gmrülmedi ama değerim 1000 i geçti Elhamdülillah.. Bu arada şartlarım uygun olduğu için dr raporda çıkardı.. Özele oranla çok uygun oldu.. 3000 lira dr.700 lira ilk etapta ilaç parası verdik.. Hala ilaç ve iğne alıyoruz onların ücreti ve aldığım vitaminlerin parası hariç...
Yalnız benim transferden sonra takıntı yaptığım bir şey vardı.. Doktor kalkabilirsin dediği halde 3 hafta yattım.. Bir bardak suyu bile kendim almamaya çalıştım.. İlk denemede kalk birşet olmaz dediler, bende ona güvenerek normal yaşantıma devam etmiştim ama çok pişman oldum sonradan...