Rahim filmi sonrası hamile kalanlar ve şuan bekleyenler

Ben ovülasyon testi aldım ama kullanmayı beceremedim galiba ilk yaptığımda iki çubukta aynı tondaydı 3 gün aynı şekilde devam etti o günleri değerlendirdik nasip diyelim artık
İkiside aynı koyulukta olması pik demek canım pik günleri ve t çizgisinin siliklestigi gün yani çatlama günü en önemli günler 💐

Ben 11 martta çekildim çok şükğr benimde tüpümde sorun olmadığını söyledi doktorum femera verdi.geçen ay değerlendiremedik ama bu ay hem femera kullandım ovülasyon testi aldım ve o günleri değerlendirdim.ama ovülasyon testinden anlamadım çift çizgi 3 gün devam etti sonra silik çıktı

Pik günleri ne demek yani yumurta çatlamışmı oluyor
Pik t ve c çizgisi ikiside aynı koyulukta olduğunda veya t cizgisi c çizgisinden daha koyu oldugunda oluyor her ikiside pik olarak sayılır yani yumurtan belli bir büyüklüğe gelmis çatlamaya hazır demek buda hamile kalma oranının yüksek olması demek

Kizlar varmi bu ay rahim filmi sonrası güzel haber alan paylaşın bizimlede ben hala bekliyorum bugün bat benim ama hiç bir belirti yok

Ben de geçen perşembe hsg çektirdim. Dün çatlatma iğnem oldu. Bugünden itibaren değerlendirmeye başladık bakalım. Allah nasip etsin isteyen herkese kolaylıkla inşallah🥹🙏🏻

Hamile misiniz merak ettim benimde temiz çıktı ce tersmiş :(
Ben rahim filminden hemen sonra hamile kaldım ve şuan dış gebelik olduğu söylendi iğne oldum bekliyorum çok ama çok zor bir durum gerçekten ilki düşük olmuştu şimdi dış gebelik artık yorulmaya başladım manevi olarakta vücut olarakta Rabbim isteyen herkese sağlıkla sihhatle versin inşallah evladini

Ben rahim filminden hemen sonra hamile kaldım ve şuan dış gebelik olduğu söylendi iğne oldum bekliyorum çok ama çok zor bir durum gerçekten ilki düşük olmuştu şimdi dış gebelik artık yorulmaya başladım manevi olarakta vücut olarakta Rabbim isteyen herkese sağlıkla sihhatle versin inşallah evladini
Umarım yakın zamanda müjdeli sağlıklı haberler alırız hepimiz. Hep dua ediyorum sakin kalalım mutlu olalım:)
Ben hiç hamile kalamadım uğraşıyorum hep hiç olmazssa hamile kalabildiğimi bari bilsem ne diyelim hayırlısı herşey için

Umarım yakın zamanda müjdeli sağlıklı haberler alırız hepimiz. Hep dua ediyorum sakin kalalım mutlu olalım:)
Ben hiç hamile kalamadım uğraşıyorum hep hiç olmazssa hamile kalabildiğimi bari bilsem ne diyelim hayırlısı herşey için
İnsalh hepimiz müjdeli haberler aliriz ama hep hayırlısını dileyin çünkü hamile kalıp dış gebelik,düşük vs yaşamakta inanılmaz zor bu süreç beni çok yıprattı Rabbim herşeyin hayırlısıni versin hepimize insallah.

Merhaba arkadaşlar 1 bucuk yıldır bebeğimiz olmuyordu tüm testler sorunsuz çıkmıştı sebepsiz infertilite diyebiliriz. Artık doktorum hsg çekilmelisin dedi bugün araştırma hastanesinde hsg filmimi çektirdim bildiğiniz üzere anestezisiz oluyor işlemi yapan doktor önümüzdeki süreçte olasılık oldukça artıyor dedi bakalım önümüzdeki aylarda bekliyor olucam inşallah nasip olur sormak istediğiniz bisey varsa hsg süreci ile alakalı cevaplarım kızlar

Merhaba arkadaşlar 1 bucuk yıldır bebeğimiz olmuyordu tüm testler sorunsuz çıkmıştı sebepsiz infertilite diyebiliriz. Artık doktorum hsg çekilmelisin dedi bugün araştırma hastanesinde hsg filmimi çektirdim bildiğiniz üzere anestezisiz oluyor işlemi yapan doktor önümüzdeki süreçte olasılık oldukça artıyor dedi bakalım önümüzdeki aylarda bekliyor olucam inşallah nasip olur sormak istediğiniz bisey varsa hsg süreci ile alakalı cevaplarım kızlar
Bende 3-4 gün içinde hsg çektireceğim inşallah. Öncelikle bu işlemden geçeceklere ağrısız sızısız bir süreç diliyorum. Ve inşallah bizlerde tüm bekleyenlerde en güzel haberi alırız. Ben ve eşimde sebepsiz infertilite olanlardanız her şey normal çıkıyor en son çare hsg filmi çektirmek oldu. 2 senelik evliliğimde bir tane düşük yaptım. Özel hastane hemen tüp bebeğe yönlendirmek istedi oradaki doktoru bırakıp çam sakura şehir hastanesine başladım. Tekrar bütün tahliller yapıldı onlar yine temiz çıktı. Rahim filmi sonucuyla nasıl bir yol izleyeceğiz bakalım. Bende sonrasında bütün deneyimlerimi anlatabilirim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻

Back
X