İğneli Epilasyon ankara iğneli epilasyon pişmanlığım

nlyyy111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
2
0
42
Merhaba kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyoru ama üye olmamıştım. şimdi sadece insanları uyarmak ve benim yaptığım hataya düşmesinler diye üye oldum.

kollarıma iğneli yaptırmak istiyordum, yaz aylarında sürekli jiletlemekten, jiletlemeden dışarı çıkamamaktan bıktım ve senelerce lazer hiçbir işe yaramadı ne zayıfladı ne azaldı ndyag alexandrite ipl denedim hiçbir faydasını görmedim. bunu bilen bir arkadaşım başka bir arkadaşından duyduğu ETİMESGUTTAKİ JALE HANIMı bana önerdi. adını bile andıkça sinirleniyorum. bu kişiyi googleda arattığımda ilk olarak bu sitedeki bir başlıkla karşılaştım "ankarada iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalanlar" başlığında ozim adlı kullanıcı çok övmüştü bir kere alınca bir daha çıkmıyormulş tüyler. ben de 5 ay önce randevu alıp gittim.

kadın gerçekten kendine çok güveniyordu bir kere aldığım yerde bir daha çıkmaz diyordu tüylerine veda et dedi. 4 gün gittim tüm kollarımı alabilmesi için. bu sırada aşırı kabarma kabuklanma olmuştu felaket haldeydi kollarım. normal dedi peki dedim bu arada kadın sürekli birilerine küsüyor gelip bana anlatıyor ben onun kıllarını aldım ama o bana yardım etmedi falan garip garip muhabbetler ediyor. garip biri. ev gibi bir yerde yaptığı için ne temizlik ne denetim ne levha hiçbir şey yok. nasıl cesaret etmişim hala anlamıyorum.

bir süre sonra kollarım iyileşmeyince sitede daha sonraki yazılara baktığımda bu kişiye gidenlerde hep iz kaldığını yazdıklarını gördüm. benim de kollarımdaki izler hala geçmemişti. en iyi doktorlara gittim, 250 tlye ilaç bile aldım, doktor masraflarım da çok, izlerim geçmedi. şimdi yaz geldi işe hala uzun kollu ceketlerle giden bir ben kaldım ne yapacağımı bilmiyorum nişanlıma da söyleyemedim utandığım için garipsiyor durumumu.

ben bundan sonra ne lazer ne iğneli töbe ettim korkuyorum kollarımdaki izler geçsin başka bir şey istemiyorum kızlar her yere gitmeyin özellikle etimesgut ta jale ye gitmeyin ben ettim siz etmeyin bir kişiyi bile bu kararı vermekten kurtarırsam sevinirim

Çok geçmiş olsun sonucunu okuyunca çok üzüldüm :KK43: iğneli ipilasyonda benim de çok maceram oldu. Ama baştan yanlış yapıldığını anlayıp bırakıyordum ve olan verdiğim iğne parasına oluyor ama kalıcı hasarlardansa ona değiyordu. Tam vazgeçtim derken tesadüfen kızılayda bir yere başladım ve fazlasıyla memnunum. İz kalmıyor kesinlikle eğer ki sizin yanlış uygulamalarınız neticesinde iz kalırsa da işlemi yapan bayan bunu farkedip söylüyor. (Çabuk iyileşsin diye kese yapıyordum da başlarda :KK70: sağolsunlar uyardılar bi daha yapmadım. ) İğneli yaptıran arkadaşlar cildiniz hassassa ilk üç gün bebek pudrası sürün. Sonra nemlendirici sürmeye başlayın bepanten mesela yine üç gün sonra da kullandığınız kendi nemlendiricinizi. Ve bu nemlendirici sürdüğünüz günlerde asla güneş kremi sürmeden dışarı çıkmayın. iz kalmıyor ve çabuk geçiyor cildiniz de bir nevi bakım yapıldığı için ışıl ışıl oluyor. Ve sakın ola lazer düşünmeyin yüz bölgenize. Zira gittiği tüm iğneli merkezleri lazer mağdurlarıyla dolu :KK66: Ben de bunu eklemek istedim yardımcı olabileceğim konu olursa da olmak isterim. İzlerin geçiyordur umarım bi doktor arkadaşım eninde sonunda geçer kişi müdahale etmediği sürece demişti. Yani kabukları koparmak kaşımak gibi müdahaleler..

Geçmiş olsun cnm yaa çok üzüldüm bnm yakın arkadaşımda gitti birde yüz için çukurlar oluştu izler çok kötü oldu şimdide onları geçirmeye çalışıyor lazer kesinlikle iğneli çok zararlı yaa

Çok geçmiş olsun sonucunu okuyunca çok üzüldüm :KK43: iğneli ipilasyonda benim de çok maceram oldu. Ama baştan yanlış yapıldığını anlayıp bırakıyordum ve olan verdiğim iğne parasına oluyor ama kalıcı hasarlardansa ona değiyordu. Tam vazgeçtim derken tesadüfen kızılayda bir yere başladım ve fazlasıyla memnunum. İz kalmıyor kesinlikle eğer ki sizin yanlış uygulamalarınız neticesinde iz kalırsa da işlemi yapan bayan bunu farkedip söylüyor. (Çabuk iyileşsin diye kese yapıyordum da başlarda :KK70: sağolsunlar uyardılar bi daha yapmadım. ) İğneli yaptıran arkadaşlar cildiniz hassassa ilk üç gün bebek pudrası sürün. Sonra nemlendirici sürmeye başlayın bepanten mesela yine üç gün sonra da kullandığınız kendi nemlendiricinizi. Ve bu nemlendirici sürdüğünüz günlerde asla güneş kremi sürmeden dışarı çıkmayın. iz kalmıyor ve çabuk geçiyor cildiniz de bir nevi bakım yapıldığı için ışıl ışıl oluyor. Ve sakın ola lazer düşünmeyin yüz bölgenize. Zira gittiği tüm iğneli merkezleri lazer mağdurlarıyla dolu :KK66: Ben de bunu eklemek istedim yardımcı olabileceğim konu olursa da olmak isterim. İzlerin geçiyordur umarım bi doktor arkadaşım eninde sonunda geçer kişi müdahale etmediği sürece demişti. Yani kabukları koparmak kaşımak gibi müdahaleler..

Merhaba. Nereye gidiyorsunuz? Devam ediyorsanız nasıl sonuçları?

X