ANKARA KADIN DOĞUM DOKTOR ONERİSİ

bebishazirligi

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
194
194
23
30
Merhaba arkadaşlar,

Ankara da önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Bir de doğum paketi almak mantıklı mı sizce ? Yoksa muayene bası ücret ödemek mi mantıklı, testler vs pahalı mı hiç bilmediğim için kararsız kaldım
Tecrübelerinizden yararlanmam lazım

maalesef arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz ama çok yüksek bir meblağ değildi piyasaya göre normaldi

Merhabalar yeni gördüm. Ben ilk gebeliğimi takip eden Fatma Yazıcı Yılmazı öneririm şuan ikincinkez gebeyim yine Fatma hocama takipteyim. Her iki gebelik içinde kendisinden doğum paketi almıştım. Oldukça avantajlı. Hastaneye sadece doğuma gidiyorsunuz. Bilgili,ilgili ve çok tecrübeli bir doktor. Tavsiye ederim.

Miray sekkin eser. Mükemmel bir doktor pişman olmazsin

Ben 2 gebeliğimi de öp. Dr. Hüseyin pehlivan hocayla gecirdim muayenesinden doğumuna kadar her sey muhteşemdi.
Bir test gerekliyse yaptırıyor olması çok da önemli değilse asla yaptırmıyor. Her muayenede çocuğun organ ve kemik ölçümlerini yapıyor. Annenin nasıl beslenmesi gerektiğini söylüyor.
Çok da sempatik bir doktor, bir şey sorarken çekinmiyorsun ya da korkmuyorsun.
Ilk doğumda 3 dikiş 2. Doğumda dikişsiz yaptım. Doğumda sürekli gaz veriyor sen yaparsın ya, biliyorum ben seni güçlüsün falan diye gaz veriyor işe yarıyor tabii biraz, kendine güvenin geliyor.

Unutmadan ben iki gebeligimde de Fatma yazıcı Yılmaz dan doğum paketi almıştım. Muayene başı odemeye göre Doğum paketi almak avantajli. Artislardan etkilenmiyorsunuz. Şuan kontrole gitmeden randevumu aliyorum bütün tesler zaten Fatma hocamın kliniğinde yapılıyor. Muayeneleriniz kısa süreli değil aklınıza takılan her soruyu rahatlıkla sorabiliyirsunuz. Kendiside üç çocuk annesi olunca sizin hissetiklerinizi çok iyi biliyor. İlk gebeligimde hastanedeki calisnlardan duyduğum kadarıyla ameliyatlarda çok becerikliymis eli çok iyiymiş

Merhaba hanımlar, Medicalparktaki op. dr. Günel Aliyeva hakkında sitede yorum bulamadım, giden varsa deneyimlerini aktarabilir mi?

Hangi hastanede dediğiniz doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…