- 24 Aralık 2022
- 194
- 194
- 23
- 30
- Konu Sahibi bebishazirligi
-
Teşekkürler muayene ücretini biliyor musunuz pekiAşkın Evren Güler çok kalabalık muayenehanesi fakat çok tatlı ve ilgilidir.
Miray sekkin eser. Mükemmel bir doktor pişman olmazsinMerhaba arkadaşlar,
Ankara da önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Bir de doğum paketi almak mantıklı mı sizce ? Yoksa muayene bası ücret ödemek mi mantıklı, testler vs pahalı mı hiç bilmediğim için kararsız kaldım
Tecrübelerinizden yararlanmam lazım
Unutmadan ben iki gebeligimde de Fatma yazıcı Yılmaz dan doğum paketi almıştım. Muayene başı odemeye göre Doğum paketi almak avantajli. Artislardan etkilenmiyorsunuz. Şuan kontrole gitmeden randevumu aliyorum bütün tesler zaten Fatma hocamın kliniğinde yapılıyor. Muayeneleriniz kısa süreli değil aklınıza takılan her soruyu rahatlıkla sorabiliyirsunuz. Kendiside üç çocuk annesi olunca sizin hissetiklerinizi çok iyi biliyor. İlk gebeligimde hastanedeki calisnlardan duyduğum kadarıyla ameliyatlarda çok becerikliymis eli çok iyiymişMerhaba arkadaşlar,
Ankara da önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Bir de doğum paketi almak mantıklı mı sizce ? Yoksa muayene bası ücret ödemek mi mantıklı, testler vs pahalı mı hiç bilmediğim için kararsız kaldım
Tecrübelerinizden yararlanmam lazım
Hangi hastanede dediğiniz doktorMerhabalar yeni gördüm. Ben ilk gebeliğimi takip eden Fatma Yazıcı Yılmazı öneririm şuan ikincinkez gebeyim yine Fatma hocama takipteyim. Her iki gebelik içinde kendisinden doğum paketi almıştım. Oldukça avantajlı. Hastaneye sadece doğuma gidiyorsunuz. Bilgili,ilgili ve çok tecrübeli bir doktor. Tavsiye ederim.
Fatma hocanın kendi muayenehanesi var. Koru Çukurambar, Koru Sincan birde sanırım TOBB ta yaptırıyor doğumları.Hangi hastanede dediğiniz doktor
Ben iki seferdir gidiyorum bı sorun yaşamadım çok tatlı bı kadın gittinizmi kendisjneMerhaba hanımlar, Medicalparktaki op. dr. Günel Aliyeva hakkında sitede yorum bulamadım, giden varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
Yok canım gitmedim Koru'da Ayşegül hanım ve Ortadoğu'da Aysel hanıma gittim ikisi de çok sempatikti, iyi hissettirdiler.Ben iki seferdir gidiyorum bı sorun yaşamadım çok tatlı bı kadın gittinizmi kendisjne
Ben Memorialde Aygül hocaya gidiyodum ilk dogumumda mükemmel bı kadindi ama dogum parası çok artmışYok canım gitmedim Koru'da Ayşegül hanım ve Ortadoğu'da Aysel hanıma gittim ikisi de çok sempatikti, iyi hissettirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?