Ankara kadın dogum memnun kaldığınız devlet ozel farketmez

zerrinulker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
7
1
1
32
Merhabalar 4 aydır bitmeyen kanamam var ılac tedavisi uyguluyor asla durmuyor artı bı doktor pcos dedı dıger doktor kıs dedı kafam cok karışık ve pisko olarak gıttım yardımcı olur musunuz

Merhabalar 4 aydır bitmeyen kanamam var ılac tedavisi uyguluyor asla durmuyor artı bı doktor pcos dedı dıger doktor kıs dedı kafam cok karışık ve pisko olarak gıttım yardımcı olur musunuz
Doktor olarak bilgim yok ama başka nedenlerle hastane hastane aylarca gezmişliğim var 2 ayrı hastalığıma asla teşhis koyulamadı Gazi üniversitesi bu konuda çok çok iyi olduğunu düşünüyorum 2 ayrı bölümden teşhis orası koymuştu. Profları gerçekten çok bilgili birde oraya gitmeni isterim. Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah

Amınnnnn amınnnnn doktor ısmı verebilir mısınız Rabbım sızede safı ısmıyle sifa versın

Şuanda bilgim yok ama araştırayım öğrenirsem yazayım ama google yorumlarına bakabilirsiniz yorumlar yardımcı olacaktır
10 gundur araştırıyorum ozelın doc. Gıttım o bile benı tatmın etmedi op. Doktor pcos dıo doc doktor kıs dıo cok degısık seyler soyledıler moralim yerle bir sureklı arastırma ıcındeyım ama denk gelmedi bı bana

Ben orada çalışan arkadaşıma bir sorayım ona göre dönüş yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…