- 25 Şubat 2017
- 14
- 0
- 1
- Konu Sahibi Meganmr1205
Haziranda Hakan beye ameliyat olacagim . Hakan beye ameliyat olan kisilerden bilgi bekliyorum . Tesekkur ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbuldaki doktorlar mi daha iyi canimBen de burun estetiği düşünüyorum uzun süredir. Ankara'dayım ancak İstanbul'da olacağım sanırım. Oradaki doktorlar daha iyi sanırım.
Istanbuldaki doktorlar mi daha iyi canim
Ben gorustum 2000-2500 arasinda bir odeme yapicaksiniz hastaneye dediArkadaşlar araştırma hastanesinde estetik ameliyat olabiliyor muyuz? Olabiliyorsak ücretleri ne kadar?
Devlet hastanesindemiÖyle gibi geliyor bu benim düşüncem elbette. Bakalım uzun araştırmalarımdan sonra 2 ye indirdim adayları Barış Çakır ile Abdülkadir Göksel arasında seçim yapacağım. Muayene için gittiğimde karar vermiş olurum sanırım.
Iyi akşamlarBen gorustum 2000-2500 arasinda bir odeme yapicaksiniz hastaneye dedi
Teşekkür ederim 2000 oraya vereceğime 2 bin daha verir iyi bir estetisyene giderim :)Ben gorustum 2000-2500 arasinda bir odeme yapicaksiniz hastaneye dedi
Teşekkür ederim 2000 oraya vereceğime 2 bin daha verir iyi bir estetisyene giderim :)[/QUOTE
Olabilir canim haklisin:)
Evet oldum çok memnunum detaylı anlatacağım:)Sevgili konu sahibi ameliyat oldunuzmu lutfen bilgi verirmisiniz ?
Öncesi ve sonrası resimleriniz var mı ?Bu arada Hakan Bey 'e ameliyat olmayı düşünenler çekinmeden sorabilir bana burdan :)
Öncesi ve sonrası resimleriniz var mı ?