ankara kızılayda nişan alışveriş yerleri(tekstil giyim)?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
merhaba arkadaşlar ankaraya nişan alışverişine geleceğim bana mağaza isimleri dükkan isimleri ve neyi nerden alabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz? (taç bambu bornoz takımı sarev nevresim takımı yatak örtüsü veya pike takımı almayı düşünüyorum birde klasik giyim)

Özellikle kizilayda mi alisveris yapmak istiyorsunuz. Ben kizilaydan yapmistim nisan alisverisimi ama orda birkaç tesettür giyim var. Bence bir de ulusu düşünün özellikle heykelin üzerinde çok katli bir carsi var orda seçenekler çok daha fazla.

Özellikle kizilayda mi alisveris yapmak istiyorsunuz. Ben kizilaydan yapmistim nisan alisverisimi ama orda birkaç tesettür giyim var. Bence bir de ulusu düşünün özellikle heykelin üzerinde çok katli bir carsi var orda seçenekler çok daha fazla.
kapalı değilim canım dışarıdan geliyorum abiye filnda aalıcam kızılayı önerdiler ama bakalım önerilere açığım...

Yani ulus da dediğim yerde acil da kapali da var. Genellikle nisan ve düğün alisverisleri ulustan yapiliyor. Kizilaya gore hem daha çöl çeşit var hem de daha uygun fiyatlar. Bir carsinin icinde bütün ihtiyaclarinizi karsilayabiliyorsunuz

Yani ulus da dediğim yerde acil da kapali da var. Genellikle nisan ve düğün alisverisleri ulustan yapiliyor. Kizilaya gore hem daha çöl çeşit var hem de daha uygun fiyatlar. Bir carsinin icinde bütün ihtiyaclarinizi karsilayabiliyorsunuz
anladım canım bakalım belkide oraya gideriz

Back
X