Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paket Aydan Biri için de geçerli mi? Ben onun dahil oldugunu bilmiyordum.ben de dün başladım koru hastanesine. doğum paketi varmış. 16 haftadan önce 6,350 TL, 16 haftadan sonra 5,500 TL.
Paket Aydan Biri için de geçerli mi? Ben onun dahil oldugunu bilmiyordum.
Aydan Biri hocaya gitmek ıstiyorum haftaya randevu aldım.Doğum koru hastanesinde yaptiriyorMuş daha önce orada doğum yapan varmı fiyatlari nasıl bilgi litfennn
muayene ücreti 450 imiş doğum ücreti de 10000 falanmış sanırım. giden birinden duymuştum. ama harika bir dr diyor her giden... ben de ona mı gitsem genel kontroller için diye düşünüyorum ama çok pahalısiz bilgi aldınız mı
onu hic bilmiyorum yanlis bilgilendirmeyim simdi.peki koru doğum sigortası yaptırsak acaba aydan hanımın doğumunu kapsıyor mu ki? veya başka bir sigorta?
onu hic bilmiyorum yanlis bilgilendirmeyim simdi.
ama hoca disardan doktor oldugu icin o 7500 onun eline sayiyormusuz sanmam sigorta gececgini cunku mesela muaneye gidiyorsun sigorta olayi yok elden veriyorsun buda aynu olay
aydan hoca korunun doktoru değil mi :) hatta ben hastane ortağı diye duydum yanlışmı ki?
Sanırım benim de bu yuzden kafam karısmıstı. Ben hic gitmedim ama Aydan Hanım'ın muayenehanesi hastane dışında olduğu için paket kapsamında olmayacagını düsünmüstüm. Ancak tabi ki gidenler daha iyi bilir :)hastanenin yonetim kurulu uyesi evet :) ama muayenehanesi orda olmadigi icin hastaneye tahlillere bile gittiginizde istemi yapan dr hastane disi diye geciyor:)
Evet muayine ücretini biliyordum ama doğum okadar pahali olduğunu düşünmemiştim şimdi kararsizimmuayene ücreti 450 imiş doğum ücreti de 10000 falanmış sanırım. giden birinden duymuştum. ama harika bir dr diyor her giden... ben de ona mı gitsem genel kontroller için diye düşünüyorum ama çok pahalısiz bilgi aldınız mı
Gerçekten pahaliymis ben ankara dışından gidecektik hala yolculuk yasak ve gidemedim bu fiyatları biraz düşünmem gerekecekmuayene ücreti 450 imiş doğum ücreti de 10000 falanmış sanırım. giden birinden duymuştum. ama harika bir dr diyor her giden... ben de ona mı gitsem genel kontroller için diye düşünüyorum ama çok pahalısiz bilgi aldınız mı
muayene ücreti 450 imiş doğum ücreti de 10000 falanmış sanırım. giden birinden duymuştum. ama harika bir dr diyor her giden... ben de ona mı gitsem genel kontroller için diye düşünüyorum ama çok pahalısiz bilgi aldınız mı
doğru haklısın en fazla alan 350 lira alıyor. Bazı kişilerin parası bol harcayacak yer aradıkları için 450 lira 10000lira çok gelmiyor. Doktorda bunu bildiği için fazla paralı kesime hitap ediyor.ne kadar ücreti yüksek tutarsam o kadar iyi doktor olurum mantığıben bir çok profesörü araştırdım. en pahalısı benim tüp bebeğimi yapan hocaydı o da 320 lira. hiç bu kadar pahalısını duymamıştım.. diğer doktorlardan farklı olarak ne yapıyo acaba ? yazık günah vallahi yaa.
ben bir çok profesörü araştırdım. en pahalısı benim tüp bebeğimi yapan hocaydı o da 320 lira. hiç bu kadar pahalısını duymamıştım.. diğer doktorlardan farklı olarak ne yapıyo acaba ? yazık günah vallahi yaa.
Sizin doktorunuz kim?