Ankara Koru Hastanesinde Doğum Yapanlar?

uc123uc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
33
0
46
Ankara Koru hastanesinde Ümit Korucuoğlu'nun hastasıyım. 35. Haftamdayım epidural normal doğum yapmak istiyorum. Doktoruma güveniyorum ama Hastanenin anestezi uzmanı nasıl koruda epidural yapanlar varsa tavsiye ediyorlar mı?

Merhaba ftmucr, ben de Ümit hocanın hastasiydim. Kasım ayında epidural normal doğum yaptım. Hastaneden gerçekten çok memnun kaldım. Çıkmak istemedim resmen. Bebeği ve beni sık sık kontrol ettiler. Bebeğim 3 kilonun altında olduğu için ara ara şeker kontrolü de yapıldı. Gerçi tüm bebeklere yapılıyordur herhalde. Hasta bakıcı hizmeti, yemekler de gayet iyiydi. Ara öğünler ve lohusa şerbeti de cabası. Özel hastane olduğunu hissettim gerçekten. Beklentileri çok yüksek biri de değilimdir zaten.
Epidural açısından da çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Sancılar başladıktan 2-3 saat sonra epidural yapıldı. Doğumun biraz ilerlemesi için hemen yapılmıyormuş. Benim doğumum gece yarısı başlamıştı. Sabaha karşı 4 civarı anestezi uzmanı geldi. Gayet güleryüzlü ve espriliydi de. Onların bu rahatlığı beni de rahatlattı. Tekrar doğum yaparsam kesinlikle yine oraya giderim. Tavsiye de ederim. Şimdiden Allah kolaylık versin. Sağ salim evladına kavuşursun inşallah.

Back