Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar herkese :)
Kızlar Basenlerime liposaction yaptırmak istiyorum Ankara’da önerebileceğiniz bir doktor var mı? Ve ücretler ne kadar? Ben bir doktorla görüştüm ama ücret baya fazla geldi sadece basen için
Kızlar Basenlerime liposaction yaptırmak istiyorum Ankara’da önerebileceğiniz bir doktor var mı? Ve ücretler ne kadar? Ben bir doktorla görüştüm ama ücret baya fazla geldi sadece basen için
Merhaba bende tüm bacak ve basen için olacağım operasyon ankarada başar kaya istanbuldan gidicem.Facebookta bir sayfa vardı lipödemle hayat diye ordaki referanslarından buldun