Kızlar konuşmalarınızın hepsini okudum şok oldum ve üzüldüm. Ben gecen sene Centrum klinik Recai Pabuccu ile tedaviye başladım 3 haziran 2024 te yüzyüze görüştük eşimin sperm hareketsizligi ve bozukluğu vardı 1 yıl zaten kendimiz denedik olmadı hemen tüp bebege başlayalım vakit kaybetmeyelim dedik. Ilk görüşme ücretsiz zaten. Sonra eşim 3 kere sperm örneği verdi ona göre yol izlendi temmuz ayında opu oldum 12 yumurta toplandi 10u donduruldu ilk dondurmada 300 dolar odedik yıllık dondurma ücreti 120 dolar eylülde verecegim onu daha sonra hsg çekildi 12 eylülde ilk transferimi oldum pozitifi gördüm ama 4 haftalıkken gelisimi durdu aldırmak zorunda kaldım. Düşükte 18 bin ödedim kurtaji klinik yapti genetik teste gonderdiler onun ucreti biraz fazla geldi ilacla atamadik vücuttan yani.Ekipten memnunum heran herkese ulaşabiliyorsunuz hemsiresinden doktoruna kadar. Sadece recai hocayı cok göremiyoruz 3 tane doktoru var oğlu dahil istediginiz ile yola devam ediyorsunuz. Gecen sene eylülde 120 130 arasi harcadım orda. ilaçlarla 50 bin falan tutmuştur onun dışında rahim dinlendirma parası falan yoktu.
Simdi tekrar tedayi başladık hatta gecen senekinden farklı bir yolda ilerledik transferimi oldum pozitifi gördüm çok şükür sadece 30 bin transfer ücreti ödedim. İlaçları zaten kendim alıyorum çoğunu devlet karşılıyor acil ilaçlarımı onlar getiriyor klinige. Klinikten cok hastane gibi aslında görüşmeler detaylı yapılıyor hemsireler doktorlar kadar bilgili
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız