Aslinda otelcilik hizmeti olarak luks. Kat gorevlisi gelip bir eksigimiz var mi diye soruyordu surekli. Odalarda da bir eksik yoktu. Lohusa serbesti ve hosaf da verdiler. Odaların manzarasi cok guzeldi. Banyo vs. iyiydi. Oda hizmeti olarak da güzel. Luks bir otel gibi. Ben gecen sene de 2 farkli ameliyat oldum livde. Yine gonul rahatligiyla livi tercih edebilirim. Zaten basak hanimi her turlu tercih ederim.
Ama yukarida yazdigim nedenler yuzunden (kalabalik olmasi, dogum sonrasi hemen bir hemsirenin gelip emzirme destegi vermemesi ve epidural butonuna basin diye hemen anlatmamalari, ziyaretci yasak deyip bazi insanlarin ziyaretçi almalarina goz yummalari, bir de pandemi doneminde ameliyata kimseyi almayip kendi anlasmali dogum fotografcilarini almalari) yuzunden elestirdim.
Onceki dogumum tobbda olmustu. O sgk anlasmasi olmayan bir ozel hastane. O yuzden cok kalabalık degil mesela. Ayrıca dogumdan sonra emzirme hemsiresi gelip kartini vermisti. Sonra eve ciktigimizda ihtiyax duyunca onu aramıştım. Bir de tobbda hemsireler arada gelip gidip bebekle de ilgilenmislerdi. Tirnagini kesmislerdi ve basini yikamislardi. Ama livde de söylesek yaparlardi sanirim. Simdi de benden bir ay önce dogum yapan bir arkadasim tobbda yaptı. "Dogum yapanlarin yattigi kat bombostu, sadece 3 kisi vardı. Cok guzel ilgilendiler" dedi. Bence liv sgk anlasmali oldugundan cok tercih ediliyor ve kalabalik. Hani sgk anlasmali ozel hastaneler icinde en iyisi liv olabilir. Ama tobb ve guven bir derece daha iyi geldi bana. O yuzden disaridan bir doktorla dogum yapip hastane tercihi yapacaklara tobb ve guveni tercih edin diyebilirim eger butceleri varsa. Eger sgk anlasmalilara bakacaklarsa liv en iyisi ama sanırım.