Nasıl bir tecrübe yaşadınız? Hemşirelerin ilgisi nasıldı? İki doğumu da orada yaptığınıza göre sanırım memnun kaldınız.
İlkini 2016 ikincisini 2017 sonunda yaptım.
Bu 2 sene içinde hastane kalitesinden çok fazla ödün verdi.
Kadın doğum bölüm hemşireleri zaten çok ince be yardımsever insanlardır, o konuda şüpheniz olmasın.
İlk doğumumda unutamayacağım hemşirem gözyaşlarımı silip elimi bırakmadan beni cesaretlendirdi, yapabileceğime inandırdı.
Doğumumda da vardı, doğumhaneye beni halay çekerek götürdü, sayesinde doğurdum diyebilirim ama anestezistle tartışmıştım bu kötü yönüydü.
İkinci doğumumda da yine başka bir hemşire beni rahatlatmak için her şeyi yaptı, özellikle epiduralim takılırken sımsıkı sarıldı hikayeler anlattı, korkmamam için birçok espriler yapıyordu.
Ama gerizekalı başka bir hemşire yüzünden kendi kendime doğum yapıyordum, annemin hastaneyi ayağa kaldırması ve doktorum sayesinde son anda doğumhaneye girdim ve çatala çıkamadan doğurdum zaten.
Doğum sonrası bebekle gelen hemşire ise tatlılığıyla dünyalara bedeldir, çiçek gibi sizi giydirir temizler, odanıza götürüp bebeğinizle kavuşturur.
Emzirme danışmanı saatlerce size deneyimlerini ve yapmanız gerekeni anlatır, bıkmadan her sorunuza cevap verir.
Yenidoğan yoğun bakım doktoru Mustafa bey, hala çocuğum riskli bir hastalığa kapıldığında götürdüğüm ilk kişidir. Asıl çocuk doktorum hastaneden ayrıldı maalesef.
İkinci doğumumda ve takibinde farkettik ki Liv adeta bir devlet hastanesine dönüşmüş.
İlgi alaka sıfır, kalabalıklaşması ve ilk kurduğu ekibi elinde tutamaması hizmet kalitesini etkiledi.
Ben süit oda istedim iki seferde de, ilkinde hizmet, ikramı ve temizliği ön plandayken, ikincise her şeyi kendimiz istemek durumunda kaldık.
Organizasyon firmama yardımcı dahi olmadılar.
İlkinde misafirlerimize eşlik ederken ikincide dingonun ahırı gibi oldu, kapıyı açan oda a girebildi.
Başak hocam için katlandık, gene katlanırım o ayrı mevzu.