- Konu Sahibi sessizgemiler
-
bende vajinismus hastasıyım cnm anlattım durumu elif hanıma. kendisi cok anlayıslıydı bunu aşabilmek için çogu vajinismusluya normal dogumu yaptırdıgıını ama ona yardımcı olmam geektigi hususuna değindi.. olmazsa sezaryen yaparız dedi. cok inançlı bir doktor catı muayenesndendee o dogu esnasındaki kontrollerdende cok korkuyorum
bana da o şekilde dedi canım normal doğuma kendini adapte et dedi. elif hocaya nasıl yardımcı olcaz peki hangi konuda yani?çatı muayenesini bi hayırlısıyla atlatsak aslında doğum belki çatının müsait olduğunu öğrenince rahat olur beynimizi motive ederiz hem.sen hiç vajinal muayene oldun mu daha önceden?
hiç vajinal muayene olmadım cnm kendısıde sordu hayır dedım.. sen catı muayenesını kesın yapabılırsın sonucta ılıskı yasayabılıyorsun neden hala korkuyorsun. ben vajıyı atlatsaydım emınol hıcbırınden korkmazdımm cunku cok ıstıyorum normal dogum. benı korkutan dogum esnasındakı açılma kontrollerı
canım ben aradım orayı normal doguma 560 sezaryene 800 dediler bu paket fiyatımı acaba yani artı ücret cıkarmazlar degilmi cunku sezaryen olursam eger 3gun kalmak gerekebilir acaba hepsi dahiilmi?
artı ücret sadece bebegin küveze konması gerekirse o zaman çıkar canım
canım sadece vajinismuslu değil her kadın bu muayenelerden çekiyor. çünkü ne yaşayacağımızı tam olarak bilmiyoruz o yüzden. senin vajiyi yenmemen de sorun değil bence neticede o an yine beynimizin setlerini ikimiz de kaldırmak zorunda kalcaz.ve de her kadın. birbirimizi motive ederek destekleyerek psikolojik olarak hepsine hazırlanırız inşallah.burda doktor da çok önemli şanslıyız bir bakıma elif hoca anlayışlı bir kadın sağolsun. o yüzden rahatlamaya bakcaz başka çaremiz yok...
evet cnm şanslıyz umarımm hersy yolunda gider. elif hanım cogu kişinin normal dogumu secerek vajiyi atlattıgını söylüyor dua et bende atlatayım nolur
canım benim seni en iyi anlayan ben olabilirim vajinin nasıl illet bi problem olduğunu çok iyi biliyorum. o yüzden Allah yardımcın olsun. duacınım inşallah...
beni de en çok düşündüren şey bebeğin iri olması çatımın problem olması inşallah ben de bu yönden rahatlarım...dualarımız birbirimize ve tüm hamişlere inşallah...
cnm bebeğin kaç kg suan? nolur dua et. sen nasıl atlattın vajiyii
canım en son 25+5te gittim doktora o zaman 1000grdı. 1ay oldu şimdi pazartesi randevum var bakalım ne kadar olmuş?
vajiyi kadınlar kulübü sayesinde atlattım ben vajinismusla ilgili bi başlık var orda herkes birbirine yardımcı oluyor egzersiz için takipeediyeorduk birbirimizi. kegel ve aparat egzersizlerini düzenli disiplinli bir şekilde yapınca oluyor Allahın izniyle...
cnm beneş parmagına kadar geldim ama devamını getiremedim snra bıraktım herşeyii. şuandada zorlamıyoruz dogumdan sonraya attık herseyı.. benimki 30 haftalıkken 1 kilo 600gr dı. ama karnım cok az halen korkuyorumm kücük olur die bebek
yok canım hiç öyle düşünme 30.haftada 1600 normal bir kilo karnının çıkıp çıkmaması önemli değil ki ultrason ölçümlerine bak sen.aslında çok iri olsun diye de düşünmesek daha iyi olur iri bebebek doğumu zor çünkü...benim ölçümlerde kafası 3hafta ilerden gidiyordu ben endişeliyim açıkçası...
vaji için de bence bir hayli yol katetmişsin eş tek parmak yolun yüzde 75i bence. geri kalan kısmını rahatlıkla halledersin inşallah...
nasıl olacak cnm nasıl basardın en son aşamayı sen
canım ben mumla egzersiz yaptım 9-10cmi bulunca zaten hazır oluyosun o aşamada önce aparatımla çalıştım sonra da eşle birkaç gün sonra da oldu zaten. sen de ikinci eş pamağından sonra eş denemesine geçebilirsin.1eş parmağından 2 eş parmağına geçmeden önce istersen küs işareti var ya iki parmak üst üste onu da yapabilirsiniz.
Kızlar dün gece uğradım Etlik hastanesine getirilen zamdan yaberiniz olsun istedim... Normal 900, sezeryan 1450 gibi bir fiyat verdiler...Zam gelmişmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?