E efeerenbaere Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 26 Emoji Skoru 2 Puanlar 6 Yaş 35 24 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efeerenbaere #1 31 haftadayim onceden cebeci tipa gidiyordum.acilde yatim enfeksiyon icin ama dogum yapanlari gorunce piskolejim alt ust oldu mamak devlet hastanesi dusundum ama dogum icin alirlar mi takipli olmak mi gerekiyor
31 haftadayim onceden cebeci tipa gidiyordum.acilde yatim enfeksiyon icin ama dogum yapanlari gorunce piskolejim alt ust oldu mamak devlet hastanesi dusundum ama dogum icin alirlar mi takipli olmak mi gerekiyor
E efeerenbaere Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 26 Emoji Skoru 2 Puanlar 6 Yaş 35 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efeerenbaere #2 Lutfen giden yokmu bugun gitim 37 hafta oncesini doguma almiyorlar diye dediler dogrumu bu
Y yenigebe1 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 13 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 16 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi efeerenbaere #3 efeerenbaere .!.: Lutfen giden yokmu bugun gitim 37 hafta oncesini doguma almiyorlar diye dediler dogrumu bu Genişletmek için tıkla... Doğru
efeerenbaere .!.: Lutfen giden yokmu bugun gitim 37 hafta oncesini doguma almiyorlar diye dediler dogrumu bu Genişletmek için tıkla... Doğru