Doğuma Hazırlık Ankara medical park

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
789
123
34
merhaba arkadaşlar ikinci bebeğim icin medical park düşünüyorum. Pınar hocaya gitmiştim dogumuda o yapmıstı. Ama suan olumsuz eleştiriler duyuyorum giden var mı medical parka

bu hastane hakkında nette bende olumsuz şeyler gördüm. ben tup bebek ile ikiz gebeyim şuan kendi dr um maddi açıcam çok zorlayacak bana medikal parka esra hanımı önerdi. ve ben çok muallakta kaldım.. fiyat konusunu daha hiç bilmiyorum. yoğun bakım ünitesi varmış sanırım. lokman hekimde doğum paketi aldım ve dr umda bunu söyleyince kafam çok karıştı

bu hastane hakkında nette bende olumsuz şeyler gördüm. ben tup bebek ile ikiz gebeyim şuan kendi dr um maddi açıcam çok zorlayacak bana medikal parka esra hanımı önerdi. ve ben çok muallakta kaldım.. fiyat konusunu daha hiç bilmiyorum. yoğun bakım ünitesi varmış sanırım. lokman hekimde doğum paketi aldım ve dr umda bunu söyleyince kafam çok karıştı
Lokman hekim Keçiören tarafı etlik şubesi berbat devlet hastanesi gibi. Ben sezaryeni medical de oldum ama cok iyi gecmıstı cok şükür hiç sorun yaşamadım ..

merhaba arkadaşlar ikinci bebeğim icin medical park düşünüyorum. Pınar hocaya gitmiştim dogumuda o yapmıstı. Ama suan olumsuz eleştiriler duyuyorum giden var mı medical parka

Ben şu anda medicalparka gidiyorum, Pınar Hanımla takibimi yapıyorum ama bir olumsuzluk görmedim. Siz ne gibi şeyler duydunuz? Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?

Back
X