Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 nisanda medicanada doğum yaptım. dr um türkan örnek. epidural sezeryanla doğum oldu. yanı gün ayağa kalktım. ağrım sancım hemen hemen hiç olmadı. hemşireler dr um prensesler gibi baktı bana. refakatçiye bile gerek yok neredeyse. saat başı hemşireler gelip benim ve oğlumun ateşini, tansiyon, kalp atışı ve vücut olsijenimizi ölçtü. geceleri gelip bebeğimin gazını çıkarttılar, altını değiştirdiler. meme zamanı gelip kucağıma verdiler. odalar çok temiz. yemekler güzel. günde 2 kez çarşafım falan değişiyordu. o da da 3 kez temizleniyordu. yaram hemen kapandı. 1 hafta içinde unuttum bile kesiği. dr uma ve medicana hastanesi çalışanlarına buradan çoook teşekkürler. gidin valla hiiiç pişman olmazsınız.
14 nisanda medicanada doğum yaptım. dr um türkan örnek. epidural sezeryanla doğum oldu. yanı gün ayağa kalktım. ağrım sancım hemen hemen hiç olmadı. hemşireler dr um prensesler gibi baktı bana. refakatçiye bile gerek yok neredeyse. saat başı hemşireler gelip benim ve oğlumun ateşini, tansiyon, kalp atışı ve vücut olsijenimizi ölçtü. geceleri gelip bebeğimin gazını çıkarttılar, altını değiştirdiler. meme zamanı gelip kucağıma verdiler. odalar çok temiz. yemekler güzel. günde 2 kez çarşafım falan değişiyordu. o da da 3 kez temizleniyordu. yaram hemen kapandı. 1 hafta içinde unuttum bile kesiği. dr uma ve medicana hastanesi çalışanlarına buradan çoook teşekkürler. gidin valla hiiiç pişman olmazsınız.[/Q
cok tesekkur ederim yaaa kimseden ses cıkmıyor hıc kımse medicanada dogum yapmadı heralde dıye dusunuyodum benim zatan hastane temizligi ve odalar konusunda bi kötü duyumum yok ama doktor icin emin diildim birsey daha merak ediyorum türkan hanım hafta sonu yada gecede olsa doguma geliyormu acaba...