ankara medicana da dogum yapan varmı???

Medicana Ankara Hastanesi Kadın Doğum bölümünde hastasıydım,hamilelik takibi için kendisine gidiyordum.ismini çok duyduğum için tercih etmiştim ama referanslar yanıltabiliyormuş,duyulduğu gibi bir doktor değil maalesef.soğuk,ilgiisiz tavırlarını bir kenara bırakıyorum,aldığım her randevu sorunluydu.son dakika sekreter tarafından aranıp doktorun işi çıktı acil çıkması gerekiyor randevu iptal yada hemen gelin dediler.öğleden sonra olan randevularda acil durumlar çıkabiliyor sabah saatlerine alın dediler,en son randevumu sabah 9,30 da aldım muayeneye 10,30 girdim.nedeni bir önceki günkü hastaların randevuları yine ertelenmiş.doktora telefonla ulaşmak imkansızın imkansızı....ne zaman arasam telefonlar cevap vermedi,sekretere not bıraktım dönüş olmadı,cep telefonunu kendisi vermiş olmasına rağmen ve 6 ay içerisinde kendisine hastaneden ulaşamdığım için 2 kez cepten aramak zorunda kaldığım için hakaret boyutunda sözler işittim.sesini sonuna kadar yükselterek "bir daha beni cepten rahatsız etmeyin" deme cüretinde bulundu,hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim.SGK hastanelerinde bile böyle bir durumla karşılaşılması imkansız.birinci arama sebebim kullandığım ilaçlarımla alakalı,ikinci ise tahlil sonucum ile alakalı.bu nedenle kendisini rahatsız etmişim yani...karşılaştığım bu insanlık dışı durumu hastane yetkilileri ile de paylaştım,umarım dikkate alınır.hiçbir hasta doktor kaprisi çekmek zorunda değil!!!
Mrb Süleyman bey mi

Back