Ankara Medicana da doğum yapan veya yapmayı düşünenler!!!

Simaysim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
51
0
16
Bitlis
Arkadaşlar ben Ankarada yaşıyorum ve hastane konusunda hala kararsızım dün medicanaya gittim odaları falan görürüm fiyatlarla ilgili bilgi alırım diye fakat o kadar kalabalıktı ki doğum için gelen bir kadın bile oda yok diye bekliyordu :(

him benc ebu akdr husnu kuruntu yapma hastane arama filan odalari degil hastannein alt yapisi onemli ben medicanda dogum yaptim kalabalik olmasi normal. doguma gittigimde oda yoktu ve beni dogum kati yerine kalp cerrahisi bolumune yatirdilar yani oyle suslu puslu bir odam olmadi hicte uzulmeidm acikcasi cunku yattigim servis cok iyiydi cok yogun olmadiklari icin inanilmaz ilgilendiler benle hele cocukla sunu soyliyim altindaki kanli beze kadar degtiridler ocucgun altinida onlar degitirid hep mama yemedi gerektigindede onlar verdiler annem hic bisye yapmadi diyebilirim.Daogum servisindekielrde oyleymis ama yogun oluyorlar tabiki.Ama cok ilgiliydi hemsireler bence bu konuda superler..Ama sunuda unutma dogum biraz sans isi.Cok kurcalarsan daha beterine dusebilirisn.

Gerçekten haklısın dogum işi sans isi ama insan dusunmeden de edemiyor. Doğum fiyatiyla ilgili bilgisi olan varsa ve yazarsa cok sevinirim (medicanayla ilgili)

Arkadaşlar ben Ankarada yaşıyorum ve hastane konusunda hala kararsızım dün medicanaya gittim odaları falan görürüm fiyatlarla ilgili bilgi alırım diye fakat o kadar kalabalıktı ki doğum için gelen bir kadın bile oda yok diye bekliyordu :(

Canım merhaba. Bununla ilgili ben de konu actim fakat cok cevap yazan olmadi. Ben de senin gibi medicanayi dusunuyorum. Su an hamile degilim ama kontrollerimi yaptirdim bir sorun yok gibi insallah bayramdan sonra medicanadayim. Simdi sana neden medicanayi dusundugumu soyleyim. Tabi basta sunu belirteyim ben de hala kararsizim , tam net degilim yani ama ben biraz arastirmaci ve pimpirikli oldugum icin baktim , sordum sorusturdum. Ankarada devlet disinda en iyi 3 hastane soyle ; 1.Tobb 2.Medicana 3.Bayindir Tobb ve bayindir cok pahali sgkdan faydalanamiyosun diye biliyorum.Medicanayi bana inanilmaz tavsiye eden oldu. Is yerinden bi arkadasimin esi de orada dogum yapti gecen onunla konustum 10 cocugum olsa 10 unu da orada dogururum diyor. Cok memnun kalmis,cok ilgilenmisler. Fiyatlara gelince biz kaba taslak bir fiyat aldik. Muayene ucreti en fazla 150-200 TL , dogum normal olursa 2,750 sezaryen olursa 3000 civari. Tabi evdeki hesap carsiya uymaz hesabi dusunursek buna sen ivir zivir 1000 TL daha ekleyebilirsin. Hamile kalirsam Allahin izniyle detayli gorusme yapacagim elbet. Oda suslemesi, yeni dogan unitesi,acil durumlar, dogum sonrasi ozel fotografci istedigim icin hastanenin sac ve makyaj hizmeti verdigini duymustum onu da soracagim. Bunlar cogu kisiye sacma gelebilir. Ama biz kadinlar da cok zahmetli birseye katlaniyoruz bu kadar da istegimiz olsun degil mi? Ayrica omur boyu anlatacagimiz hatiralarimiz biraksinlar da guzel olsun yani.

Kesinlikle haklisin bir de ilk bebek olunca insan herşeyi guzel olsun istiyor inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi

ben medicanada doğum yaptım. epidural sezaryenle yapıldı. gerçekten herşey çok iyiydi. ameliyatım, sonrası, hemşirelerin ilgisi, oda. çıkış işlemleri, evrak işlemleri, sonraki bebeğin muayenelerinin randevusuna kadar oradaki hemşireler ilgileniyor. benim tek şikayetim anestezi uzmanıyla ilgili. benim bildiğim kişiye anestezi vermenin yanında kişiyi rahatlatmakla da yükümlüler. ancak bana denk gelen bayan rahatlatmaktan ziyade beni azarladı, ''düzgün dur yoksa genel anestezi yaparım'' diye tehdit etti, oflayıp puflamalar falan. o anda onun iradesi altındasın hiçbir şey diyemiyorsun. adını öğrenip hastaneye şikayet edeceğim. düşünsenize ameliyata giriyorsunuz allak bullak bir psikolojiye sokuyorlar sizi.

arkadaşlar bende 30. haftamdayım ve bu hafta başladım medicanaya umarım her şey güzel olur, doğumu Allah nasip ederse burda olacağım, size tavsiyem yeni hamile iseniz, buraya başlamadan doğum sigortası yaptırmanız çok akıllıca olur, böylece sürpriz fiyatlarla karşılaşmazsanaz

05.12.2013 tarihinde Ankara Medicana Hastanesi'nde doğum yaptım. Ne doğum sonrasında bakan çocuk doktoru, ne hastanede kaldığı süre (2 gün) boyunca kontrole gelen çocuk doktorları, nede doğumdan sonra 5 günlük iken kontrol için gittiğimiz çocuk doktoru bebeğimizin yarık damak olduğunu fark etmediler. Kesinlikle hiç memnun kalmadım.

Çevremde ve bir çok sosyal medyada bu hastanenin çocuk doktorlarının hiç birine güvenmemelerini ve doğum için başka bir hastaneyi tercih etmelerini söylüyorum. Bebeğimizin yarık damak olduğunu 1 ay sonra başka bir hastaneye kontrole götürdüğümüzde oradaki doktor fark etti. Hastaneniz hakkında yasal işlemlere de en kısa sürede başlayacağım.Konuyla ilgili şikayetimi kendilerine ilettiğimde çok üzüldüklerini ve ellerinden özür dilemekten başka bir şey gelmeyeceğini söylediler.

Ben de medicanaya gidiyorum takiplerim için, doğumu da yine orda düşünüyorum geçen gittiğimde 13.kata çıktık eşimle tüm odalar doluydu, tesadüfen asansörde eşi yeni doğum yapmış biriyle konuştuk ben eşime devlette 3 kişi birden doğurtuluyormuş derken konuya dahil ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb ben de 30 haftalık hamileyim arastirmadigim hastane doktor kalmadi kimi bulsam tamam bu iyimis desem bisey cikti en son personel indiriminden fayadalanmak icin TOBBda bir Dr buldum o da bebegimin dogacagi hafta izinliymis:( su anda medicanadaki doktorlar hakkında fikri olan var mi burada yazilanlar hep eski doktorlar bir de ücretler nedir bi yardimci olun nolur çok bunaldim :((((((

Mrb ben de 30 haftalık hamileyim arastirmadigim hastane doktor kalmadi kimi bulsam tamam bu iyimis desem bisey cikti en son personel indiriminden fayadalanmak icin TOBBda bir Dr buldum o da bebegimin dogacagi hafta izinliymis:( su anda medicanadaki doktorlar hakkında fikri olan var mi burada yazilanlar hep eski doktorlar bir de ücretler nedir bi yardimci olun nolur çok bunaldim :((((((

merhaba,
medicana fiyatları ile ilgili bilgi edinebildiniz mi? Benim doktorum da orada doğum yaptırıyor ama henüz 24 haftalığız,doğumu konuşmadık,ben ikiz bekliyorum.
Bilginiz varsa bizimle paylaşır mısız?
şimdiden hayırlı olsun size..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba,
medicana fiyatları ile ilgili bilgi edinebildiniz mi? Benim doktorum da orada doğum yaptırıyor ama henüz 24 haftalığız,doğumu konuşmadık,ben ikiz bekliyorum.
Bilginiz varsa bizimle paylaşır mısız?
şimdiden hayırlı olsun size..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilgi edinemedim doğumu tobb da yapmaya karar verdim... sizin doktorunuzun orada doğum yaptırıyorsa muhtemelen paket bir fiyatı vardır yani medicanaya ayrı doktora ayrı vermiyorsunuz doktorunuz ücreti belirliyorbaşka bi ücret ödemiyorsunuz ben daha öncesinde bir doktorla ücret için görüşmüştüm medicana doğum yaptırıyordu ve bana bir ücret söyledi hastaneyle onlar anlaşıyor diye biliyorum ama doktorunuzla geç olmadan ücreti konuşun derim

Back
X