Ankara medicana da doğum yapanlar yapıcaklar...

Gamze0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
441
213
43
43
Ankarada yaşıyorum medicana hakkında olumlu şeyler duydum giden gören varsa bilgilendirirmisiniz

asla önermem, bir defa dr lar sezeryana zorluyor resmen , nöbetçi doğum dr yok, geceleri sancınız var sa sap gibi kalıyorsunuz, o hastane bu hastane geziyorsunuz, gecenin 3:00 ünde 4:00ün de dr felan aranmıyor hani, insan çekiniyor, ayrıyeten en büyük problemde kadın doğum bölümündeki sekreteryadaki zeka olarak noksan olan kızzlarda, , acil olarak geldiğin yere seni 8 saat bekletip normal hasta muamelesi yaptırırlar, böyle de ileri zekalılar. yalnız doğum sonrası bakım süper doğum katındaki hemşireler 10 numara onların hakkını yememek gerek,

Son düzenleme:
Teşekkürler bilgin için fakat ben zaten sezeryan olucam diğerleride sezeryan olduğu için

bende hic iyi yorumlar almadim eski sigortaciyim ve dogum icin sigorta kapsaminda medicanayi onerdigim zamanlar oldu kendimin istedigi zamanlar oldu ama suan kesinlikle düsünmüyorum medicanayi, istanbul medicana olsa kosa kosa git derim ama ankara bir para tuzagi bence

arkadaşlar merhaba hamile olduğumu yeni öğrendim 5 haftalık hamileyim önerebileceğiniz hastahane var mıdır?

medicana da dğum yapan var mı
kendi doktorum girmeyecek mi doğuma ? o an nöbetçi kimse o mu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…