ankara medicanada dr. türkan örneğe giden ve doğum yapan varmı

tuxedo2634

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
96
0
296
Önizleme
ankara medicana da doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? doktorun süleyman beydi fakat izmire gidiyormuş 34.haftamdayım beni türkan örneğe yönlendirdi. çok endişeliyim son haftalarda başka bir doktora gitmek rahatsız etti beni.türkan hanımla doğum yapan varmı nasıl birisi merak ediyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

ankara medicana da doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? doktorun süleyman beydi fakat izmire gidiyormuş 34.haftamdayım beni türkan örneğe yönlendirdi. çok endişeliyim son haftalarda başka bir doktora gitmek rahatsız etti beni.türkan hanımla doğum yapan varmı nasıl birisi merak ediyorum. yardımcı olursanız sevinirim.[/QUOTE]

ankara medicana da doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? doktorun süleyman beydi fakat izmire gidiyormuş 34.haftamdayım beni türkan örneğe yönlendirdi. çok endişeliyim son haftalarda başka bir doktora gitmek rahatsız etti beni.türkan hanımla doğum yapan varmı nasıl birisi merak ediyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
[/QUOTE]
Merhaba ..
Ben medicanaya gitmeyi düşünüyorum henüz 6 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim.biraz cekiniyorum açıkcası :( siz türkan hanıma gittiniz mi?nasıl biri acaba ben de ona gitmeyi düşünüyorum ama..yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X