Ankara Medicana'da hangi doktoru öneriyorsunuz? yardımcı olur musunuz lütfen :(

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
44
Ankara
Medicanaya gidiyoruz ama sanırım dr.değişikliği yapıcam hangi dr.u tavsiye ediyorusnuz nolur yardımcı olun :(

ilk hamileliğim 9.haftaya giriyorum ve kafam çok karıştı kime güveneceğimi bilemiyorum...

ben gamze hocaya gidiyorum memnunum ama hakkında iyi yada kötü hiç bişey duymadım. çok araştırdım ama bilmiyorum doğumumada 10 gün var bakalım

Medicanaya gidiyoruz ama sanırım dr.değişikliği yapıcam hangi dr.u tavsiye ediyorusnuz nolur yardımcı olun :(

ilk hamileliğim 9.haftaya giriyorum ve kafam çok karıştı kime güveneceğimi bilemiyorum...

Ben doğumumu medicana da yaptım, inan çok memnun kaldım, çok keyifliydi. Hemşireler çok ilgili, doğum öncesi, sonrası eğitimleri, doğumdan hemen sonra gelen kuaför, 2 gün acemi emziricilerin tutulan omuzlarına masaj vb. Beklentilerimin çok üstündeydi. Doktoruma taparcasına bağlandım Uzm.Dr Tülin Dabakoğlu ama ayrılmış diye duydum. Medicana olmasının özel bir sebebi yoksa; sırf pansumana gelmek için tek izin gününde hem sabah hem akşam uğrayacak kadar hastasına kıymet veren, gebeliğin başından sonuna kadar benim evham annemle başa çıkacak kadar sabırlı ve güler yüzlü. Bir problem halinde konsültasyona nerdeyse hastanenin tüm doktorlarını toplayıp bunu bize yansıtmayacak kadar düşünceli doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum. Resmen aileden oldu, sanırım da Bayındır hastanesine geçti.

Ben tamer beye gidiyorum. Biraz soguk ama prof.

Tamer Bey ayrıntılı usg me girmişti ve kendisinden hiç hoşlanmadım. 45 dk beraberdik konuşurken bana değil hep eşime baktı, adımı tam 4 kez sordu. Bize verdiği tepkiler o kadar şevk kırıcıydı ki bebeğımizi ilk kez görmenin heyecani resmen kursağımızda kaldı. Ben de biliyorum amaç fotoğraf çekmek değildi ama böylesi bir fırsat varken daha keyifli resim ya da videolar da kalabilirdi anı olarak. O da olmadı. Enerji meselesidir belki bilemiyorum. Umarım sıkıntısız atlatırsıniz.

Ben de Tamer Bey' e gidiyorum. Doktorum Yusuf Beydi ama ayrılınca 30 haftadan sonra değiştirmek zorunda kaldım. Tamer Bey'e sadece 2 kere gittim şimdiye kadar zaten ilkinde çok ilgiliydi ancak ikinci gidişimde biraz ilgisiz geldi bana doğum konusunu da tamamen bana bıraktı şubatın ilk haftası netleşecek. 19 Şubatta 40 haftamız doluyor zaten... 1 ay bile kalmadı belki doktor ve hastane değiştirmek de istemiyorum bu yüzden. Ama çok tedirginim çünkü Tamer Bey ile ilgili doğum konusunda hiç görüşünü paylaşan olmamış böyle olunca da sanki ilk defa benim doğumuma girecekmiş gibi bir korkuya kapıldım. Tamamen hamileliğin verdiği kaygılar ama elimde değil.

kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu,doğumuda medicanada düşünüyorum önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı?ilk gebeliğim olduğu içinde heyecanlıyım ve hastasıyla ilgili alakalı bir doktor arıyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

Arkadaşlar medicana hastanesinde birkaç doktora gitmiştm ve hep değiştirdim, mafrey sigortalı olduğum için sanırım doktorları pek ilgili bulmadım, para verip gidenlerle daha farklı ilgilendikklerini düşünüyorum, hatta bankodaki sekreterlerin bile tavrı farklı oluyor, sanki biz sigortalılar sigortaya dolayısıyla hastaneye para ödemiyoruz..işyerime yakın olduğu için medicanayı tercih ediyorum, en son HASTANEYE yeni gelen kadın doğum doktoru Meral Budunoğlu'na gittim ve kendisinden memnun kaldım ve pozitif bir hava aldım, iletişimi iyi ve sevecen bir bayan. Herkese tavsiye ederim, inşallah sonuna kadar böyle gider.

Arkadaslar meraba bende ilk basta tamer beye gidiyordum fakat çok soğuk geldi banada bende hastaneye yeni gelen süleyman akarsuya gidiyorum artık kendisi gerçekten ilgili yardımsever ve konuya hakim çok emnunum rahatlıkla önerebilirimm

Ben 2 dir süleyman akarsu ya gidiyorum. Kendisinden memnunum; ama odasındaki ultrason iyi değil :)

Ben 2 dir süleyman akarsu ya gidiyorum. Kendisinden memnunum; ama odasındaki ultrason iyi değil :)

faruk beyin odasinda degil mi o doktor? Tum doktorlarin ayni degil mi ki? Gerci faruk bey renkli resim verecegi zaman baska odaya gidiyorduk.

Arkadaslar meraba bende ilk basta tamer beye gidiyordum fakat çok soğuk geldi banada bende hastaneye yeni gelen süleyman akarsuya gidiyorum artık kendisi gerçekten ilgili yardımsever ve konuya hakim çok emnunum rahatlıkla önerebilirimm

çok kötü şeyler yaşadım...şu an 3.ayımı doldurdum ama 2,5 ay boyunca ölümlerden döndüm..şiddetli kusma,bulantılar,baygınlıklar...ağzıma lokma koyamadım bir yudum su içemedim..2 günde bir acildeydim..en sonunda hastaneye yatırıldım...4 gün hastanede sonra 1 hafta da evde serum yedim..kollarım delik deşik oldu...damar bulamaz oldular...bu duruma hiperemesiz deniyormuş...bu kadar ciddi kötü hamilelik geçiren duymadım çevremde ama varmış böyle olanlar...

yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir...onun dışında herkes dışardan baktığıyla kaldı...ha bir de annem ve eşim en çok şahit olanlar tabi...kimse ne çektiğimi anlamadı anlayamaz da...hep basit hamilelik bulantıları gibi bakıldı ve "allah allahh niye bu kadar kötü oluyor ki" dendi..ya da "eee anne olmak kolay değil" gibi akıl vermeler oldu...oysa benim yaşadıklarım hiç öyle basit şeyler değildi...hem fiziksel hem de psikolojik açıdan çok yıpratıcı bir süreçti...burdan anlatmakla da anlaşılmaz....

neyse ilk gittiğimiz dr ümmügülsüm hanımdı..kendisi güleryüzlü vs ama ona daha bu işin başında çok kötü olduğumu anlatmaya çalıştığım halde pek ciddiye almıyordu..olur geçer gibi bakıyordu...hatta 9. 10.haftadan sonra azalır diyodu ama ben tam da 9.hafta ve sonrasında besbeter oldum hastanelere düştüm...en son acile eşimin kucağında baygın gittim...serum verildi yine ama ben loumda serum kusup öğürüyordum hala..bayılıp gidiyordum...o gün beni acilen süleyman bey'e götürdü eşim...tesadüf oldu kısacası..

tekerlekli sandalyeyle odasına yarı baygın götürüldüm..ve odasında oluk gibi heryere kustum ve bayıldım...süleyman bey bile telaşlandı ve "oo sıkıntılı gebelik" dediğini hatırlıyorum...zaten o gün hemen hastaneye yatışımı yaptı...

şuanda da ona gitmye dvm ediyoruz...çok ilgili ve belki de hayatımı kurtardı diyebilirim...eşimle ayrı benimle ayrı ilgileniyor..manevi anlamda destek dahi oluyor..en son bulantılar için artık son çare bi ilaç verdi o ilaç sayesinde yemeye içmeye başladım toparlanmaya çalışıyorum...başta verilen bulantı ilaçlarının hiç biri bi işe yaramadı..bu son verileni de bebek için sakıncası olabilir diye baştan vermek istememişler ama 3 ay dolunca verdi mecburen....

işte böyle..bu yazdıklarım sadece işin özeti..yaşadıklarımı kimse tahmin edemez ki görüp şahit olduğu halde hala anlamayanlar var....

slm kızlar ben 2 hafta önce medicanada doğurdum. hastane olarak iyi ortamı güzel ama hemşireler beş para etmiyor bi damar yolu açmayı beceremiyorlar çağırıyorsun bir saat sonra geliyorlar ilgisiz ve alakasızlar. doktorum gamze hocaydı o da iyi sayılır. ayrıca bebekkafa adınız ne bilmiyorum ama ben sizin fenalaştığınız zamanlarda hastanedeydim anlattığınız gibi çok kötü bi haldeydiniz çok üzülmüştüm size o gün. umarım düzelmişsinizdir. çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeğinizi kucaklarsınız.

slm kızlar ben 2 hafta önce medicanada doğurdum. hastane olarak iyi ortamı güzel ama hemşireler beş para etmiyor bi damar yolu açmayı beceremiyorlar çağırıyorsun bir saat sonra geliyorlar ilgisiz ve alakasızlar. doktorum gamze hocaydı o da iyi sayılır. ayrıca bebekkafa adınız ne bilmiyorum ama ben sizin fenalaştığınız zamanlarda hastanedeydim anlattığınız gibi çok kötü bi haldeydiniz çok üzülmüştüm size o gün. umarım düzelmişsinizdir. çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeğinizi kucaklarsınız.

teşekkür ederim...amin inşallah....evet hayatımda böyle bişey yaşamadım...hamilelik mi yaşıyorum yoksa korkunç bir hastalığın pençesinde myim anlamadım :( ölücem ben diyordum her gün...şu an daha iyiyim ama dediğim gibi bulantı için bi ilaç kullanıyorum son çare verilen bi ilaç..onun sayesinde yiyip içebiliyorum..bugün 2li test sonucu için gittik..herşey normal çok şükür ama ilacı içme bi dene bakalım dedi..korkuyorum içmemeye yine öyle olucam diye...o kadar olmazsın diyor süleyman bey ama bakalım...

size de geçmiş olsun gözünüz aydın...güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah....

ben 3 tane bebek kaybettim... gittiğim dr TOBB ETÜ de...2.bebeğimde bebeğin kalbi atmıyo dedi kendi dr um soluğu medicanada aldım..acil olarak aradan Yusuf Üstün aldı,çok şeker çok sevecen bi dr... benimle birlikte üzüldü teselli etti, aradan almasına rağmen uzun uzun konuştu bizimle... neyse 3.de düşük yaptım bu kez riskli gebelik uzmanı ve pıhtılaşma konusunda bilgili diye Tamer Mungan dan randevu aldık, ilgiliydi fakat çok unutkan gibi :) yumurta sayısnına bakmak için adetliyken gel dedi,bende kamerayla bakacak sandım bi anda adam elle muayene yapmaya kalkınca ne olduğumu şaşırdım bir dahada uğramadım yanına tedavi filan yarım bıraktım:1: eğer özel sigortalıysan tobb da Cemil Kaya'yıöneririm mükemmel bi dr, çok ilgili,çok yogun ama elinden geleni yapıyo hastası için... bütün gebeliklerimde daimi dr um cemil kaya oldu suan kızım 1 aylık karşımda uyuyo:nazar::nazar: hayırlı olsun bebeğin...

Ben de orda dogum yapicam, uzuldum simdi. Dogum hikayenizi pylastiniz mi? Merak ettim. Saglikla buyutun bebeginizi.

ben 3 tane bebek kaybettim... gittiğim dr TOBB ETÜ de...2.bebeğimde bebeğin kalbi atmıyo dedi kendi dr um soluğu medicanada aldım..acil olarak aradan Yusuf Üstün aldı,çok şeker çok sevecen bi dr... benimle birlikte üzüldü teselli etti, aradan almasına rağmen uzun uzun konuştu bizimle... neyse 3.de düşük yaptım bu kez riskli gebelik uzmanı ve pıhtılaşma konusunda bilgili diye Tamer Mungan dan randevu aldık, ilgiliydi fakat çok unutkan gibi :) yumurta sayısnına bakmak için adetliyken gel dedi,bende kamerayla bakacak sandım bi anda adam elle muayene yapmaya kalkınca ne olduğumu şaşırdım bir dahada uğramadım yanına tedavi filan yarım bıraktım:1: eğer özel sigortalıysan tobb da Cemil Kaya'yıöneririm mükemmel bi dr, çok ilgili,çok yogun ama elinden geleni yapıyo hastası için... bütün gebeliklerimde daimi dr um cemil kaya oldu suan kızım 1 aylık karşımda uyuyo:nazar::nazar: hayırlı olsun bebeğin...

Benim doktorum tamer bey. Evet unutkan ve az konusan biri. Benim anlamadigim adetliyken kamerayla mi bakiliyor?
Doguma ne kadar verdin ve doktora? Bebegini saglicakla buyut.

Ben de orda dogum yapicam, uzuldum simdi. Dogum hikayenizi pylastiniz mi? Merak ettim. Saglikla buyutun bebeginizi.

Benim doktorum tamer bey. Evet unutkan ve az konusan biri. Benim anlamadigim adetliyken kamerayla mi bakiliyor?
Doguma ne kadar verdin ve doktora? Bebegini saglicakla buyut.

adetliyken folikül sayısına bakılıyo kamerayla... ama tamer bey elle rahmi kontrol etmek istemiş eski usül... çok kötü olmuştum... tobb da doğum yaptım dr um ordan olduğu için ayrıca dr a para vermedim..komple doğum 6300 fiyat verdiler.. sigortam bi kısmını karşıladı 2500 civarı ödedim ben... inş. sende alırsın bebeğini kucağına...

Kızlar Süleyman Akarsu'ya gidişim 4 oldu. izlenimim oldukça olumlu. Allahtan bir engel çıkmazsa doğumu da kendisi ile yapmak istiyorum. Ben güvendim gitti :) tavsiye ederim. Ama hala yeni ultrason makinesi almadılar odasına, eskisi duruyor :17: ortadakine yada diğer makinelere gidiyoruz.

Kızlar Süleyman Akarsu'ya gidişim 4 oldu. izlenimim oldukça olumlu. Allahtan bir engel çıkmazsa doğumu da kendisi ile yapmak istiyorum. Ben güvendim gitti :) tavsiye ederim. Ama hala yeni ultrason makinesi almadılar odasına, eskisi duruyor :17: ortadakine yada diğer makinelere gidiyoruz.

evet ultrason makinası eski ..ben de o konuda sıkıntılıyım... :/

ama süleyman bey çok iyi...ben de Allah'ın izniyle doğumu ona yaptırıcam inşallah...

Back
X