Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medicanaya gidiyoruz ama sanırım dr.değişikliği yapıcam hangi dr.u tavsiye ediyorusnuz nolur yardımcı olun
ilk hamileliğim 9.haftaya giriyorum ve kafam çok karıştı kime güveneceğimi bilemiyorum...
Ben tamer beye gidiyorum. Biraz soguk ama prof.
Ben 2 dir süleyman akarsu ya gidiyorum. Kendisinden memnunum; ama odasındaki ultrason iyi değil :)
faruk beyin odasinda degil mi o doktor? Tum doktorlarin ayni degil mi ki? Gerci faruk bey renkli resim verecegi zaman baska odaya gidiyorduk.
Arkadaslar meraba bende ilk basta tamer beye gidiyordum fakat çok soğuk geldi banada bende hastaneye yeni gelen süleyman akarsuya gidiyorum artık kendisi gerçekten ilgili yardımsever ve konuya hakim çok emnunum rahatlıkla önerebilirimm
yok canım faruk beyin odasında değil en sondaki odada
slm kızlar ben 2 hafta önce medicanada doğurdum. hastane olarak iyi ortamı güzel ama hemşireler beş para etmiyor bi damar yolu açmayı beceremiyorlar çağırıyorsun bir saat sonra geliyorlar ilgisiz ve alakasızlar. doktorum gamze hocaydı o da iyi sayılır. ayrıca bebekkafa adınız ne bilmiyorum ama ben sizin fenalaştığınız zamanlarda hastanedeydim anlattığınız gibi çok kötü bi haldeydiniz çok üzülmüştüm size o gün. umarım düzelmişsinizdir. çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeğinizi kucaklarsınız.
slm kızlar ben 2 hafta önce medicanada doğurdum. hastane olarak iyi ortamı güzel ama hemşireler beş para etmiyor bi damar yolu açmayı beceremiyorlar çağırıyorsun bir saat sonra geliyorlar ilgisiz ve alakasızlar. doktorum gamze hocaydı o da iyi sayılır. ayrıca bebekkafa adınız ne bilmiyorum ama ben sizin fenalaştığınız zamanlarda hastanedeydim anlattığınız gibi çok kötü bi haldeydiniz çok üzülmüştüm size o gün. umarım düzelmişsinizdir. çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeğinizi kucaklarsınız.
ben 3 tane bebek kaybettim... gittiğim dr TOBB ETÜ de...2.bebeğimde bebeğin kalbi atmıyo dedi kendi dr um soluğu medicanada aldım..acil olarak aradan Yusuf Üstün aldı,çok şeker çok sevecen bi dr... benimle birlikte üzüldü teselli etti, aradan almasına rağmen uzun uzun konuştu bizimle... neyse 3.de düşük yaptım bu kez riskli gebelik uzmanı ve pıhtılaşma konusunda bilgili diye Tamer Mungan dan randevu aldık, ilgiliydi fakat çok unutkan gibi :) yumurta sayısnına bakmak için adetliyken gel dedi,bende kamerayla bakacak sandım bi anda adam elle muayene yapmaya kalkınca ne olduğumu şaşırdım bir dahada uğramadım yanına tedavi filan yarım bıraktımeğer özel sigortalıysan tobb da Cemil Kaya'yıöneririm mükemmel bi dr, çok ilgili,çok yogun ama elinden geleni yapıyo hastası için... bütün gebeliklerimde daimi dr um cemil kaya oldu suan kızım 1 aylık karşımda uyuyo
hayırlı olsun bebeğin...
Ben de orda dogum yapicam, uzuldum simdi. Dogum hikayenizi pylastiniz mi? Merak ettim. Saglikla buyutun bebeginizi.
Benim doktorum tamer bey. Evet unutkan ve az konusan biri. Benim anlamadigim adetliyken kamerayla mi bakiliyor?
Doguma ne kadar verdin ve doktora? Bebegini saglicakla buyut.
Kızlar Süleyman Akarsu'ya gidişim 4 oldu. izlenimim oldukça olumlu. Allahtan bir engel çıkmazsa doğumu da kendisi ile yapmak istiyorum. Ben güvendim gitti :) tavsiye ederim. Ama hala yeni ultrason makinesi almadılar odasına, eskisi duruyorortadakine yada diğer makinelere gidiyoruz.