Çok doğru bir teşhis yorumuna kesinlikle katılıyorum dediğin gibi hasta yaklaşımı henüz olgunlaşmamış ve fabrikasyon muamelesi de çok doğru. Merhaba :) Ebrulinin bahsettiği kişiyim ömer bey e ameliyat oldum evet başka doktorlara muayeneye gittiğimde herkes dikişler çok düzgün çok doğal yorumları yapıyorlar. Evet doğru doğal durması çünkü 225cc taktı yani küçük oldu istediğim gibi olmadı. biraz daha büyük olabilirdi. ömer bey göğüs kafesimin almadığını söyledi ama gözlemlediğim kadarıyla Ömer bey hastaların isteklerini dinleyen ama kendi bildiğini yapan ve küçük protezler kullanarak risk almak istemeyen henüz uzmanlığını yapan asistan doktor. Meme altı kesisini tercih ediyor çünkü protezi rahat yerleştirmek için sorun çıkmaması için. Kendi kendime bazen haksızlık mı ediyorum abartıyor muyum diye düşünüyordum ama Ömer bey hakkında benim gibi düşünen arkadaşların yazılarını okuyunca Ömer beyi ne kadar iyi gözlemlediğimi ve değerlendirdiğimi bir kez daha gördüm. Kızlar yaşadığım şehrin dışında başka bir şehirde olduğum için ve Ömer beyi tercih ettiğim için pişmanım. göğsümdeki problemi 3-4 ay takip etmem gerektiğini söylediler eğer düzelme olmazsa tekrar ameliyat olup protezlerimi değiştireceğim çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Normal bir durum değil ablamda yıllar önce
meme büyütme ameliyatı oldu ve benim gibi problemler yaşamadı ve üzülerek söylüyorum göğüsleri benimkinden daha güzel

Parasında değilim o kadar acı çekiyorsun ve sonucunda problemlerle uğraşıyorsun. uygun olsun istedim devleti seçtim bazen acaba özel demi olsaydım daha tanınmış daha iyi bir doktora diye düşünüyorum. Umarım seçim yaptığınız doktorlar sizler için en iyileri olur. Dilerim hepiniz çok iyi sonuçlar alırsınız cicişlerinize kavuşursunuz.