- Konu Sahibi sweetcherypie
bu konuda bende aynı fikirdeyim özelde de olsa sıkıntı yaşayan çok insan var.. ama bende çok kararsızım bu konuda gazi de burun ameliyatı oldum geçen sene ciddi anlamda kötü değil ama burun ucumda eğrilik (yalnız ameliyat öncesi fotolara baktık burun deliklerim eskiden de eşit değilmiş ameliyat sonrası baya düzelmiş fakat bi burun deliğim hala daha basık yatık duruyo diğer taraf etli duruyo yani belki de doğuştan benden kaynaklanan bi durum ya da dr hatası bilemiyorum) var şimdi ya aynı dr a tekrar güvenip meme ameliyatını da ona olucam (çünkü istediğim ölçülerde meme başından vs vücuduma göre olabildiği kadar dolgun yapacağını belirtmişti ve özelde gittiğim Zühtü Demir le aynı şeyleri dile getirmişti ) ya da özelde iki dr var kafamda biri flzflz dr u biri selçuk ışık... yalnız ne olursa olsun burun revizyonunu kendi dr ma olmicam çünkü düzelme olur ama %100 bekleme dedi o yüzden burnumu bi daha elletmicem ona.
bi aklıma esiyo hem burun hem memeyi flzflz dr olayım ama ikisini birden maddi açıdan kaldıramam ya tek tek olucam önce meme sonra burun ya da burnumu flzflz dr na, memeyi gazi de yine kendi dr ma yaptırıcam SİZCE NE YAPSAM:26:
(YALNIZ HERŞEYDEN ÖNCE Bİ AHMET BEYLE VE SELÇUK BEYLE GÖRÜŞME YAPICAM SONRASI ALLAH KERİM )
ya kıyamam canım ya sen baya karısmıssın :) aslında sana sunu tavsıye edecegım,kesınlıkle aklında kac tane doktor varsa mutlaka görüş.sonrasında acaba bu doktorla da mı gorusseydım dememek ıcın bu sart.ben 12 doktorla görüşüp sonra karar vermıstım.ha bı de su var başkasına iyi gelen elektık aldığı doktor sana cok uzak gelebılır.tam tersı de olabılır.mesela barış çakırın cok hastası var.görustugum doktorlar ıcınde o da vardı.ama ben pek elektrik alamadım.ya da benım doktorum başkasına cok itici gelebılır.oyuzden burdakı sonuçlardan faydalan ama cok da etkilenme derim ben.
revizyon için cok daha ıyı dusun derim.ben olsam ilk ameliyatımı yapan doktoruma guvenmezdım.bu konuda cok ıyı doktorlar var.istanbuldaki doktorları da arastırabılırsın.ben ıkısını birarada olabılırdım yanı burun ve meme ama olmadım.cunku ikisi de kolay gıbı gorunsede gerçekten ilgi ve sabır gerektıren ameliyatlar.ben ayrı ayrı olmasından yanayım.umarım senın ıcın en ıyı olan kararı verırsın.