Merhaba kızlar

Ebruli arkadaşımıza katılıyorum. Bende gizistin konusunu okuyarak ve bir kaç arkadaşında olumlu referanslarıyla Ömer beye ameliyat oldum. Ama aslında şunu unutmamak gerekiyor. Bir doktora birden fazla kişi ameliyat oluyor ve herkesin sonucu aynı olmuyor bu da çok doğal çünkü herkesin beğenisi, vücudu, bünyesi farklı oluyor. Ben maalesef üzülerek söylüyorum doktor seçimim den dolayı çok pişman oldum ve keşke daha fazla araştırsaydım kendi şehrimde ameliyat olsaydım dedim açıkçası. Doktorun davranış bozukluğu yüzünden de keşke özel de olsaydım da dedim çünkü evet çok para veriyorsun belki ama bu tarz çirkin davranışlarla karşı karşıya kalmıyorsun doktorunun seni o durumunda psikolojisinin bozuk olmasından dolayı azarlamalarına maruz kalmıyorsun. Parasını verdiğin için bunu yapmıyorlar. Bir şey daha söylemek istiyorum. Hastanede ödedim her şeyin faturası var fakat protez ücreti olarak Ömer bey geldi odamda parayı aldı. Yani elden verdim kendisine ve fatura yada protezlerle ilgili hiçbir evrak bir şey vermedi. Bana vermem gereken ücreti söyledi ama karşılığında verdiğim paranın doğruluğunu ispatlayacak bir şey vermedi çok enteresan geldi ama o kadar acı çekiyordum ki o zaman bunun üzerinde durmadım. Devlet hastanesi olabilir ama plastik cerrahi özele giriyor ve belli bir ücret ödüyoruz sonuçta, onların hiç para almadığına inanmıyorum. Bunlar benim düşüncelerim ve yaşadıklarım kimseyi etkilemek istemiyorum. Aldığınız kararlar her zaman mutluluk versin inşallah hepinize. İyi düşünün iyi araştırın canlarım.