- 6 Kasım 2025
- 9
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi papatyamanolya
Herkese selam arkadaşlar, yakın zamanda meme büyütme ameliyatı oldum Ankara’da . Doktorumun adını özelden isteyen arkadaşlara ileteceğim. 48 kg 1.60 boyundayım 2 ay önce büyütme ameliyatı oldum. Detaylı olarak bilgi paylaşmak istiyorum çünkü bende olmadan önce çok araştırdım ama detaylı biri ile görüşememiştim. Öncelikle şunu söyleyim eğer büyütme ameliyetı olmaya karar verdiyseniz zaten dolgun bir meme istiyorsunuz demektir. Eğer 270-280-295 cc gibi silikonlar taktırıcaksamız sakın yaptırmayın çektiğiniz acıya asla değmez. Ha tek bir şartla değer; oda siz eğer öncesinde 80 beden sütyen giyiyorsanız zaten memeniz varsa biraz daha büyütmek istiyorsanız evet güzel olur ama meme şokunuz yoksa ya da azsa asla bu cc leri olmayın. Ben 315 yüksek profil motiva kas altı taktırdım üstelik 2 doktor bana istersen kas üstüde yapılabilir sana biraz meme dokun var dediler. Buna rağmen 315 küçük oldu arkadaşlar. Size tavsiyem zayıf dahi olsanız tabiki 400 cc gibi abarttı bişeyden bahsetmiyorum ama kesinlikle 340 cc taktırın asla korkmayın ben kim kardashan gibi olmaktan korktum ve ısrar etmedim siz daha iyi bilirsiniz dedim ama 1. Ayda tüm şişlik gitti ve resmen küçük oldu. Üstelik çok ağrı yaşadım ve iyi bir para verdim ha güzel mi güzel asla kötü değil ama keşke biraz daha büyük olsaydı. Eğer 45-50 kilo arasında zayıfsanız ve ortalama bi boyunuz varsa 335-340 cc yaptırmaktan asla korkmayın hatta 350 bile olabilir asla absürd durmuyor merak etmeyin. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz