- 6 Kasım 2025
- 14
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi papatyamanolya
-
Merhaba hayırlı olsun. Benim de yaklaşık 3ay oldu. Ankara’da oldum. Öncesinde az dokum vardı. Boyum 155 kilom 57. Ben belirgin bir görüntü istiyordum ama ameliyat olduğum belli olacak ve beni iri gösterecek bir şey istemiyordum. Doktorum 500cc bile olur ama sen minyonsun. Seni iri ve kilolu gösterir. Ayrıca sarkma olayları da hızlı olur dedi. Baktık falan 330cc PolyTech marka yüksek profil tercih ettik. Başta absürt gözüküyordu. Hani üstten bakınca çok büyümüş gibi değil ama aynada acayip büyük gibiydi. Şimdi artık son şeklini aldı sanırım. Normal hayatıma da döndüm. Sende durumlar nasıl? Önceden kaç beden hangi cup sütyen kullanıyordun? Şimdi ne oldu?Şunuda söyleyim ameliyattan yaklaşık 1 ay sonra o şişlik tamamen iniyor eğer öyle kalsaydı benim çok iyiydi boyutu ama resmen %45 i indi ve küçük olduğunu gördüm yani ameliyattan ilk çıkınca gördüğünüz başka fotolar sizi yanıltmasın sakın istediğiniz görüntüyü doktorunuza gösterin mutlaka bu kadar büyük istiyorum diye yoksa küçük takıyorlar.
Merhaba hayırlı olsun. Benim de yaklaşık 3ay oldu. Ankara’da oldum. Öncesinde az dokum vardı. Boyum 155 kilom 57. Ben belirgin bir görüntü istiyordum ama ameliyat olduğum belli olacak ve beni iri gösterecek bir şey istemiyordum. Doktorum 500cc bile olur ama sen minyonsun. Seni iri ve kilolu gösterir. Ayrıca sarkma olayları da hızlı olur dedi. Baktık falan 330cc PolyTech marka yüksek profil tercih ettik. Başta absürt gözüküyordu. Hani üstten bakınca çok büyümüş gibi değil ama aynada acayip büyük gibiydi. Şimdi artık son şeklini aldı sanırım. Normal hayatıma da döndüm. Sende durumlar nasıl? Önceden kaç beden hangi cup sütyen kullanıyordun? Şimdi ne oldu?
3. Haftada yan yatabilirsin dedi 3 ay yan yatış istemiyoruz yasak dedi masaj verdi 1. Ayında üstten yandan 15 kere hafif bastırma şeklinde silikonlar rahat yerleşsin diye. Acımıyor aka korkuyorum yan yatmayaBana doktorum ilk haftadan hafif yan yatabilirsin demişti. 10.günden sonra yüz üstü yatmamı istedi(günlük birkaç dakika). Tuhaf hissettiriyordu. Şimdi sırt üstü yatıyorum sabaha yan buluyorum kendimisizin doktorunuz ne dedi bu konuda
Pardon yanlış yazmışım 3 ay yüzüstü yasak dedi3. Haftada yan yatabilirsin dedi 3 ay yan yatış istemiyoruz yasak dedi masaj verdi 1. Ayında üstten yandan 15 kere hafif bastırma şeklinde silikonlar rahat yerleşsin diye. Acımıyor aka korkuyorum yan yatmayaizler için ne yapıyorsunuz ben bir krem kullanıyorum ama çok kaşındırıyor ilk haftalar sarı kantaron yağı kullan demişti doktorum şimdi eczane kremine geçtim
Çok değil hafif bi rengi var tabi 1 senede hiçbişey yapmasanda beyaz olcak o dedi ama süreci hızlandırmak istersen diye 4-5 krem yazdı birini temin et dedi onu aldım ama kaşındırıjca bıraktımBana krem falan hiçbir şey önermedi ben sordum özellikle ama gerek yok dedi. Evet belli oluyor ama zaten ne yaparsak yapalım belli bir noktaya kadar geçer. Senin çok belli mi?
Alerji yapmış olabilir bırakmakla iyi yapmışsın. 315cc kullanılmıştı sana peki daha büyüğü için ne dedi doktorunÇok değil hafif bi rengi var tabi 1 senede hiçbişey yapmasanda beyaz olcak o dedi ama süreci hızlandırmak istersen diye 4-5 krem yazdı birini temin et dedi onu aldım ama kaşındırıjca bıraktım
Ya fotoğraf paylaşmak büyük riskMerhaba, before after alabilirmiyim ankarada dusunuyorum da 157 boy 49 kg yum
Malesef fotoğrafımı paylaşamam fakat boy ve kilonuz benimki ile hemen hemen aynı eğer düşünüyorsanız 315 cc çok büyük değil kendi dokunuz eğer normalde 80 beden değilseniz küçük olur bilginiz olsun. Eğer biraz daha dolgun ve bir meme istiyorsanız doktorunuza ısrarla 340 cc yi istediğinizi söyleyin. Merak etmeyin 335-340 kim kardashian gibi olmuyor yani hiç absürd durmuyor. Israrla doktorunuza söyleyin çünkü benim doktorum hiç yanaşmadı bende korkutuğum için ısrar etmedim gayette olurmuş daha büyüğüMerhaba, before after alabilirmiyim ankarada dusunuyorum da 157 boy 49 kg yum
Alerji yapmış olabilir bırakmakla iyi yapmışsın. 315cc kullanılmıştı sana peki daha büyüğü için ne dedi dokto
Bişey demedi ama vücuduna uygun yapacağım ameliyatta boyutları denerim dedi. Ben çok küçük istemiyorum hocam 335 i deneyin dedim en başta çok büyükler olmaz sana dedi bende zaten 400 cc gibi bişey istemedim kendisinden ama deneyin 335 i lütfen dedim ameliyattan sonra denedim çok büyük oldu bana kalırsa 290 di ama sen çok istediğin için 315 taktım dedi ki inanın çokta aşırı büyük değil 340 da gayet olurmuşAlerji yapmış olabilir bırakmakla iyi yapmışsın. 315cc kullanılmıştı sana peki daha büyüğü için ne dedi doktorun
Sarka olaylarıda emin ölüm 400 gibi büyük cc lerde olur anca birde çok fazla kilo alıp verip üstüne emzirirseniz anca olur yani 340 çokta sarkma yapmazdı. Ben hiç doğum yapmadım umarım evlenince falan çok kilo alıp vermemBişey demedi ama vücuduna uygun yapacağım ameliyatta boyutları denerim dedi. Ben çok küçük istemiyorum hocam 335 i deneyin dedim en başta çok büyükler olmaz sana dedi bende zaten 400 cc gibi bişey istemedim kendisinden ama deneyin 335 i lütfen dedim ameliyattan sonra denedim çok büyük oldu bana kalırsa 290 di ama sen çok istediğin için 315 taktım dedi ki inanın çokta aşırı büyük değil 340 da gayet olurmuş
Sarkma* olun* demek istedim yanlış yazılmışSarka olaylarıda emin ölüm 400 gibi büyük cc lerde olur anca birde çok fazla kilo alıp verip üstüne emzirirseniz anca olur yani 340 çokta sarkma yapmazdı. Ben hiç doğum yapmadım umarım evlenince falan çok kilo alıp vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?