Ankara Memorial Aygül hoca tüp bebek

sumos777

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
Merhabalar 2025 mart ayı gibi tüp bebek tedavisine başlamak istedik. Reglimin ikinci günüydü sayfalardan gördüğüm kadarıyla güven veren aygül Hoca’ya randevu aldım. Ben doktorun yoğun olduğunu ve başarılı olduğunu bilerek geldim. Üzerime titremesine gerek yoktu her şey olması gerektiği gibiydi. Öncelikle tavrı ve yaklaşımı aşırı samimi ve ister istemez ona güveniyorsunuz çok profesyonel ve neyin ne olması gerektiğini açık ve net bir şekilde söylüyor. Sadece burayla görüştüm tüp bebek için ve içime sinmişti. Ardından vitamininleri yazdı ve istediği testleri söyledi. Yumurtlama zamanı tekrar muyaneye çağırdı. Her şey yolundaydı. Biz de eşimden kaynaklı varikosel sperm azlığı vardı. Ardından 22 nisanda tedaviye başladık çok zorlanacağımızı düşünüyordum ama inanın o korkulacak kadar kötü bir tedavi değil. Hormon iğneleri karnımı çok şişirdi sürekli çişim var gibi bir his yaşadım. Yunurta toplama en korktuğumdu anesteziden falan dolayı ama bunu yapan kişi prof ve bunun üstü yok Allah’a güvenip doktora inanıp gerisini düşünmemeye çalıştım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.Ardından bir regl dönemi rahim dinlendirme koydu doktorum aslında hemen olsun istemiştim ama ona güvendim. Heyecanla günlerce bekledim ve Transferim gerçekleşti ardından gebeliğim oluştu. Benim için zor olan aslında gebeliğin 12. haftasına kadar iğnelere devam etmekti ama içinizde bir mucize olduğunu bildiğiniz için ona da dayanabiliyorsunuz . Devamında doğumu da aygül hocayla planladık şubat ayında doğumum oldu yani 11 aylık bi süreç yaşadık. doğumda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benim pozitif hikayem böyleydi ve şu an bebegimle birlikte bu yorumu yazıyorum Aygül hocaya gerçekten teşekkür ediyorum

Ben de bugün Aygül hocayla başlıyorum inşallah benim de sürecim sizin gibi güzel ilerler 😍😍❤️

Neden taze transfer yapılmadı. Bende Aygül hoca ile başlayacağım. Bu konuda başka hiç bilgim yok biraz korkuyorum

merhaba memorial için pahalı diyorlar nekadar ücret ödediniz

Neden taze transfer yapılmadı. Bende Aygül hoca ile başlayacağım. Bu konuda başka hiç bilgim yok biraz korkuyorum
Sanırım başarı oranı arttığı için rahim dinlendirme koyuyor bi ay bende taze transfer olur diye düşünüyordum uygun bulmadı

merhaba memorial için pahalı diyorlar nekadar ücret ödediniz
Geçen yıl nisanda 92.000 gitmiştik şuan artmıştır herhalde ama diğer yerlerde yaptıran arkadaşlarımla görüştüğümde bilinen başarılı merkezler ortalama aynı fiyattalar

Merhabalar, ben de tedavime Aygül Hoca ile devam ediyorum. Kendisiyle ilk görüşmemiz oldukça sıcak ve samimi geçti. Sorduğumuz tüm sorulara detaylı şekilde cevap verdi; ayrıca kapsamlı bir muayene ve bilgilendirme yaptı. Daha önce iki başarısız tüp bebek denememiz oldu. İleri yaş, düşük AMH, eşimde sperm DNA hasarı ve morfoloji düşüklüğü gibi faktörlerimiz mevcut. Aygül Hocamızda en memnun kaldığımız husus ise, önceki denemelerimizde olduğu gibi doğrudan tedaviye başlamak yerine, tedavi öncesinde hem eşim hem de benim için takviye protokolü uygulamaya başlaması oldu. Gerçekçi ve profesyonel yaklaşımı bizi süreçte kendisiyle devam etme konusunda oldukça motive etti ve güven verdi. Umarım herkesin süreci sağlıkla ve kolaylıkla geçer.

Ben Aygül hocaya başlıyorum yakın zamanda kürtaj olduğum için hemen tedaviyi uygun görmedi takviyelerle takip edeceğiz. Rahim toparlanınca başlayacağız.

Ben de Aygül hocaya bugün muayene oldum. Yakın zamanda kürtaj olduğum için hemen tüp bebeğe başlamayı uygun görmedi. Rahmin toparlanması gerektiğini söyledi ve takviyeler verdi. Önümüzdeki ay tekrar değerlendirecek.
( yukarıdaki mesajımda baya bir anlatım bozukluğu var ve silemedim, mesaj silme yok galiba :)

Merhaba mesajınız çok sevindirdi teşekkürler paylaşım için. Ben de yaklaşık bir sene önce aygül hoca ile tedaviye başladım. Öncelikle 2 tane doğal gebelik ve kayıplarım vardı. Hocamız yumurtamı çok düşük bulmadı sperm konusunda da bir problem çıkmadı. Takviyelerle birlikte bize zaman verdi. Gebelik oluşmadı maalesef. Bizim önceki deneyimlerimizde olumsuz olunca artık beklemek istemedik. Bir de yüne doğal yolla olursa düşükler yaşarsam diyr korktuk. Eylül ayında tedaviye başladık. İlk transferimde maalesef dış gebelik yaşadım. Aygül hoca histeroskobi önermişti ama biz istememiştik birazda artık operasyon geçirmekten sıkıldığım için istememiştim. Ama dış gebelik yaşayınca bu sefer histeroskobi oldum ve sıkıntı çıkmadı. Prp ve çizik işlemi yapıldı tutunmayı arttırması adına. Şimdi ikinci transferimi oldum daha test günüme var heyacanla bekliyorum☺️
Aygül hoca ve ekibi gerçekten işini profesyonellikle yürütüyorlar. Çok hastası olmasına rağmen dosyanıza hakim bir şekilde yaklaşıyorlar. Hiç bir şeyi hatırlatmak zorunda kalmıyorsunuz. Bana soğuk gelmişti böyle doktor hanım açıkçası çekindim. Sert bir tarafı vardı ama beklemtim zaten işini iyi yapmasu yönünde olunca bunu çok takmadım. Bazı anlar acele etmem gerektiğini hissetmek beni rahatsız ediyordu o kadar. Ama dış gebelik sürecimde gerçekten çok yakın davrandı ve güzel takip etti beni. O sıcaklığı hissettim. Bilgisi konusunda zaten güvenim tamdı. İnşallah bu sefer güzel haberleri alabilirim

Toplamda kaçı buluyor muayene için veya tahliller için ekstra ücret alıyor mu
Tedaviye başladığınuz yumurta toplama transfer dahil. Aradaki muayenelerde para almıyorlar, test ücretleri de olmuyor. Hatta ilk beta testimde ücretsiz öyle hatırlıyorum.

Tabi dondurma ve pgt yaptırırsanız o zaman ücret alınıyor. Dondurmayı da istiyor aygül hoca.
Anladım ben devletteki profesyonel ekiplerden farkı ne acaba embriyo ya sıvı enjekte ediliyormuş iyi araştırmak lazım

Anladım ben devletteki profesyonel ekiplerden farkı ne acaba embriyo ya sıvı enjekte ediliyormuş iyi araştırmak lazım
Devleti bilmiyorum açıkçası biz şehir dışından geldiğimiz içinde özeli tercih ettik. Sıvı derken nasıl bir şey? Embirio glue yapıyor ama aygül hoca özel sıvıda bekletip öyle transfer gerçekleştiriyor. Kendisi bize anlatmıştır

Devleti bilmiyorum açıkçası biz şehir dışından geldiğimiz içinde özeli tercih ettik. Sıvı derken nasıl bir şey? Embirio glue yapıyor ama aygül hoca özel sıvıda bekletip öyle transfer gerçekleştiriyor. Kendisi bize anlatmıştır
Bilmiyorum kendi sayfasınsa yazıyor

Merhaba mesajınız çok sevindirdi teşekkürler paylaşım için. Ben de yaklaşık bir sene önce aygül hoca ile tedaviye başladım. Öncelikle 2 tane doğal gebelik ve kayıplarım vardı. Hocamız yumurtamı çok düşük bulmadı sperm konusunda da bir problem çıkmadı. Takviyelerle birlikte bize zaman verdi. Gebelik oluşmadı maalesef. Bizim önceki deneyimlerimizde olumsuz olunca artık beklemek istemedik. Bir de yüne doğal yolla olursa düşükler yaşarsam diyr korktuk. Eylül ayında tedaviye başladık. İlk transferimde maalesef dış gebelik yaşadım. Aygül hoca histeroskobi önermişti ama biz istememiştik birazda artık operasyon geçirmekten sıkıldığım için istememiştim. Ama dış gebelik yaşayınca bu sefer histeroskobi oldum ve sıkıntı çıkmadı. Prp ve çizik işlemi yapıldı tutunmayı arttırması adına. Şimdi ikinci transferimi oldum daha test günüme var heyacanla bekliyorum☺️
Aygül hoca ve ekibi gerçekten işini profesyonellikle yürütüyorlar. Çok hastası olmasına rağmen dosyanıza hakim bir şekilde yaklaşıyorlar. Hiç bir şeyi hatırlatmak zorunda kalmıyorsunuz. Bana soğuk gelmişti böyle doktor hanım açıkçası çekindim. Sert bir tarafı vardı ama beklemtim zaten işini iyi yapmasu yönünde olunca bunu çok takmadım. Bazı anlar acele etmem gerektiğini hissetmek beni rahatsız ediyordu o kadar. Ama dış gebelik sürecimde gerçekten çok yakın davrandı ve güzel takip etti beni. O sıcaklığı hissettim. Bilgisi konusunda zaten güvenim tamdı. İnşallah bu sefer güzel haberleri alabilirim
Ay sonucunuz ne oldu inşallah olumlu olmuştur 🙏

Back
X