Merhabalar 2025 mart ayı gibi tüp bebek tedavisine başlamak istedik. Reglimin ikinci günüydü sayfalardan gördüğüm kadarıyla güven veren aygül Hoca’ya randevu aldım. Ben doktorun yoğun olduğunu ve başarılı olduğunu bilerek geldim. Üzerime titremesine gerek yoktu her şey olması gerektiği gibiydi. Öncelikle tavrı ve yaklaşımı aşırı samimi ve ister istemez ona güveniyorsunuz çok profesyonel ve neyin ne olması gerektiğini açık ve net bir şekilde söylüyor. Sadece burayla görüştüm tüp bebek için ve içime sinmişti. Ardından vitamininleri yazdı ve istediği testleri söyledi. Yumurtlama zamanı tekrar muyaneye çağırdı. Her şey yolundaydı. Biz de eşimden kaynaklı varikosel sperm azlığı vardı. Ardından 22 nisanda tedaviye başladık çok zorlanacağımızı düşünüyordum ama inanın o korkulacak kadar kötü bir tedavi değil. Hormon iğneleri karnımı çok şişirdi sürekli çişim var gibi bir his yaşadım. Yunurta toplama en korktuğumdu anesteziden falan dolayı ama bunu yapan kişi prof ve bunun üstü yok Allah’a güvenip doktora inanıp gerisini düşünmemeye çalıştım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.Ardından bir regl dönemi rahim dinlendirme koydu doktorum aslında hemen olsun istemiştim ama ona güvendim. Heyecanla günlerce bekledim ve Transferim gerçekleşti ardından gebeliğim oluştu. Benim için zor olan aslında gebeliğin 12. haftasına kadar iğnelere devam etmekti ama içinizde bir mucize olduğunu bildiğiniz için ona da dayanabiliyorsunuz . Devamında doğumu da aygül hocayla planladık şubat ayında doğumum oldu yani 11 aylık bi süreç yaşadık. doğumda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benim pozitif hikayem böyleydi ve şu an bebegimle birlikte bu yorumu yazıyorum Aygül hocaya gerçekten teşekkür ediyorum