Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlayamadım?Güncel
Ben de Memorial düşünüyorum. Kaş'ta yasıyorum ama riskli gebelik nedeniyle Ankara'da dogum Yapıcam.Hastaneye iki kez gittim çok güzel bi hastane. Personel ilgili. Yeni Doğan ünitesi doktorlarını da araştırdım. Olumsuz hiç bir yorum yok ancak ben de doktora karar veremedimGaliba
Ben de Memorial düşünüyorum. Kaş'ta yasıyorum ama riskli gebelik nedeniyle Ankara'da dogum Yapıcam.Hastaneye iki kez gittim çok güzel bi hastane. Personel ilgili. Yeni Doğan ünitesi doktorlarını da araştırdım. Olumsuz hiç bir yorum yok ancak ben de doktora karar veremedim
Merhaba 28.01.2015'te Memorial Ankara'da sezaryen doğum yaptım, ilk bebeğimdi, çok endişeli ve korkuyordum ama hiç bir problem yaşamadım hatta çok güzel bir 2 gün geçirdim, otel konforundaydı. Sağlıklı bir şekilde bebeğim de ben de çok mutlu ayrıldık hastaneden.ankara memorial hastanesinde doğum yapan hala yok mu?
Merhaba 28.01.2015'te Memorial Ankara'da sezaryen doğum yaptım, ilk bebeğimdi, çok endişeli ve korkuyordum ama hiç bir problem yaşamadım hatta çok güzel bir 2 gün geçirdim, otel konforundaydı. Sağlıklı bir şekilde bebeğim de ben de çok mutlu ayrıldık hastaneden.
Tabi tüm bunları doktorum dünyalar tatlısı Yeşim Gürel hanım sayesinde yaşadım, benim gibi panik bir insanı bile yatıştırdı ve bizimle çok yakından ilgilendi. İyi ki Memorial Ankara'yı seçmişim, iyi ki dr'um Yeşim hanımdı.
Ayrıca şunu da belirtiyim: Hamileliğim boyunca 4 kez dr değiştirdim ve çok hastane araştırdım ama Yeşim Hnm ve Memorial en iyisi diye karar verdim iyi ki de öyle yapmışım
Merak ettiğiniz şeyleri anlatabilirim, sorularınıza cevap verebilirim.
Allah sağlıkla bebeklerinizi kucaklamanızı nasip etsin inşallah
Sevgiler!