ankara memorial hastanesinde doğum yapanlar

avsac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
28
6
Arkadaşlar merhaba, ben Ankara Memorial Hastanesinde doğum yapmayı düşnüyorum. Ancak forumda bu hastane ile ilgili herhangi bir yoruma rastlayamadım. Acaba burada doum yapanlar görüşlerini benimle paylaşabilir mi? Teşekkür ederim.

Geçen yıl arkadaşım dogum yapmıştı memnun kaldığını söylemişti, bana çok soğuk gelmişti ortam daha çok otel gıbı. Tabii bu sadece görüntüden ibaret önemli olan doktorların ve çalışanların iyi ve ilgili olması.

Benim doktorum dışarıdan gelecek yani hastanenin doktoru olmayacak. Biz sadece hastanenin doğumhane/ameliyathanesini ve odasını kullanıcaz. Benim merak ettiğim asıl olarak çalışanların ilgili olup olmaması. Yaklaşık olarak bir-bir buçuk yıl önce açıldığı için kadrosu tam oturdu mu acaba?

Iddialı bir hastane oldugunu düşünüyorum zaten doktorunuza güvenıyorsunuzdur gerısı Endişe edileyecekler bırsey değil bence, doktorunuz kim , umarım hersey gönlünüzce olur ve sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza..

Amin inşallah hepimizin.. Haklısınız doktoruma güvenmek ilk öncelikli. Ancak doğumdan sonra da hastane ile başbaşa kalıcaz, o nedenle ister istemez tedirgin oluyorum. Bu arada doktorum Cihangir Hoca.

Ben de Memorial düşünüyorum. Kaş'ta yasıyorum ama riskli gebelik nedeniyle Ankara'da dogum Yapıcam.Hastaneye iki kez gittim çok güzel bi hastane. Personel ilgili. Yeni Doğan ünitesi doktorlarını da araştırdım. Olumsuz hiç bir yorum yok ancak ben de doktora karar veremedim

Ben de Memorial düşünüyorum. Kaş'ta yasıyorum ama riskli gebelik nedeniyle Ankara'da dogum Yapıcam.Hastaneye iki kez gittim çok güzel bi hastane. Personel ilgili. Yeni Doğan ünitesi doktorlarını da araştırdım. Olumsuz hiç bir yorum yok ancak ben de doktora karar veremedim

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Umarım güzel bir doğum yaşarsınız, bebeğinizi sağlıkla elinize alırsınız. Benim doktorum daha önce de belirttiğim gibi hastane doktoru değil, dışarıdan gelecek. Eğer hastane doktorlarından olsaydı ben de size bu konuda yardımcı olmayı çok isterdim.

ankara memorial hastanesinde doğum yapan hala yok mu?
Merhaba 28.01.2015'te Memorial Ankara'da sezaryen doğum yaptım, ilk bebeğimdi, çok endişeli ve korkuyordum ama hiç bir problem yaşamadım hatta çok güzel bir 2 gün geçirdim, otel konforundaydı. Sağlıklı bir şekilde bebeğim de ben de çok mutlu ayrıldık hastaneden.
Tabi tüm bunları doktorum dünyalar tatlısı Yeşim Gürel hanım sayesinde yaşadım, benim gibi panik bir insanı bile yatıştırdı ve bizimle çok yakından ilgilendi. İyi ki Memorial Ankara'yı seçmişim, iyi ki dr'um Yeşim hanımdı.
Ayrıca şunu da belirtiyim: Hamileliğim boyunca 4 kez dr değiştirdim ve çok hastane araştırdım ama Yeşim Hnm ve Memorial en iyisi diye karar verdim iyi ki de öyle yapmışım
Merak ettiğiniz şeyleri anlatabilirim, sorularınıza cevap verebilirim.
Allah sağlıkla bebeklerinizi kucaklamanızı nasip etsin inşallah
Sevgiler!

Merhaba 28.01.2015'te Memorial Ankara'da sezaryen doğum yaptım, ilk bebeğimdi, çok endişeli ve korkuyordum ama hiç bir problem yaşamadım hatta çok güzel bir 2 gün geçirdim, otel konforundaydı. Sağlıklı bir şekilde bebeğim de ben de çok mutlu ayrıldık hastaneden.
Tabi tüm bunları doktorum dünyalar tatlısı Yeşim Gürel hanım sayesinde yaşadım, benim gibi panik bir insanı bile yatıştırdı ve bizimle çok yakından ilgilendi. İyi ki Memorial Ankara'yı seçmişim, iyi ki dr'um Yeşim hanımdı.
Ayrıca şunu da belirtiyim: Hamileliğim boyunca 4 kez dr değiştirdim ve çok hastane araştırdım ama Yeşim Hnm ve Memorial en iyisi diye karar verdim iyi ki de öyle yapmışım
Merak ettiğiniz şeyleri anlatabilirim, sorularınıza cevap verebilirim.
Allah sağlıkla bebeklerinizi kucaklamanızı nasip etsin inşallah
Sevgiler!

Ne kadar ödediniz acaba benim Dr. Um da anlaşmalı Memorial Hastanesi ile

Bende memorialda dogum yapacagim doktorumun tavsiyesi fakat hastane cok soguk geldi bana da :/

Ben de bu cuma memorialda dogum yapacagım. Hastaneden ziyade doktorumdan çok memnun kaldıgım için memorialı tercih ettim. Doktorum Önder koç. İnanılmaz bilgili ve ilgili bir doktor. Odalar temiz, ferah. Personel biraz soguk ama donanım iyi. Fiyatları soran arkadaş için de epidural sezeryan 6600tl epidural normal dogum da sanırım 6200 tl idi. Ama bu doç. olması halindeki fiyatlar. Sezeryanda iki gece kalınıyor.

Konu sahibi olarak kimseden cevap alamadım. İlgilenenlere yardımım olsun, benden sonrakiler faydalansın diye cevap yazıyorum :) Doğumumu Memorial Ankara Hastanesinde gerçekleştirdim. Çok ama çok memnun kaldım. İyi ki risk alıp o hastaneyi seçmişim. Benim doktorum daha önceden de söylediğim gibi dışarıdan geldi. Hastanede temizlikten tutun da odaların konforuna, hemşirelerin ve hastane çalışanlarının ilgisine kadar herşey mükemmeldi. Ben referans almadan hastaneye gittim. Sizler benim referansımı alarak gönül rahatlığı ile Memorial hastanesini seçebilirsiniz. Herkese iyi doğumlar :)

X