Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memorial hastanesi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırmısınız
Ciddi bir bilgim olmamakla beraber, araştırdığım üç beş yerden biri olduğunu söyleyebilirim.
Geçenlerde gidip gördüm, tanıştık. Doğum süreci, yenidoğanı, fiyatları vs hakkında bilgi aldık.
Hastane henüz çok yeni bunun çokça avantajları ve biraz da dezavantajları var.
Avantajları: hastane tertemiz, iş stresi yok doktorlar ve hemşireler oldukça ilgili, sürekli yardımcı olmaya çalışan güler yüzlü insanlar var etrafta, yeni doğanı var, odalar vs hoş güzel, memorialın kendine göre belli standartları var hastane yeni de olsa bu standartları korumak isteyeceklerdir, buna rağmen istanbula göre fiyatlar çok daha uygun..
Dezavantajı: hastanenin yanında ekip de yeni olduğu için ekip içinde koordinasyon eksiklikleri olacaktır, asıl kasrolar henüz oluşmamıştır, yeni ve iyi yeni isimler kadroya eklenecektir diye düşünüyorum.
Benim bikaç ay sonra nasipse doğumum olacak henüz karar vermedim ama düşünüyorum memorialı...
Ciddi bir bilgim olmamakla beraber, araştırdığım üç beş yerden biri olduğunu söyleyebilirim.
Geçenlerde gidip gördüm, tanıştık. Doğum süreci, yenidoğanı, fiyatları vs hakkında bilgi aldık.
Avantajları: hastane tertemiz, iş stresi yok doktorlar ve hemşireler oldukça ilgili, sürekli yardımcı olmaya çalışan güler yüzlü insanlar var etrafta, yeni doğanı var, odalar vs hoş güzel, memorialın kendine göre belli standartları var hastane yeni de olsa bu standartları korumak isteyeceklerdir, buna rağmen istanbula göre fiyatlar çok daha uygun..
Dezavantajı: hastanenin yanında ekip de yeni olduğu için ekip içinde koordinasyon eksiklikleri olacaktır, asıl kasrolar henüz oluşmamıştır, yeni ve iyi yeni isimler kadroya eklenecektir diye düşünüyorum.
Benim bikaç ay sonra nasipse doğumum olacak henüz karar vermedim ama düşünüyorum memorialı...
Vermiş olduğun bilgiler için tşkler cnm bide muayene ücreti nedir?
Bende acıbadem ve medicanayı araştırdım
Acıbademde doktora göre fiyat değişiyo prof normal doğum ücreti 5805, epıdural 6575, sezeryan 7290 muayene ücreti 320. Eğer 700 tl verip acıbadem sigorta yaprırsan muayene ücreti 121,50 doğum ücretlerinin indirimli halini prof soyluyomuş fiyatı vermediler
Yine acıbademde doc. Veya uzmana gidersen yine 700 tl verip acıbadem sigorta yaptırmak koşuluyla muayene ücreti 113, normal doğum 3927, epidural 4452, sezeryan 4855. Ayrıca sezeryanlarda +638 asistan ücreti var
Medicana, mapfre sigortayla 8 muayene ve doğum ücreti 2400 ama bikaçgün içinde bu fiyata zam gelicekmiş doktor olarakta süleyman akarsu hakkında baya olumlu yorumlar okudum
İki hastanedende randevu aldım salı ve çarşamba gunu gidip görüşücem bakalım
Fiyat:
SGK ile anlaşması yok maalesef. Fiyatlar 5000 civarında diye hatırlıyorum.
Zaten yaptığım araştırmada 4-5-6 civarındaydı hastane fiyatları. Memorial 5 gibi... (normal-epidural-sezeryan olunca fiyatlar 500 alta-üste çıkıyor). Hastane istanbula göre fiyat olarak uygun. Ama bazı özel hastanelere göre daha yüksek fiyat olarak tabi.
Doktorlara gelince:
Ben gittiğimde 3 doktor vardı kadın doğum bölümünde. Bir bey ünversiteden gelmiş galiba ismini hatırlamıyorum. Diğer iki isim de nesrin hanım ve yeşim hanım. Ben ikisini de önceki tecrübelerini yaşayan eş dosttan araştırdım, herkes memnundu.
Siz ne düşünüyorsunuz, başka nereleri araştırdınız?
Vermiş olduğun bilgiler için tşkler cnm bide muayene ücreti nedir?
Bende acıbadem ve medicanayı araştırdım
Acıbademde doktora göre fiyat değişiyo prof normal doğum ücreti 5805, epıdural 6575, sezeryan 7290 muayene ücreti 320. Eğer 700 tl verip acıbadem sigorta yaprırsan muayene ücreti 121,50 doğum ücretlerinin indirimli halini prof soyluyomuş fiyatı vermediler
Yine acıbademde doc. Veya uzmana gidersen yine 700 tl verip acıbadem sigorta yaptırmak koşuluyla muayene ücreti 113, normal doğum 3927, epidural 4452, sezeryan 4855. Ayrıca sezeryanlarda +638 asistan ücreti var
Medicana, mapfre sigortayla 8 muayene ve doğum ücreti 2400 ama bikaçgün içinde bu fiyata zam gelicekmiş doktor olarakta süleyman akarsu hakkında baya olumlu yorumlar okudum
İki hastanedende randevu aldım salı ve çarşamba gunu gidip görüşücem bakalım
Merhaba arkadaşlar...
bende yaptığım araştırmaya göre koru hastanesine-balgat- gitmeye karar verdim.
hem kaliteli hem ekonomik geldi bana.
mapfre sigortayla anlaşmalı.8 muayene ve doğum paketi için 3464 tl ödücem.sigorta şirketiylede görüştüm.üstelik bu bedelin içinde yapılacak biçok testte var.doğum sezeryan/normal yada epiduralli farketmiyor.
hastane 1-2 ay içinde memorial ın karşında büyük beyaz bir bina var oraya taşıncakmış.
odalar tek kişilik ve en önemlisi yenidoğan bakım ünitesi olacakmış.
sigortayla muayeneler ve doğum 3400 gibi bi rakama gelirken sigortayı yaptırmayınca 2 katı kadar oluyor.
doktor olarakta aylin anıl arslan'a karar verdim.
kız kardeşiminde gebelik takibini ve doğumunu anıl hnm yaptırdı.kızkardeşim çok sıkıntılı bir gebelik geçirip erken doğum yapmasına rağmen çok memnun kalmıştı.bende ona karar verdim.
size bol sanş, hayırlı doğumlar....inşallah memnun kalacağınız doktorlar ve güzel bir hastene bulursunuz en kısa zamanda.![]()
EĞER GİTME ŞANSINIZ VARSA NESRİN HANIMI TERCİH EDEBİLİRSİNİZ. KENDİSİ ÇOK BİLGİLİ ve HASTALARIYLA GERÇEKTEN İLGİLİ.
Arkadaşlar merhaba, doğumunuz oldu mu acaba? Memorial de mi yaptınız?? Ben de Memorial, Medicana ve Koru arasında kaldım. DOktorum Memorial'den yana gibi? Sizin tecrübeleriniz ne oldu? :44: :18:
Arkadaşlar merhaba, doğumunuz oldu mu acaba? Memorial de mi yaptınız?? Ben de Memorial, Medicana ve Koru arasında kaldım. DOktorum Memorial'den yana gibi? Sizin tecrübeleriniz ne oldu? :44: :18:
Ben Aradım az önce. Telefonla bilgi vermiyoruz dediler. Ama bu sitede yazılana göre normal 4500 , sezeryan 5000, epidural + 250 ve Doç girerse +500 isteniyormuş. Hastane çok güzel ama ben de doktor konusunda emin Değilim. Önder koç a gitmiştim daha önce. Biraz soğuk gibi ama çok bilgili. Nesrin fener için yorumlar genelde pozitif ama o da Çok yoğunmuş. Öyle Olmasını istemiyorum. Doktorlar hakkında bilgisi Olan arkadaşlar paylaşırsa çokMemorial ankara hastanesi doğum fiyati bilgisi olan??
Memorial hakkında fikri olanlar ya da yeşim hanıma gidenler memnun oldugunuz ve olmadığınız konuları paylaşırsaniz çok sevinirim.
Bende seni bu konuya etiketleyecektim ki gelmişsin :) bi ark daha vardı onu da etiketle istersenYeşim hanıma ya da memorial hastanesine gittinizmi acaba ben de şu an aynı şeyi araştırıyorum bir cevap bulamadım maalesef