Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizin sürecimiz me durumda paylaşın lutfen
Yorumlarınızın bildirimi şimdi geldi. Yoksa yazarım elbette. Süreç henüz tamamlanmadı. Histereskopiyi bekliyorum. Ardından nasipse transfer olacak. Şuan için gelişmeler bunlarevet siz olumlu olumsuz paylaşım yapsaydınız keşke
hangi doktorla devam ediyorsunuz, süreciniz nasıl ilerliyor memnunmusunuzYorumlarınızın bildirimi şimdi geldi. Yoksa yazarım elbette. Süreç henüz tamamlanmadı. Histereskopiyi bekliyorum. Ardından nasipse transfer olacak. Şuan için gelişmeler bunlar
Sizi olumsuz etkilemek istemem Ben o hastaneye gittim Semra hocayla görüştüm o kadar meth diyorlar ki kadını.. bana bir genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi hemen olur dedik atladık üç ay sonra test sonucu geldiğinde mutasyonlu bir gene rastlandığını(ki test o sene yeni çıkmış gerçekliği kanıtlanmamış) benim her opuda 27 30 arası yumurtam toplanıyor çoğuda olgun.. ama hocam sonuca göre hiç yumurtamın olmaması gerekmiyor mu dedim tersledi beni. bu sonuca göre anne olamayacağımı söyledi halbuki bizim sorunumuz eşimin Azospermi olmasıydı bundan 4 5 sene önce 13 bin tl ödedik yaşım daha 23 felanda. Benim psikolojimi altüst etti tıp ilerler 10 yıl bekle bakalım dedi dalga geçer gibi. Bülent Tıraşta ilk denemede hamileyimMerhabalar arkadaşlar, ben bu ay Şişli Memorialda tedaviye başladım. Şuan 8. Gundeyim
Hep olumlu yorumları okuyoruz. Bir de olumsuz tecrübesi olan arkadaşlari dinlemek isterim
Negatif sonuç alanlar nedenini de yazabilir mi
Benim gibi süreci merak edenler de faydalanmış olur
ne zaman gitmiştiniz görüşmeyeSizi olumsuz etkilemek istemem Ben o hastaneye gittim Semra hocayla görüştüm o kadar meth diyorlar ki kadını.. bana bir genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi hemen olur dedik atladık üç ay sonra test sonucu geldiğinde mutasyonlu bir gene rastlandığını(ki test o sene yeni çıkmış gerçekliği kanıtlanmamış) benim her opuda 27 30 arası yumurtam toplanıyor çoğuda olgun.. ama hocam sonuca göre hiç yumurtamın olmaması gerekmiyor mu dedim tersledi beni. bu sonuca göre anne olamayacağımı söyledi halbuki bizim sorunumuz eşimin Azospermi olmasıydı bundan 4 5 sene önce 13 bin tl ödedik yaşım daha 23 felanda. Benim psikolojimi altüst etti tıp ilerler 10 yıl bekle bakalım dedi dalga geçer gibi. Bülent Tıraşta ilk denemede hamileyim![]()
Evet çok memnunum doktorum Yücel beyhangi doktorla devam ediyorsunuz, süreciniz nasıl ilerliyor memnunmusunuz
Çok ilginç. Ben şuana kadar çok memnunum süreçten. Gereksiz hiçbir masrafa girmemi istemediler. Bana Özel olarak ne yapılması gerektiyse onu yaptım. Burada olduğum için çok mutluyum hatta. Sizin adınıza sevindim en azından sonuca ulasabilmişsiniz. Umarım bizim için de hayırla sonuclanirSizi olumsuz etkilemek istemem Ben o hastaneye gittim Semra hocayla görüştüm o kadar meth diyorlar ki kadını.. bana bir genetik test yaptırmam gerektiğini söyledi hemen olur dedik atladık üç ay sonra test sonucu geldiğinde mutasyonlu bir gene rastlandığını(ki test o sene yeni çıkmış gerçekliği kanıtlanmamış) benim her opuda 27 30 arası yumurtam toplanıyor çoğuda olgun.. ama hocam sonuca göre hiç yumurtamın olmaması gerekmiyor mu dedim tersledi beni. bu sonuca göre anne olamayacağımı söyledi halbuki bizim sorunumuz eşimin Azospermi olmasıydı bundan 4 5 sene önce 13 bin tl ödedik yaşım daha 23 felanda. Benim psikolojimi altüst etti tıp ilerler 10 yıl bekle bakalım dedi dalga geçer gibi. Bülent Tıraşta ilk denemede hamileyim![]()
ben 2 adet transferimi devlet hastahanesinde oldum orda yaşadığım olumsuz şeyler travma oldu bende 3.yü bu kadar ertelememim en büyük nedeni odur, en zorlandığım seylerden biride sıkısık halde doktoru beklemekti, işlemden sonra hemen yerinden kalkamıyorsun yatman lazım, çok zorlanmıştım tuvaletimi tutucam diye transfer sonrası kramplar girmişti kasılmaktanbenim ikinci transferim. ilkinde tek olumsuz olan sonucu hemşirenin arayıp söylemesi oldu yani doktorun aramasını beklerdim çünkü değerim düşüktü ve sorularım vardı. sonuçtan sonra aslaa hastaneye ulaşamadık kimse ilgilenmedi şunu yapın vs demedi çok üzüldüm sinirlendim en son eşim baya kızınca iki gün sonra başka doktor aradı bilgi verdi ve kendi doktorumun numarasını aldık. ikinci transferimde olumsuz diyeceğim şey ise transferimden önce buz gibi odada bir saat o halde bekledik biliyorsunuz kıyafetleri de. neymiş semra hoca gelmiş de yukarda muayeneye girmişler doktorlarla yahu muayene olan hasta da biz neyiz.yani odamda sıcacık bekleseydim sorun değil de orda sıkışık halde beklemek nasıl işkence oldu. odaya çıktığımda ayaklarım buz kesmişti dedim inşallah hasta olmam o derece üşüdük yanımda başka bir arkadaş da vardı baya gerildik yani. şuan bu kadar onun dışında ben hemşirelerin ilgisinden çok memnunum hepsi çok tatlıydı
kesinlikle zaten işlem çok kısa ve acısız en zor kısmı sıkışık beklemek bir de ekstra bekletince dediğiniz gibi travma oluyor. ben de çatlayacaktım yarım saat beklerken bence o durum embriyoya daha zararlı rahim sıkışıyor sonuçta kasılıyoruzben 2 adet transferimi devlet hastahanesinde oldum orda yaşadığım olumsuz şeyler travma oldu bende 3.yü bu kadar ertelememim en büyük nedeni odur, en zorlandığım seylerden biride sıkısık halde doktoru beklemekti, işlemden sonra hemen yerinden kalkamıyorsun yatman lazım, çok zorlanmıştım tuvaletimi tutucam diye transfer sonrası kramplar girmişti kasılmaktan
bu bilgiyi öğrenmem çok iyi oldu teşekkürlerArkadaşlar sıkışık beklemesi tranva olanlara bir önerim var. Birine faydası olsun diye yazıyorum bu yollardan geçtim. Kesinlikle tutamayacağınızı stres ve panik olduğunuzu söyleyip sonda ile mesanenizi şişirmeleri işlemden sonra çıkarmaları için ısrar edin. Gayette yapıyorlar çok rahat geçiyor.