Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tessekur ederim detaylar icin.. kaan bey oyle gecveriyorsa randevuyu ve testler istiyorsa benim o kadar zamanin yokMerhaba bende bunu merak ediyorum. Ankara Memorial da Aygül hocaya tavsiye üzerine gittim. Muayenemi oldum prolaktin ve progestoron testleri yapıldı onlarda normal şu an bende bir sorun görünmüyor. Eşimin spermiyogram testinde sperm hareketliliği ve sperm sayısı az. O nedenle Aygül hoca tüp bebeğe yönlendirdi fakat 1 spermiyogram testi ile hareket etmeyelim sperm sayısı ve hareketliliğinde değişiklik olur mu diye eşime haftada bir vurulacak şekilde iğne ile selenyum içeren günde 1 defa kullanacağı ilaç verdi. 3 hafta kullandık. 3 hafta sonrasında bu cumartesi günü eşim tekrar spermiyogram testi verecek. Aynı zamanda Kaan hocayı internetten buldum. Yorumları oldukça olumlu idi. İnternet sayfasında bilgilendirme formunu doldurdum. Onada bu yukarıda yazdıklarımı anlattım. Kaan hoca çok yoğun randevuyu 1 ay öncesinden taa 27 Kasım 2014 tarihine alabildim. Kaan hocayı düşünüyorsanız hemen randevu alın. Kaan hoca randevu tarihine kadar eşimden sperm dna hasarı testi istedi. Düzen labaratuarında yaptırdık. O test de 20 günde çıkıyor. test sonucunu kendisine mail attık bu hafta sonuna kadar cevap gelir diye ümit ediyorum. Yani sonuç olarak Kaan hocaya eşim muayene olmadan tüp bebek işlemine başlamak istemiyorum. Aygül hoca tetkiklerimizi yapsın. Kaan hoca ile de eşim muayene olsun ikisin kararı da tüp bebekten yana olursa Aygül hoca ile devam edeceğim. Ama yok Kaan hoca bu işi tedaviyle düzeltebiliriz derse tedavimizi Kaan hocada devam edip doğal yollarla hamile kalmayı deneyeceğim. Kaan hoca tüp bebekte kime yönlendiriyor bilemiyorum. Umarım faydalı olmuştur.
Merhaba tekrar
Aygül hn.ı tavsiye ederim ama şu açıdan kendisi çok yana yakın, çok tatlı, pozitif bir dr. sizi çok rahatlatıyor. Jinekolojik Muayenesi de oldukça rahat geçiyor. henüz bir tüp bebek girişimine girmediğim için o kısımdaki tedavi şekli için birşey demem doğru olmaz. Bayan dr. ve benimle ilgilensin istiyorsanız Aygül hoca ile de bir tanışın derim. Kaan Hocanın istemiş olduğu sperm dna testi sonucu pek iyi gelmedi. en fazla %20 olması gereken dna hasarı bizde %50 çıktı. Test sonucumuzu Kaan hocaya yine mail ile gönderdik. kendisi tedavi ile düzeltebilirsek doğal yolla çocuk sahibi olmanın mümkün olduğunu söyledi ve ilaç tedavisine başlattı. İlaçları aldık eşim kullanmaya başladı. Bu arada 27 kasım da idi randevumuz. Ama dün Kıymet hemşire aradı (randevularını ayarlıyor) bir boşluk oluşmuş ve bizim randevumuzu bugüne aldı. Tabi sevinçten havalara uçtuk. Bakalım bugün Kaan hoca ile tanışacağız. Bizde Durumlar böyle şimdilik. Siz zamanım yok derken tereddütünüz yaştan mı? Yoksa daha önce herhangi bir tedavi tecrübeniz oldu mu?
Sonuc aldniz mi ?Merhaba tekrar
Aygül hn.ı tavsiye ederim ama şu açıdan kendisi çok yana yakın, çok tatlı, pozitif bir dr. sizi çok rahatlatıyor. Jinekolojik Muayenesi de oldukça rahat geçiyor. henüz bir tüp bebek girişimine girmediğim için o kısımdaki tedavi şekli için birşey demem doğru olmaz. Bayan dr. ve benimle ilgilensin istiyorsanız Aygül hoca ile de bir tanışın derim. Kaan Hocanın istemiş olduğu sperm dna testi sonucu pek iyi gelmedi. en fazla %20 olması gereken dna hasarı bizde %50 çıktı. Test sonucumuzu Kaan hocaya yine mail ile gönderdik. kendisi tedavi ile düzeltebilirsek doğal yolla çocuk sahibi olmanın mümkün olduğunu söyledi ve ilaç tedavisine başlattı. İlaçları aldık eşim kullanmaya başladı. Bu arada 27 kasım da idi randevumuz. Ama dün Kıymet hemşire aradı (randevularını ayarlıyor) bir boşluk oluşmuş ve bizim randevumuzu bugüne aldı. Tabi sevinçten havalara uçtuk. Bakalım bugün Kaan hoca ile tanışacağız. Bizde Durumlar böyle şimdilik. Siz zamanım yok derken tereddütünüz yaştan mı? Yoksa daha önce herhangi bir tedavi tecrübeniz oldu mu?
canım ben de cumartesi ön görüşmeye gidicem aygül hanımla. beraber başlıyoruz sanırım. hayırlısı bakalım neler olacak :)Ben aygul hanima esimde kaan beye muayne olacak bakalim
INSALLAH iyi sonuc aliriz :)
canım ben de cumartesi ön görüşmeye gidicem aygül hanımla. beraber başlıyoruz sanırım. hayırlısı bakalım neler olacak :)
Adana bölgesinde veya yakınlarında isen doktorumu tavsiye ederim. Ankada Tüp Bebek merkezinde Gökhan Çıragil hoca var işinin ehli size yardımcı olacaktır...Yardimci olurmusunuz ?
Canım bende memorial düşünüyorum burdan paylaşım yapabiliriz. Ücret konusunda ne dediler?canım ben de cumartesi ön görüşmeye gidicem aygül hanımla. beraber başlıyoruz sanırım. hayırlısı bakalım neler olacak :)