Gebeliğe Hazırlık Ankara Memorial Yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar asilama icin hastane ariyorum memorial iyi midir ? Fiyatlari nasildir ? Bilgi verebilir misiniz?
Kaç yıllık evlisiniz genel olarak şu an aşılama 2 binden başlıyor tabi ilaçlar hariç 3 yıllık evliyseniz rapor çıkıyor devlet hastanesinde o ilaç rapor hakkını da özelde kullanırsınız

2 yillik evliyiz
Sen Bi üniversite hastanesine git benim aşılamaları 2 yıl 4 aylık evliyken raporlu olarak üniversite hastanesinde yapıldı. Zaten aşılama tutma oranı düşük bi tedavi şahsen iki kere özelde aşılama yaptıracağıma direkt tüp bebek yaptırırım

Sen Bi üniversite hastanesine git benim aşılamaları 2 yıl 4 aylık evliyken raporlu olarak üniversite hastanesinde yapıldı. Zaten aşılama tutma oranı düşük bi tedavi şahsen iki kere özelde aşılama yaptıracağıma direkt tüp bebek yaptırırım
Devlette iyi ilgilenirler miki ? Tup bebek icin ucret 20 ye kadar cikiyo , asilama icinde ilaclar olmadan ortalama 3bin diyolar bu zamana kadarki tum islemlerimde ozele gittim , maddi olarak inanilmaz sarsildik

Devlette iyi ilgilenirler miki ? Tup bebek icin ucret 20 ye kadar cikiyo , asilama icinde ilaclar olmadan ortalama 3bin diyolar bu zamana kadarki tum islemlerimde ozele gittim , maddi olarak inanilmaz sarsildik
İlgilenirler ben 3 kere devlette aşılama yaptırdım şimdi de tüp bebeği devlette yaptırıyorum tavsiye ederim ki siz İstanbul dasınız orda hastane seçeneğiniz daha çok

Back
X