Kizlar medical parka gittik(pinar telli) fakat dikmende oturuyoruz mesafe acisindsn sorun olur mu dedik 40 dk kadar size birakiyorum dedi hocamiz.ben de kararsiz kaldim simdi yakin olan memoriali arastiriyorum.doktor tavsiyesinde bulunacak var mi ? Esi baran celtemende burada ? Veya memoriale giden dogum yapmis olan br yardimci olursa cok sevinirim
Hastahane harika bir yer. Ebe ve hemşireler çok ilgili her konuda çok yardımcı oldular. Bebek doktorları çok dikkatli idi. 28.haftadan sonra kontroller hep orada oldu ve doğumu Baran hoca yaptırdı. Hastahane pahalı olması dışında başka sorun yok(bizim özel sağlık sigortası olduğu için hiç ödeme yapmadık sayılır Ama genel olarak çok pahalı bir yer) Baran hoca ilgili bilgili ve guler yüzlü bir doktor. İnsanı çok rahatlatıyor hamilelikten sonra bile ilgi alakayı bırakmadı.1 ay önce safra ameliyatı oldum orada olacağımı öğrenmiş ve ameliyat öncesi sonrası yanıma geldi taburcu olacağım gün yine geldi ziyaretime . Nasılsa doğum bitti artık hastam değil moduna girmiyor her şeyi ile mükemmel bir doktor mükemmel bir insan.