7 haftalik hamileyim.Ankara'da yeniyiz.suan aglayarak yaziyorum bu satirlari..normalde de pimpirikli bir insanim,hayatimda da kararsizdim ama burada cok yalniz ve caresiz hissediyorum ailem yok yanimda tanidik yok..bir doktor sectim icime sinmedi.mesafede 40 dk uzakti(pinar telli medicalpark)
evime yakin olsun dedim nolur nolmaz arastirmadigim doktor hastane kalmadi.dün bir doktor onerdi sigorta sirketi ( medicana _süleyman akarsu) tam dedim ki yorumlari iyi bu forumda sezeryanda yamuk kesildigi epidural makinasini calistirmadiklari gibi kotu dogum gecirmis 2 yorum okudum geneli iyi..ama o yorumu okuduktan sonra gelde git...tam tamam diyorum doktora bir yorum gruyorum vazgeciyorum.hastane icime sinse doktor,doktor icime sinse hastane sinmedi.. esim bir kac olumsuz yoruma bakmama gerektigini soyluyor ama ben simdi sezeeryana alinirsam rahimi yukarda kesmis diyen bayan gelicek aklima..
Sabaha karsi 5 te uyandim dun gece esim artik normal degilsin sen diyerek kızdı..dogumdan asiri korkuyorum..
Lütfen medicanada dogum yapmis tavsiye edecek birileri varsa yardimci olsun..umarim banlanmam konuyu buraya actigim icin ama bu benim icin ciddi dert
*psikolojimin bozuldugunu kabul ederek actim bu basligi.her seyin farkindayim ve cikis yolu ariyorum..